Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana wózka na spacerówkę

Polecane posty

Gość gość

Hej przenoszę mojego syna z gondoli do spacerówki ponieważ już się nie mieści i też jeszcze nie siedzi i mam wózek rozkładany do pozycji leżącej ale nie wiem teraz czy mam go grubiej ubrać w tą pogodę no bo w gondoli było cieplej niż w spacerówce

Gość gość
Śpiworek masz?

Gość gość
Nie da sie czytac tego belkotu. Znasz takie znaki jak przecinki, kropki, znaki zapytania?

Gość gość
polecam spiworek na zimę polarowy lub wełniany i do tego kombinezon

Gość gość
A pokrowca na nozki nie masz do wozka? ? Na takiej pogodzie nie pakowalabym dziecka w spiworek , bo przyjdzie -20 stopni i dzieciak bedzie marznal. Jakis kocyk, z reszta dzidzi i tak w kombinezonie.

Gość gość
Tak pokrowiec mam

Gość gość
Dobry jest kombinezon, sa tez śpiwory do wózka (ale nie kazdy model firmowy ma, a czasem cieżko dobrać inny, zeby pasował). Ja mam taka spacerówkę, ktora nie ma śpiwora, ale ma ta nakładkę na nóżki. Jak jest cieplej, to ubieram kurtkę dziecku, kock i ta nakładka, jak zimniej to kombinezon i tez koc i nakładka. No i ubieranie na cebulkę. Mam trzy stopniowa regulacje, moj tez dobrze nie siedzi, ale daje go i tak na Max do siedzenia, bo ciagle wyciąganie główki tez dziecko zmęczy i nie jest zdrowe, a jak zaśnie to obniżam do leżenia na płasko.

Gość gość
20:03 Znasz poprawną pisownię? Ą, Ę, Ń, Ć, Ó, L, Ś? To używaj. Ponadto, powtórzenia w jednym zdaniu lepiej o Tobie nie świadczą.