Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyzną przeszkadza brak jednej piersi?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie.... mam 30 lat, jestem po mastektomii i od 3 lat nie byłam z facetem, teraz co raz częściej myśle o seksie, ale boje sie jak Wy Panowie zareagujecie?

Gość gość
Mężczyznom bardziej przeszkadzają błędy ortograficzne

Gość gość
20:48 Widzisz czołg na moim oku?

Gość gość
jak myslisz tylko o seksie nie o uczuciach to wynajmij męską dziwkę

Gość gość
Możesz zrobić rekonstrukcję.

Gość gość
Daj na siebie namiar . Jak szukasz stałego partnera to z mila checia Cie poznam

Gość Cooliberek
Nikomu to.powinno nilie przeszkadzać Ty powinnaś cieszyć się życiem jaki ci samo drugi raz Dużo zdrówka.ci życzę

Gość gość123543
Bardzo dobrze napisała Cooliberek!

Gość gość
20.48 debilu ortografiiiiiczny czego sie czepiaż? Liczy się treść a nie twoje durne wywody. Jest taki debil co gdy napisze dziewczyna o ginekologu ma ja za zboka druga gdy pisze z błędami to ortografij uczy zawsze mu coś nie pauje.

Gość gość
Nie przeszkadza lecz dlaczego zrobiłaś amputaję bo gdyby to byl rak to bys nie żyła. Wielu tępych lekarzy twierdzi że z guzka bedzie rak piersi itp.... By cos operowac należy odwiedzic kilku lekarzy! !! Czesto sa sprzeczne diagnozy a nic sie nie rusza bo często bywa to rak wtórny czyli oslabią organizm nic nie zyskając. Mammografia powoduje uaktywnienie sie raka więc nie robimy. Sa mniej szkodliwe diagnozy piersi! !! Również tampony powodują stany zapalne pochwy. Nawet podczas badania pochwy dochodzi do zakażeń bo rekawiczki chronią TYLKO GINEKOLOGA! Gdy niema potrzeby nie chodzimy . Ja zawsze mam męża przy badaniu cipki i pilnuje sterylnosci mąż wspieral również porody.

Gość Carycka
Droga autorko, slad p.o. mastektomii to znak walki I wygranej z choroba, zycze Ci abys poznala mezczyzne ktory pokocha Cie za to jeszcze bardziej

Będę szczery. Jak chcesz się bzykać, to nie mów facetowi o mastektomii. Jeden na trzydziestu wie co to jest. Trudno jest mi sobie to wyobrazić przez co przechodziłaś przed zabiegiem, dlatego z niewyobrażalną łatwością napiszę Ci byś nadal czuła się kobietą. I owijała sobie facetów wokół palca swoją urodą, intelektem, wyobraźnią, wrażliwością... na rozróżnianiu kolorów do jednej setnej kończąc. ;) Ale do tematu bo się rozpisałem. Mi nie przeszkadza.

Gość gość
Wy też popełniacie błędy... często sam telefon poprawia a jak sie nie spojrzy to tak sie wyśle... jak Ci to przeszkadza nie czytaj. a seks to nie uczucia? nie szukam przypadkowych numerków... Dlaczego zaraz myślicie, że jak ktoś ma raka to musi umrzeć? Mnie też jeden kolega już uśmiercał... ale żyje i to sie dlamnie liczy :) mam pozytywne nastawienie do życia i cały czas twierdze że jestem zdrowa! Dziękuje Cooliberek i Carycka :)

Gość gość
Nowy w mieście dziekuje za rozpisanie się, zawsze miło usłyszeć takie słowa ;)

Gość gość
Z własnego doświadczenia. Nie przeszkadza, jeśli się nie zaczyna od doopy strony. Jednak przed ostatecznym skokiem lepiej powiedzieć. Wtedy nie ma sprawy. Wszystkiego najlepszego w łóżku i poza nim.