Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Znam go od pol roku. Mielismy pare spotkan ale in jest dziwny. Im intymniej bylo tym wieksze byly odstepy miedz spotkaniami. Nie spalismy ze soba, bo on chcial czasu. Mial jakies nieprzyjemne doswiadczenia. Z czasem myslalam ze mu nie zalezy i sobie odpuscilam. Ale on nadal so mnie pisal. Spotkalismy sie i bylo fajnie znow pogadac. Napisal mi ze mu sie to spotkanie podoba i zaprosil mnie na imprezie z jego znajomymi. Na imprezie byl zdystansowany. Na szczescie odnajduje sie w towarzystwie, ale szczegolnie jego dobry przyjaciel sie mna zainteresowal. Ja tego na poczatku nie zauwazylam. On napisal mi na drugi dzien i pytal jak mi sie podobalo. Odpowiedzialam ze dobrze. Wtedy zaproponowal ze mozemy czesciej gdzies z jego znajomymi wyskoczyc. Odpowiedzialam ze chetnie a on teraz oder tygodnia milczy. W niedziele spytalam sie jeszcze jak mu minal tydzien i nadal nic. Nie bede juz pisac bo to nie jest w moim stylu i on o tym wie. Co sie z tym facetem dzieje? Jego przyjaciel byl fajny luzny, dlaczego in nie moze takie byc.

to wez sie za przyjaciela. na cholere ci rozkladanie na czesci psychiki faceta ktorego ledwo znasz. to sa zawsze problemy. olej. daj sobie spokoj. zycie jest za krotkie na pie^%$#nie sie z dziwactwami faceta

Gość gość
Jego przyjaciel pytal sie mnie od kiedy sie znamy i skad. Mielismy duzo wspolnych temat. Ja dopiero po imprezie stwierdzilam ze to fajny facet bo oczywiscie myslalam najpierw o tamtym.