Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię rozkochać w sobie faceta

Polecane posty

Gość gość

W każdym związku mi cos nie wychodzi, choc ludzie mowią ,ze jestem ładna i jestem poza tym lubiana :( Nie wiem co jest ze mna nie tak :( wiecznie mam problemy z facetami, choc mowia, ze jestem ladna czy piekna, ale co z tego skoro mi sie nie uklada w milosci. ma ktos podobnie?

Gość gość
Możliwe, że "nie układa ci się z facetami i w miłości" dlatego, że jesteś : - zbyt nachalna, - uwieszasz się na facecie - nie masz żadnych, swoich pasji - nie potrafisz rozmawiać, podtrzymywać rozmowy - masz paskudny charakter -widzisz "miłość" tam, gdzie jej wcale nie ma - jesteś zbyt otwarta, fochsiasta :D - zazdrosna o każdy czyjś krok etc. W miłości nie ma czegoś takiego jak "rozkochanie kogoś". Miłość, to dwie osoby, które potrafią ze sobą być i czują to samo w tym samym czasie. To proste. 🖐️

Gość gość
Bo nie da się nikogo jedynie urodą rozkochać... Uroda nie zawsze idzie w parze z atrakcyjnością. Ładnych kobiet jest nie mało, trzeba mieć coś jeszcze, być zwyczajnie interesującą osobą, mieć jakąś pasję, coś umieć, coś wiedzieć, umieć rozmawiać itd... Czasem też trzeba okazać odrobinę słabości, bo w końcu kobietą jesteś, mężczyźni, nawet Ci zupełnie na to nie wyglądający, lubią poczuć się pomocni, rycerscy, potrzebni, silni. I lubią być podziwiani, bardzo lubią czuć, że czymś imponują... Ale przede wszystkim trzeba trafić na takiego, którego nie wygląd ale zapach będzie Cię pociągał, tak, wtedy jest największa szansa że i Ty będziesz mu odpowiadać, będziesz go pociągać. To tak na szybko... Temat jest z tych dużych :).

Gość gość
Z litości ci mówią, każda brzydula wysłuchuje jaka jest ładna i na tym się kończy a ty na dodatek jeszcze głupia jesteś :-)