Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wieczorne usypianie noworodka

Polecane posty

Gość gość

Co zrobic jeśli mój synek wieczorem zje mleko z piersi usypia i budzi się za 20 min znowu chce pierś i tak w kółko przez 2,3 godziny.wieczorem leżę w łóżku i podaje mu pierś a mam w domu jeszcze starszaka.Maz pracuje cały tydzień poza domem.Musze już od 18 umyć siebie i starsze dziecko bo później karmie parę godzin.Pozniej jak już usnie po 22 to się budzi co 3 godziny.

Gość gość
Wsadz go do wora a wór do jeziora.

Gość gość
No bo to jeszcze noworodek i ma malutki zoladek, jak strawi to jest znowu glodny. Za jakis czas na pewno bedzie lepiej, wytrzymaj!

Gość gość
Noworodek je co 2-3 h norma. A to że wieczorem ciągle je też normalne niepamietssz już jak to było ze starszym? Weź maluszka na poduszkę do karmienia trzymaj na poduszce karm a ze starszakiem baw się zależy jeszcze jaki wiek starszaka. Ja od 16 non stop karmilam a 3 latek układał zemna puzzle bawiliśmy się samochodami w kryzysie oglądał bajkę. Kapalam go w chwilach gdy mogłam odłożyć maleństwo.

Gość gość
Starszego nakarmilam raz wieczorem i spał Też się często budził ale nie wisiał parę godzin na cycu.Nie mogę się starszym zająć bo gaszenia światło i chce żeby młodszy wiedział że to noc

Gość gość
A ten noworodek to od kiedy tak robi? Od 2dni? Czego ty oczekujesz od noworodka?ma być jak w zegarku?to nie jest 6miesięczne niemowlę. Za dwa dni będzie o północy "siedział" z tobą do 2 i też będzie problem. Daj mu smoczka może?