Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rywalizacja z byłym

Polecane posty

Gość gość
właśnie sprawdziłam termin. W pierwszej chwili się przestraszyłam, ale to chyba jednak nie to. Przed moim ex, jedna osoba uderzyła w podobne miejsce (odrzucenie) i skończyło się to dla mnie traumą, podobnie nie umiałam wybaczyć i musiało minąć mnóstwo czasu, żebym o tym zapomniała. Zadra została, ale jest to już przeszłość. Niestety tego widuję regularnie.

Gość gość
Serdecznie dziękuję tej: dziś osobie. Myślę, że znalazłam rozwiązanie (a może drogę do rozwiązania) mojego problemu. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim. autorka

Gość Byla_narcyza_gnoja
To byl zwykly MANIPULANT. poczytaj o PUA. jak zaliczac laski bez zobowiazan. Zmanipulowal mnie. Niby go znienawidzila.m potem mi zobojetnial. Ale co sie nacierpialam to moje. W sumie do tej pory jak zdawalo mi sie ze go widze z nowa zdobycza tym razem czarnowlosa pomyslalam ze pewnie jestem gorsza. Ale mam to w d... Chory narcyz. Tak jak ja. Przez to ten zwiazek byl tak burzliwy i koszmarny. Wiesz co jest najgorsze? Ja przez niego calkiem upadlam. Zaczelam uprawiac przypadkowy seks bez zabezpieczenia. Byleby zaliczac ladnych chlopakow. Zeby byc od niego lepsza. Miec wiecej kochankow potwierdzac tym swoja ZDEPTANA PEWNOSC SIEBIE. czulam sie jak s****wo. Niechciana niepotrzebna szmata. Kto tego nie doswiadczyl nigdy nie zrozumie. To nie byly zwykle zdrady z jego strony. To byla manipulacja i perfidia. Naprawde ZYJ SWOIM ZYCIEM. zignoruj go calkowicie nie podgladaj na fb, nie pytaj znajomych o niego a nawet ja mowilam jednej kolezance jak chciala mi opowiadac jak to ma ciagle nowe kochanki ze NIE CHCE TEGO SLUCHAC BO NIE OBCHODZI MNIE TEN SMIEC. ale co dusilam w sobie to moje. To rada psychiatry bym go zignorowala. Wczesniej tez bylam zdradzana przez przystojniaka zalamalam sie plakalam ale nie az tak. Nie czulam sie tak zupelnie smieciem jak po tym psycholu. Opamietaj sie bo zwariujesz. Chcesz to idz do psychiatry. Ale powie Ci to co ja. Odetnij sie CALKOWICIE NIE INTERESUJ SIE. Zyj dla siebie. A w koncu calkiem zapomnisz. Moj psychol gapi sie na mnie nawet w samochodzie chyba zapamietal rejestracje. Wiem jedno on tez sie porownuje z moimi bylymi i z moim mezem :) Znalazlam w exie slabe punkty typu maly penis :) niby dziecinne ale tez pomaga.

Gość Byla_narcyza_gnoja
Poczytaj szabelskiego :) zabrzmi znajomo a najlepiej zobacz jego filmiki :)

Gość Byla_narcyza_gnoja
Moj tez byl imprezowy. A tak naprawde byl nieszczesliwy i wiecznie niedowartosciowany szukajacy poklasku tak jak ja. Wiem co na niego dziala bo sama taka jestem. Np jak widzi ze Twoj maz jest przystojniejszy bogatszy albo jak jestes (udajesz) szczesliwa to ogarnia go wscieklsoc

Gość Byla_narcyza_gnoja
Mowi Ci czesc rozmawia z Toba? Bo ja zerwalam kontakt calkowicie i mu tego zabronilam. Podszedl mimi to kilka razy. Teraz ostentacyjnie odwracam glowe jak go widze.

Gość Byla_narcyza_gnoja
Jest zachwycony jak widzi ze cierpisz i o nim rozmyslasz czy patrzysz na niego z zalem. Ignor i wyzszosc znudzenie - to najlepsza rada. Powiedzial mi ze najbardziej boli obojetnosc.

