Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umrę do końca tego roku

Polecane posty

Gość gość

na serce. prawdopodobnie miałem juz dwa zawały nie byłem u lekarza. mały wysiłek powoduje ból serca. za pierwszym razem ból był tak dotkliwy że stałem zwiniety pod ściana z pół godziny

Gość gość
Nie mów tak. Idź do lekarza

Gość gość
taa nie był u lekarza, ale sam się zdiagnozował :D

Gość gość
To umieraj po co masz się męczyć i cierpieć z bólu?

Gość gość
pise o tym bo złożyłem wiele obietnic i chyba nie będę mógł wszystkich dotrzymać. postaram się jednak zrobić jak najwięcej w tej kwestii

Gość gość
Podstawowe pytanie, czemu nie byłes ani nie pójdziesz do lekarza? Wiesz, zdiagnozować sobie samemu zawał, to trochę na dwoj***abka wróżyła, takie objawy mogą być i przy nerwicy serca i przy zatorze itp. Może masz po prostu niewydolność, odpowiednie leki i tryb zycia i wszystko idzie ogarnąć. Mamy XXI wiek, nie bawimy się we wróżby, tylko do lekarza, badania i leki.

Gość gość
ale ja nie mam po co zyc oprócz zabicia paru skooorfysynów. a to mnie motywuje do działania. co mi zrobia? dadzą mi dozywocie?:)

Gość gość
to były zawałay. mój ojciec umarł w wielku w którym ja jestem obecnie również na zawał.

Gość gość
widocznie tak mi jest pisane. ale zabiore ze sobą do piekła kilka a może kilkanaście osób

Gość gość
A no to jesteś the beściak, dać cię na ministra zdrowia, bo nie będąc u lekarza, ani na żadnych badaniach wiesz że miałeś zawały. Okej :)

Gość gość
a to lekarze decydują o tym czy będę miał zawał? wiem jakie są objawy.

Gość gośćdalia
Ja tez postanowilam nigdy nie isc do lekarza,tez mam swoje powody

Gość gość
Eh.... nie decydują czy będziesz mieć, tylko czy masz, albo miałeś> A jeśli chodzi o objawy to nawet przy zatorze są one prawie identyczne jak zawał, czy napad nerwicowy serca, ale mniejsza z tym. Masz swój plan, nie przeszkadzam.

Gość gość
to dobrze nie lubie jak mi ktoś przeszkadza w realizacji planów

Gość gość
zaczeły mi się przypominac pewne fakty z przeszłóści. np jakies laski które wciągały lub próbowały wciągnąć mnie w przywiazanie bądź miłość zeby mnie potem brutalnie wystawić. szczęśliwie jakis 6 zmysł kazał mi unikać tego wikłania. suma sumarum miast sie rzucac pod pociąg umre na zawał. plus jest taki że one razem ze mną. a najpierw wyspiewaja o co chodzi

Gość gość
Biedny cwok nienawidzący kobiet

Gość gość
zgadza sie. nienawidze kobiet które chciały mnie zabić. uważam ze to całkowicie naturalne. teraz widze ze co najmniej dwie z nich miały identyczny schemat działania a nawet gadke. sory ale nie wierze w przypadki

Gość gośćdalia
Ja mam identycznie,tylko tyle,ze to faceci tak robili

Gość gość
i w zasadzie to chyba jakis klub czy cos ja miałem wystąpic w roli ofiary. taka mam hipoteze. uważam że działay w zmowie iporozumieniu. mog to udowodnić ale c***j mnie obchodzi cy w ktos w to uwierzy

Gość gośćdalia
Ja tez nie wierze w przypadki

Gość gość
słuchaj laska. może to klub kooedukacyjny. i nie chodzi mi o mecz FACECI vs KOBIETY. jak przyszłas tu uskuteczniać gadki o tym jakimi c***jami sa faceci to se daruj. dla mnie w ogóle było dziwne ze sie ze mmna umówiły i przespały. przynajmniej wiekszosc. albowiem byłem a może i jestem brzydkim biednym frajerem. wszystko to odkąd zaczałem wychodzic z nałogu. nagle jakieś księzniczki pochlebstwa seks a z dziwne na tym etapie przy znajomości mojej przeszłości okazywanie czułości i na koniec kopw doope bez wyjasnienia. nie odbieranie telefonów straszenie policja

Gość gość
zdjęcia w gazetach kiedy leżałem pijany w parku. za iloma pijakami chodzą jeszcze reporterzy z gazet? może mieli uwiecznić jak wykituje?

Gość gość
chyba odwiedze pana redaktora z tej gazety. chociaz akurat mógł kupic zdjęcie. ale moze ma dane od kogo. a jak nie to go wyrooocham w dooope i udusze gazetą

Gość gość
mam jeszcze jedną teorię. to jakas banda feministek kretynek z misją. nie wiem czym im konkretnie podpadłem ale w przypadku fanatyków to niema zadnego znaczenia. nigdy zadnej kobiecie nie zrobiłem zadnej krzywdy. moze uznały moją desperacje na pewnym etapie za przejaw morderczych skłonności. nie odpuszcze im tego

Gość gość
He he, na 99% to już tu kilka razy na ciebie wpadłam, ten sam styl pisania. Raz nawet, po burzliwym początku całkiem fajnie nam się pisało, ale zawsze jest ten 1% że napiszesz - to nie byłem ja ;P

Gość gość
no to masz pecha przy takich szansach bo to nie ja. nie sugerowłąbym ise natomiast tą porażką jako czynnikiem wpyływajacym na zwiekszenie szans przy podejmowaniu kolejnej decyzji wysokiego ryzyka

Gość gość
ale rozumiem sugestie. twoim zdaniem to były zakładay sportowe. wszystko fajnie ale ale nalezy mi sie wynagrodzenie. proponuje procent od wygranej tych którzy stawiali na to ze przezycje bo kurs na tę opcje musiał siegac min 20

Gość gość
biorąc pod uwagę ze ktos potraktował moje wyhuśtanie sie jako pewna inwestycje o małej stope zwrotu to musieliście zarobic w c***j kasy. chce działke albo was kooorfa pozabijam wszystkich

Gość gość
razem z waszymi wszami glistami mendami i innymi pasożytami takimi jak zony i dzieci

Gość gość
mam to oświadczenie zamiescić równiez po angielsku? mnie tam bez róznicy czty was zrzuce z wieżowca w dubaju czy wrzuce pod malucha