Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym się kiedyś zakochać

Polecane posty

Gość gość

ale chyba nie potrafię czuję że jestem jak dexter z tego serialu (wiecie nie to że jestem serial killer;p) ale coś takiego że on lubial kobiety ale nie umiał sie zaangażowac po prostu nie znał tego uczucia. Lubię kobiety, dziewczyny ale czuję się przy nich bardziej jako przyjaciel opiekun,lubię je ale zwiazki miłość po prostu czuję że to nie dla mnie nie potrafię się angażowac ma ktoś z was tak?

Gość gość
tak to z pewnościa jakiś uraz z dzieciństwa który sprytnie ci sie wytworzył żebyś teraz mógł przerabiac panienki

Gość gość
no właśnie ja ich nie pzerabiam - chciałbym ale nie potrafię:(

Gość gość
te gadki "jak cierpie ze nie moge sie zaangazować" nawazania do dorobku kulturalnego "wiesz jak ten i ten z tego a tego SERIALU" nie to że nie chce ale nie umiem mam traumę nie dzwoń po braci zeby mi rosjepali ryj i rozbili szyby w aucie jestem chorym człowiekiem

Gość gość
Ciesz się, ze nie potrafisz. zazdroszczę ci.

Gość gość
no ja też nie potrafie. jest miło chciałbym czuje cos w rodzaju miłości ale to jednak nie to

Gość gość
"Milosc" to najgorszy syf. Nie marnuj sobie zycia, chociaz nie bedziesz mial wyboru i po doopie dostaniesz jak ktos ci sie spodoba..

Gość gość
jak ty lubisz dziewczyny i z nimi przebywać i się nimi opiekować to ty jesteś gej. do kobiet czuje się chemię albo nie.