Jagoda1111 0 Napisano Styczeń 11, 2018 Od roku walcze z infekcja balteryjna e. coli w pochwie i musze przyznac, ze juz trace nadzieje, ze te walke kiedykolwiek wygram. Czy ktoras z Was rowniez borykala sie z podobnym problemem i trafila na ginekologa, ktory jej pomogl?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2018 jak to sie objawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jagoda1111 Napisano Styczeń 11, 2018 Dyskomfort, pieczenie, bol przy uprawianiu seksu, ogolne slabe samopoczucie przy nasilajacych sie objawach. Teraz jeszcze problem z ledzwiowym odcinkiem kregoslupa (bol), ktory mozliwe ze jest zwiazany z ta przewlekla infekcja. Generalnie od roku ciagla walka - co miesiac antybiogram, lek, a w kolejnym posiewie znowu to samo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 Ja mialam po Histerektomi zakażenie coli , bylam wtedy przez 3 miesiącu w szpitalu aż mnie wyleczono,... Podawano mi w kroplówkach antybiotyk i plikanie pochwy mialam wodą utlenioną codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Jagoda a próbowałaś jakis alternatywnych metod Np dieta + probiotyki żeby wpłynąć na przewagę dobrych bakterii i osłabienie coli??? Prócz tego są jeszcze indywidualne szczepionki jeśli bakteria cały czas nawraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda1111 0 Napisano Styczeń 14, 2018 Wlasnie tego sposobu aktualnie probuje, bo jakos wydaje mi sie ze wlasnie to, a nie antybiotyk moze tu pomoc.. natomiast nie znalazlam w sieci zadnych wypowiedzi osob, ktore w ten sposob problem zwalczyly.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2018 Jagoda, ja tak zwalczyłam Candide, ale dieta mordercza. Przynajmniej mnie było strasznie ciężko wytrzymać. Nie wiem co dokładnie zadziała na E. coli. Mnie Candida męczyła kilka lat. Okropnie upierdliwe to było. Życzę ci pozbycia się tego paskudztwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach