Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam 175 cm i waże 55 kg czuje się grubo strasznie nie wiem co mam robić , mało jem a nie chude; chłopak mówi że mało a ja bym chciała mniej

Gość gość
idź do psychologa...serio- nie kpie sobie....nie wierze, ze przy takim wzroście i wadze, możesz mieć problemy z ogólnie nazwana "grubościa"...możesz mieć "obszary"problematyczne- tu wizyta u dobrego kosmetologa, ewentualnie plastyka, ale w ogolnym rozumieniu, nie ma opcji byś była gruba...psycholog powinien pomóc, jeśli trafisz na dobrego, któremu sie chce, a nie zleje temat :/ powodzenia :)

Gość gość
Ja przy wzroście 170 i wadze 50kg byłam chuda teraz mam 56kg i jest Ok chyba coś z psychika ze ci się wydaje ze jestem gruba chcesz być patykiem? Ja byłam i to nie jest fajne

Gość gość
Sądzę, że Twoja waga 55 kg jest OK. Jeśli uważasz że masz np. zbyt masywne nogi czy brzuch pozostawia coś do życzenia, nie zmieniaj nic w jadłospisie żeby odchudzac się na siłę tylko ćwicz żeby wyrzeźbić sylwetkę. Możesz ważyć tyle samo a wyglądać o wiele lepiej:) Większość osób przy Twoim wzroście waży naprawdę więcej.