Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Do nieszczesliwie zakochanych

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Widzialam go dzisiaj i nie poczulam nic. Jeszcze pol roku temu uginaly sie pode mna kolana, serce bilo mi jak mlotem i zasychalo mi ustach. Dzisiaj po prostu poszlam dalej. To juz koniec gehenny, czego i Wam zycze. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czyli Kubu艣 juz NIGDY nie wr贸ci do Eli, by j膮 dr臋czy膰? W ko艅cu podj膮艂 decyzj臋 i wie, 偶e seks jest dla niego najwa偶niejszy? Oby wytrzyma艂 w tym postanowieniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak uda艂o Ci si臋 to osi膮gn膮膰? Pytam powa偶nie. Zmieni艂 wygl膮d?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, wygladal dobrze. Nawet lepiej niz kiedys, chociaz nigdy nie byl szczegolnie przystojny w komercyjnym tego slowa znaczeniu, ale mi sie podobal. Jak to osiagnelam? Proste. 1. Usunelam wszelkie slady jego obcenosci w moim zyciu, usunelam go z wszelkich portali spolecznosciowych, whatsuppa, skasowalam numer telefonu i wszelkie wiadomosci. 2. Wyplakalam sie. Naprawde ryczalam. 3. Zajelam sie swoim zyciem, przylozylam do nauki, pracowalam w kazdej wolnej chwili, chodzilam na imprezy. 4. Puknelam sie z przypadkowym gosciem poznanym na imprezie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak. Cel u艣wi臋ca 艣rodki ;) Towarzystwo innych m臋偶czyzn pomaga. Wiem po sobie. Wystarczy, 偶e poznasz kogo艣 interesuj膮cego i Tw贸j chvja warty obiekt westchnie艅 z automatu idzie w odstawk臋 :) W sumie dobre podej艣cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosty wniosek : nie by艂as zakochana tylko zauroczona a to co innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie. Bywalam wiele razy zauroczona w zyciu, a zakochana tylko dwa i umiem wskazac roznice.

Udost臋pnij ten post