Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marianna  Szebra

Wyleczona z bielactwa

Polecane posty

Gość Marianna  Szebra

Ile ja straciłam czasu otrzymując informacje z internetu i naszych dermatologów . Ze : niewyleczalne , ze szkoda czasu , ze długo , ze drogo . Duzo czasu straciłam . Ale najważniejsze co chce powiedzieć ze dzus jestem zdrowa . Trafiłam na właściwa osobę : dr Bourion na Towarowej w Warszawie Zna nasz problem jak nikt inny i każdego leczy indywidualnie .bo tylko tak jest mozliwe . Nie moze byc jednego na to leku . Ja tez myślałam ze dostanę lek , maść i ze to pomoze a ona zleciła mi badania , przejrzała , wyszukała co jest nie dobrze , pokierowała do odpowiednich specjalistów , wróciłam do niej z dobrymi wynikami , i naswietlalam tez długo ( 7 mcy dokładnie ) . Dzis jestem szczęśliwa jak nie pamietam kiedy . Ja to nawet nie wiedziałam ze czuje sie złe . Dopiero wyleczona gdy poczułam sie dobrzeto zrozumiałam ze cos było nie tak . Musze dzis powiedzieć wszystkim co na to chorują : Nie wierzcie ze nie wyleczalne . Nie wierzcie tez ze wyleczycue sie z dnia na dzien . Ale jak wyleczycie sie czego wszystkim zycze poczujecie i zrozumiecie jak wielu lekarzy nas lekceważy . Nie leczcie sie internetem . To tez mam za sobą . Akurat to co brałam mi nie było wolno . Nie wierzcie w bzdury ktore pisza na forach o Bourion . Nie wiem dlaczego jej chcą odejmować zasług ale mi sie wydaje ze to nie chorzy tylko konkurencja . Jestem Orawie PEWNA . Rzeczy o jej lampach co gdzies przeczytałam - nie wierzyłam ze to pisze ktos kto tam u niej był bo tego co pisał tam nie ma . Ze kaloryfer czy cos . Nie prawda O Dermotanie tez ze zielono - żółty : tez ktos kłamie . To chyba tylko niezdrowa konkurencja . Leczyłam sie i używałam dermotan by czuć sie jak wyleczona . Jest bardzo dobry . Innych podkładów kryjących bym nie mogła brac . Samoopalaczy tez nie wolno . To akurat potwierdza takze moja mama bo za jej czasów nie było takiej Bourion co ma wiedze o naszej chorobie wiec ratowała sie samoopalaczami i dzis żałuje bo plamy sie powiększyły bardzo a oprócz tych pokazało sie bardzo duzo takich brunatnych , starczych . Uzywa ten Dermotan by je zakryć ale żałuje ze nie trafiła wczesniej na kogos kto by sie nia zajął tak jak mna Cieszymy sie z mama ze chocisz mi sie udało . Wszystkim chorym zycze odwagi , wiedzy ze to wyleczalne i cierpliwosci , bo wyleczyć sie mozna Moj nowy rok zaczął sie SZCZEŚLIWIE . Cieszę sie tak bardzo jak nigdy dotąd i wszystkim zycze by czuli sie jak ja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować