Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slyszalyscie o tym zaginieciu piotra kijanki w krakowie?ciary przechodza az

Polecane posty

Gość gość
Lod pusci,na wiosnę wyplynie gdzies na pewno

Gość gość
Ja widziałam wypowiedź tv tej pani gdyby nie było paska z nazwiskiem nigdy bym nie skumala ze to zmartwina żona ,w sumie dobrze ze taka opanowana bo ma małe dziecko z drugim w ciaży .

Gość gość
Wczoraj wieczorem na tym fejsowym evencie "Zaginął..." wypowiadał się kuzyn zaginionego, tyle że bardzo jechał po jego żonie i szybko ten wpis zlikwidowali. Sugerował, że zaginiony podejrzewał, że ta druga ciąża jego żony to nie z nim i że na tych urodzinach to się potwierdziło, dlatego oni wracali osobno. No i że tamten zniknął, żeby ukarać żonę i uwolnić się od niej. Dlatego niby tak gorliwie go szukają - bo nie wiadomo, czy ucieczka od żony jest tylko ucieczką, czy samobójstwem. Strasznie przykro mi się zrobiło, że tak pod światło biorą ich związek... Teraz już zawsze ktoś będzie ją podejrzewał ją, czy przypadkiem nie ma go na sumieniu, jeśli on poprostu po pijaku się pośliznął i utopił.

Gość gość
Czy ktoś może potwierdzić, to co pisał wczoraj kuzyn? Szczerze mówiąc - wydaje mi się to bardziej prawdopodobne niż utonięcie. Zazwyczaj jestem realistką i obstawiałabym Wisłę, ale tutaj ewidentnie coś mi nie pasuje. Może to tylko mylne przeczucie, może coś w tym jest...

Gość gość
Jeszcze jedno: z grupy na facebooku zniknęły wszystkie posty zaangażowanych w poszukiwania ludzi, czy tylko u mnie jest jakiś błąd i nic się nie wyświetla?

Gość gość
Niestety znikają. Niewygodne komenty nie mają prawa istnieć. Tej wisły się uczepili jak chory na cip...ę.

Gość gość
Piotr napewno sie zalamal..Moze piszedl do lasu i powiesil sie,albo zamarzl pod drzewem

Gość gość
A może siedzi u kochanki.

Gość gość
Mnie nie pasuje w tym wszystkim to, że właśnie go tak gorliwie szukają - na portalu "Na temat" o tej sprawie jest artykuł i w nim jal byk stoi, że ta żona już na drugi dzień od zaginięcia wynajęła detektywów. To samo z jasnowidzem... Albo jestem przewrażliwiona, albo ona faktycznie ma coś za uszami. BTW są też plotki, że im duża kasa wyparowała jakiś czas temu. I te monitoringi i zachowanie faceta na bulwarach... Jak dla mnie mógł udawać pijanego, upewnić się, że duża grupa ludzi zapamięta nawalonego, ledwie trzymającego pion gostka nad rzeką, a potem się ulotnić się. Wtedy faktycznie zrobiłby jej na złość - jest zaginiony - nie należy się jej ani jego wypłata, ani odszkodowanie, ani renta, ani alimenty. A pożyczki bez podpisu zaginionego też nie dostanie.

Gość gość
No to ma dobrą krykowke..do tego zgolil brode,ufarbuje wlosy na blond i tyle go widzieli..

Gość gość
lol - z tym kuzynem...

Gość gość
gdzie mozna znalez opinie tego kuzyna?

Gość gość
została usunięta była rzekomo na fb

Gość gość
Wszystkie niewygodne opinie zostają z fb usuwane. Zresztą... Powinni dać spokój - ciało topielca woda wyrzuci. Natomiast jeśli zniknął, żeby się wyciszyć, coś przemyśleć, to taki szum medialny raczej jego powrotu nie przyspieszy. Obstawiam raczej kłopoty w pracy. Pewnie nie chciał żony w ciąży martwić i nie wytrzymał napięcia. Myślę, że jak żyje, to wróci.

Gość gość
A w worku, dętka od rowera

Gość gość
Szkoda wam tej jego zony, a mozliwe ze to jedna z takich co chwalila sie ze jej maz zarabia 20 tys i szydzila z ludzi, ktorzy zyja za male pieniadze, z kobiet ktore musza pracowac zeby zarobic na utrzymanie rodziny, z ludzi ktorzy nie maja wlasnego domu/mieszkania, z takich co sa zmuszeni mieszkac z rodzicami/tesciami, z tych co nie jedza codziennie lososia krewetek i wolowiny, itd, itp... kto wie moze i ona na tym forum pisala... nawet jesli ona tak sie nie zachowywala to jest to ostrzezenie dla innych, ktore uwazaja sie za wielkie bogaczki i lepsze od innych bo maz bardzo dobrze zarabia. Jak widza w jednej chwili meza moze zabraknac a one zostana same, moze z malymi dziecmi, moze w ciazy i same beda musialy sobie radzic. Wiec na drugi raz zamiast gardzic innymi niech sie moze troche zastanowia, bo w kazdej chwili ich zycie tez moze sie zmienic..

Gość gość
Nie znam jego żony, ale widziałam krótki wywiad z nią i była dziwnie spokojna. Po za tym jakoś źle jej z oczu patrzy. Ale to moje subiektywne odczucie. Życzę jej aby mąż się znalazł żywy, a jeśli nie żyje to niech się chociaż martwy znajdzie, bo ta niepewność chyba jest najgorsza.

Gość gość
jest utworzone nowe wydarzenie na fb z nowym terminem w tamtym skonczyl sie czas i pewno przez nie zawsze wygodne komentarze zostało usunięte

Gość gość
mozna gdzies zobaczyc wypowiedź pani agnieszki?

Gość gość
Może ktoś wrzucić link do tego nowego wydarzenia?

Gość gość
Może ktoś wrzucić link do tego nowego wydarzenia?

Gość gość
Depresja piszecie...hmmm...to może w psychiatryku warto poszukać...może zachowywał się nielogiczne i tam go skierowano...może napił się drinka z wkładką i nie pamięta kim jest...może w stanie niepoczytalnosci wsiadł w autobus tramwaj pociąg i nie ma goscia w krakowie ....

Gość gosc99
Depresja piszecie...hmmm...to może w psychiatryku warto poszukać...może zachowywał się nielogiczne i tam go skierowano...może napił się drinka z wkładką i nie pamięta kim jest...może w stanie niepoczytalnosci wsiadł w autobus tramwaj pociąg i nie ma goscia w krakowie ....

Gość gość
A może by drogowe kamery sprawdzić czy czasem to ktoś nie potrącił ?

Gość gość
Gdzie online można obejrzeć wywiad z żoną?

Gość gość
olał rodzine? ale ze olal prace? "karierę" ? dziwne

Gość gość
Może się nawarstwiły problemy osobiste i zawodowe. Jak mu się z żoną nie układało, to by rozwód wziął - w końcu nie jest przyszyta do niego. Ale jeśli nie szło na całej linii, to zawinął się i tyle go widzieli. W końcu to bystrzak jest - na pewno umiał wykombinować takie 100% zniknięcie. A policja? Na pewno wiedzą duuużo więcej, niż te wszystkie fejsbukowe grupy. I na tych monitoringach udostępnionych nic ważnego dla śledztwa nie ma. Może nawet rzucili gawiedzi dla odwrócenia uwagi. Bez powodu o tym, że pewnie znajdzie się żywy, by nie mówili.

Gość gość
Ale napruty, maj gad.