Gość Byla_narcyza_gnoja
Co do tekstu o wdowie po alfie. Nigdy nie mysle o eksach w lozku. Mysle o tu i teraz. Chyba ze kims obcym ;) Robilam tak jak facet. Poznawalam nowych bawilam sie. Ale fakt niezaprzeczalny - jedni wyzwalaja TE emocje. Inni nie.

Gość gość
curvishon z patoklitkosfery, brudna du/pa PODMYJ SIĘ po tych brudnych q**sach

Gość gość
Doopę można umyć, jak ty umyjesz dooszę?

Gość gość
Zboczeńcu z apartamentu kilometrowego a 2x w tygodniu z 60metrowej klitki w blokowisku z wielkiej płyty?

Gość gość
Była narcyza Jak ja się cieszę, że jakoś nigdy nie udało mi się z nim pogadać. Pewnie wypłakałabym mu w koszulę, jaki był dla mnie ważny, jak mnie zranił, że żyć nie mogłam itp. Kurczę, drugi garnitur piórek by sobie dorobił z moich jęków.

Gość gość
lepiej byc draniem co zdradza niż zdradzanym osłem:)

Gość gość
13:46 A nie jestem przekonana do końca. Zdrajca w głębi siebie wie, że zrobił źle. Wina po jego stronie. A zdradzany może się otrzepać i zdrajcy będzie mu po prostu żal.

Gość Byla_narcyza_gnoja
Moj ex cieszyl sie ze mnie zdradzal Byl dumny ze laski na niego leca a mnie oszukal. Na szczescie nigdy mu nie mowilam ze go kocham. Zawsze czekalam z tym bo nie ufam facetom. Tylko mezowi to powiedzialam.

Gość gość
Wybieralam sobie czystych chlopakow. Nie alkoholikow ani cpunow. Takich zeby byl o nich zazdrosny.

Gość gość
Była narcyza Jak Cię czytam, to utwierdzam się w przekonaniu, że ten mój to jednak nie był ostatni drań. Ostentacyjnie mi nic nie robił oprócz strzelania oczyma za innymi (ale to natura flirciarza, a nie chęć upokorzenia mnie - on nawet tego nie rozumiał).

Gość Byla_narcyza_gnoja
Nie wierze ze Twoj nie rozumial ze nie wypada przy swojej dziewczynie. Ile mial lat? Moj mial wtedy 28. Co jeszcze takiego robil ze czulas sie podle? Ja sie leczylam psychiatrycznie po tym. Leki i psychiatra. Robilam wszystko zeby nie zwariowac, odwrocic swoja uwage od tego gnoja. on potrafil mnie oczerniac. Jak szlam po prostu. Wtedy jeszcze bylam mu wierna dopiero potem sie zaczelo. Wiem ze tu mna gardza bo kobiety pod pregierzem patriarchatu zostaly nauczone by poteiac takie jak ja i zeby same sie baly miec partnerow.

Gość Byla_narcyza_gnoja
Ale inaczej nie moglam sie uwolnic ani poczuc znowu kobieta. To mi pomoglo. W rzeczywistosci nigdy sie do tego nie przyznaje. Anulowalam tamten okres w zyciu.

Gość Byla_narcyza_gnoja
Zobacz jakie jest myslenie ludzi. Moj ex narcyz dziwlkarz jest cudowny, ma branie, powodzenie, korzysta z zycia, moze byc starym kawalerem i zyc z wieloma kobietami. A ja? Mi nie wolno niczego. Bo jestem kobieta i mam zyc w zakonie i wypatrywac jednego ktory mnie zgnoi stlamsi i bedzie zdradzal. Chcial miec taka na wlasnosc oficjalna do zdradzania. Ale nie wyszlo. Zaczal byc zazdrosny o tych facetow. Wiem bo do mnie pisal z fikcyjnych kont. Wymienil z nazwisk.

