Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest że na damskich forach kobiety tak często piszą że mają facetów 190cm

Polecane posty

Gość gość

i więcej? Według statystyk przeciętny mężczyzna w Polsce ma 178 cm wzrostu, a wzrost 190cm i wyżej ma mniej niż 3% mężczyzn. Więc jak to jest że na forach (między innymi na kafe) co piąta kobieta ma faceta 190cm+ a do faceta poniżej 180 cm przyznaje się najwyżej co trzecia kobieta? Może kobiety nieświadomie przeceniają wzrost i o facecie 185 cm mówią że ma 190?

Gość gość
Przypomina mi się wykop gdzie każdy zarabia minimum 10 000 na rękę.

Gość gość
moj maz jest szwedem :) pojedz kiedys do szweji zobaczysz jaki to wysoki narod , u kobiet 170-180 to normalka , mezczyzni bardzo wysocy

Gość gość
Nie wiem! Mój ma 165 cm ;)

Gość gość
Moj 186

Gość gość
Jak to jest ze faceci nie mający żony a fantoma kobiety nazywają ją raz żona a rax kochanką, raz zdradzają a raz odbierającą męża? Mają raz faktyczną konkuruje, która raz nazywają żona raz konkurentka dla żony, czyli fantoma? Ten sam facet widocznie, chcący klęczącą kobiety przed nim i zarazem pragnący femdomu i szukajacy przyczyn swej frustracji, które są oczywiste: nie wie czego chce a raczej chce sprzecznych ze sobą spraw, kobiety dumnej i uległa, silnej i plaszvzacej się przed nim. Znalazłeś uległa i podporządkowana sobie i zaopatrzona w siebie? Nie pragnij tej, w którą ty jesteś zapatrzony. Proste.

Gość gość
Aja nie rozumiem tego szału na wysokich mężczyzn, właśnie 190! Zazwyczaj albo ma toto garba , problem ze stawami albo zbyt krótkie nogi (faceci o dziwo rosną głównie w tułowiu), niewygodnie jest z takim chodzić za rękę i uprawiać seks, mówiąc coś trzeba patrzeć się w gore... Dziękuję serdecznie. Ja mam 170 a najbardziej lubię tych średniego wzrostu, najwyżej 180. Może dlatego, że w szpilkach nie chodzę.

Gość gość
Panowie w średnim wieku są najczęściej wzrostu ok.178. Roczniki po 1990 tak drastycznie urosły, ale był wtedy niż demograficzny i jest tych facetów w Polsce malutko w porównaniu do mężczyzn w średnim wieku. Stad się mogło wziąć te 3%. Ja mam 26 lat i w mojej klasie w gimnazjum, liceum, na studiach zawsze większość chłopaków miało około 190 wzrostu.

Gość gość
Moj ma 183 a ja mam 175

Gość gość
to jeszcze nie zauważyłaś, że na kafe siedzi niemal sama bezrobotna, potatuowana patologia utrzymująca się z alimentów, mopsów i 500+? i te nieciekawe dziewczyny o nieciekawych życiach konfabulują na potęgę i projektują swoje marzenia. A więc każda ma: faceta powyżej 185 cm z chooyem min. 17 cm, zarabiającego co najmniej 10k/mies. One same natomiast zarabiają co najmniej 6-7k/mies, są piękne i zadbane, wyglądają min. 10 lat młodziej niż wynika z peselu i muszą pokazywać dowód przy zakupie alkoholu

Gość gość
haha

Gość gość
bo tylko wtedy piszą jak mają wysokiego? Jak jest temat gdzie pada pytanie o wzrost partnera to naturalnie odezwą się kobiety których partnerzy są ponadprzeciętnie wysocy i to jest cecha która zwraca uwagę. Też często wspominam, że mój mąż ma prawie 2m wzrostu, ale to dlatego, że to charakterystyczna cecha wyglądu. Jak miał włosy do pasa to też o tym wspominałam.

Gość gość
Zazwyczaj albo ma toto garba , problem ze stawami albo zbyt krótkie nogi (faceci o dziwo rosną głównie w tułowiu), niewygodnie jest z takim chodzić za rękę i uprawiać seks, mówiąc coś trzeba patrzeć się w gore.. x wow ales ty madra ( inaczej ) mowie ci przelec sie do Sztokholmu i zobacz ze faceci nie sa tam garbaci , sa przystojni proporcjonalni . Seks z wyzszym mezczyzna uwierz mi , bo widze zes niedoswiadczona to nie zaden problem , no chyba ze ty jestes karlica 150 to faktycznie dla ciebie facet 165 bylby idealny , no i racja musialabys patrzec w gore , ale czy to jest taki problem nie do przeskoczenia w zwiazku ?

Gość gość
Autorze odpowiem Tobie. Te kobiety dziela sie mezczyznamiswiadomie lub nie ale jedno jest pewne im wiecej wymagaja tym wieksza szansa na bycie jedna z wielu.