Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile daje się księdzu po koledzie i ministrantom?

Polecane posty

Gość gość
100 zł księdzu u nas sporo ludzi daje, my też.

Ja myślę, że po tysiaku na łepka dajcie a nie :D. Pewnie jakiś tu klecha piszę, że wstyd dać tyle czy tyle. Ja nic nie daje i nie przyjmuje ich po kolędzie od ''X'' lat i mam nadzieję, że w tym patologicznym kraju gdzie z dziada pradziada pierze się mózgi to w końcu wprowadzi się podatek dla Katolików. Zobaczymy ilu ich jest tak naprawdę . Coraz to nowsze kościoły budują lub jakieś niszczejące ratują,bez żadnej wartości historycznej, cholera wie na co tylko pieniądze marnotrawią pasożyty.

Gość gość
Ja zarabiam około 20zl na godzinę ciężko pracując, kolęda trwała koło 15 min, dałem 20 zł w kopertę. 80zl na godzinę to mało?

Gość gość
Siedem minut. Od kilku lat sprawdzam ile jest u jednego i drugiego sasiada. Z zegarkiem w ręku. U mnie raczej tyle samo, ale nie sprawdzam tego przy nim.

Gość gość
U mnie dzisiaj był naprawdę fajny ksiądz, fajny w sensie taki normalny. Do tych co piszą, że księża są zbyt krótko. Przecież przeciętny ksiądz nie układa sobie planu dnia, ani nawet planu kolędy. Księży jest coraz mniej, a roboty coraz więcej.