Gość gość
mój wtedy był młody. Miał 21-23 lata. Wiedział, bo mu zaczęłam mówić, ale traktował mnie tak, jakbym zabierała mu cukierka. W ogóle na próbę powiedzenia mu czegoś przykrego reagował jakbym zaczęła jeść kupę przy stole - jak na coś nie na miejscu i obrzydliwego. Ja już mało pamiętam, idę do dobrego psychologa i mam nadzieję, że się z niego wyleczę do zera (zero myślenia, obojętność).

Gość gość
Idz. Powodzenia! Ale sama tez przestan go podgladac i sluchac o nim. Po co psuc sobie nerwy? Facet narcyz jest w o tyle lepszej sytuacji ze moze korzystac z zycia CALY czas tzn dopoki mu staje a to do 50 czy 60tki. No i dopoki kobiety na niego leca. Kobieta jest w gorszej sytuacji. Natura jest niesprawiedliwa szybciej tracimy plodnosc. I nam oplaca sie wczesniej ustatkowac. Nie mozemy tak korzystac z zycia jak oni. Wiec cieszmy sie tym co mamy. Masz dzieci? Ja jedno. Mam 33 lata. Bylismy na wakacjach w tamtym roku za granica dopiero 2gie w naszym zyciu :) ale to nas cieszy dochodzimy do tego sami. Tamten by mi zniszczyl wakacje podziwianiem kobiet egzotycznych. I narzekaniem

Gość gość
Ja swojego nie smialam skrytykowac. A bylo co. Jak tylko sprobowalam odwrocil to przeciwko mnie mowil ze jestem glupia i sam mnie CIAGLE krytykowal. To byl koszmar. Uzaleznil mnie od siebie manipulacja

Gość gość
Mam 3kę dzieciaków, więc plan optimum wykonany. Już od dawna nie patrzę, co u niego, choć wiem, że teraz jest zajęty na fajnej imprezie. Ehhh... mam nadzieję, że psycholog pomoże. Zastanawiam się tylko, co ja jej powiem. Pamiętam jak próbowałam powiedzieć mężowi. Widziałam tylko brak zrozumienia w jego oczach, bo rzeczywiście, nic strasznego mi nie zrobił. Ale nic, zobaczymy.

Gość gość
Po co mowilas mezowi ze dalej i nim myslisz? Ja swojego musialam ostrzec ze moze podejsc do niego na ulicy i psuc mi opinie buntowac go. Mialam racje bo napisal mu na fb ze jestem suka i k.. ze zdradzam. Rozumiesz? On caly czas patrzyl z kim jestem! Ty mieszkasz w tym samym miescie co on? Bo ja tak i to w malym. Jak zbrzydne i sie zestarzeje to ciekawe czy mi wypomni wiek ze zbrzydne. Piekna nie jestem wiec sie czepil duzego nosa. Mieszkam blisko niego chodzilam naokolo.

Gość gość
moj tez ciagle imprezy dyskoteki dzlwki... tragedia. Raz pokazal mi zdjecie z imprezy jak go jakas slicznotka caluje. Rozumiesz? Chodzilam z nim wtedy. Myslalam ze zwariuje. Manipulowal mnie. Tym ze bedzie sam na imprezie ze sam pojechal na weekend na dzlwki wspaniale sie bawic. Nic mi nie mowil szczegolow. Byl seks a potem nagle w nocy sie dowiaduje ze ide do domu z jego ojcem bo on musi wczesnie wstac! Zeby jechac na jakis urlop czy impreze. Raz widzialam ze brakuje prezerwatyw... czulam sie jak niechciana paskudna szmata z braku laku.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Nie chce go znac. Odwracam glowe jak go widze. Nie potrzebuje ani czesc ani nic. Ide trzymam glowe wysoko. To nie ja powinnam sie wstydzic. Sam jest nic nie wartym smieciem ktory musi sie dowartosciowac na KAZDYM kroku, kazda baba, ze go omiecie spojrzeniem a najgorsza kara jest dla niego 100% obojetnosc i olanie,znudzenie. Zepsul mi opinie.

Gość gośćgość