Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś ma ładne piersi po karmieniu? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jak dwa jajka przepiórcze sadzone mogą być kształtne? :D

Gość gość
19:25 z tego co mówisz wynika,że powinnam mieć obwód biustonosza na 65,a 70mnie czasem bardzo uwiera. Obwód mam na 74cm,kupuje na 70i przeważnie sa ok,ale czasem po dłuższym noszeniu zaczynają mnie cisnac,pojawiają się otarcia. Każda kobieta musi sama dobrać rozmiar,a nie sugerować tym co piszą.

Gość gość
To nie prawda, że karmienie 'psuje' piersi. Przeprowadzano badania, po za tym sama to widze z wlasnych obserwacji, ze najwiekszy wplyw na biust mają ciąża(e), pielęgnacja, geny i czas. Piersi kobiet, które karmiły wcale nie są brzydsze od tych nie karmiących.

Gość gość
gość dziś Otarcia pojawiają się jak stanik jest za luźny i się przesuwa... Poza tym jeszcze trzeba go poprawnie założyć - jak go tylko narzucisz, zamiast zgarnąć piersi i je ułożyć w miseczkach, to masz pół biustu pod obwodem, co i piersi niszczy, i daje złudne uczucie, że ten obwód jest ciasny

Gość gość
Tu autorka, ja na początku studiów miałam A, potem używałam Nuvaring i urosły B. Poznałam męża, przytulam parę kg i teraz mam 80 C. Ale przez ten czas wygląd się nie zmienił, dalej są okrągłe i jędrne. Teraz jestem w ciąży, chcę karmić minimum pół roku i nie wiem co to będzie. Jak dbać podczas ciąży i karmienia aby nie zrobiły się worki?

Gość gość
gość dziś Nosić dobrze dobrane i porządne (czyli żadne "rosnące"- stanik nie może być rozciągliwy w miseczkach!) staniki, i w ciąży i do karmienia. Zacznij od wizyty u brafitterki i weryfikacji tego 80C, bo mało prawdopodobny rozmiar...

Gość gość
Poród w wieku 35 lat. Kp 9 miesięcy. Noszę rozmiar 80 B . Ważę 53 kg. Piersi nie są obwisłe, są takie, jak przed kp, ale sutki są pomarszczone. Szczerze przyznam, że myślałam, że gorzej będą wyglądały, ale drugi raz już bym raczej nie karmiła.

Gość gość
gość dziś Coś ci się pomerdało, albo waga, albo obwód stanika... :O 80 można nosić ważąc 83 kg a nie 30 mniej

Gość gość
75 B jest za ciasny i wolę luźniejsze. Nie jesteś pierwszą osobą, którą to dziwi ;) Jak kupuję sobie sukienkę, to własne do góry jest mi za ciasna i ciężko mi znaleźć sukienkę, która będzie idealnie pasowała.

Gość gość
gość dziś To ile ty masz cm pod biustem? Serio się dziwię, bo sama mam dosyć masywną "górę" (lata pływania), ale przy 75 kg i 168 cm wzrostu noszę obwód 75 (81 cm pod biustem)

Gość gość
Aha, jeszcze przecież 75B ma miseczkę mniejszą niż 80B - no nic dziwnego, że ciasny, jak biust się w nim nie może zmieścić ;)

Gość gość
wracając do tematu, to ja mam biust wyglądający identycznie jak przed karmieniem, ale to nie moja zasługa tylko genetyki, moja mam też tak ma (karmiłam 2 lata)

Moje już nie są takie jędrne, ale ja nadal karmie i jestem też w drugiej ciąży. Cóż, tragedii nie ma, ale mam w planach zrobić sobie kiedyś cycki :D

Gość gość
Do 00.08 pod biustem mam 74 i czasem kupowałam stanik 75, bo myślałam, że to producent źle oznaczył rozmiar, jednak po całym dniu noszenia takiego stanika odciska mi się pod biustem i stanik wydaję. Wolę luźniejsze staniki.

Gość gość
gość dziś No to powinnaś nosić 70 z odpowiednio dużą miseczką, plus poprawnie go zakładać, żeby biust trafiał tam, gdzie powinien, a nie pod obwód, tutaj ładnie pokazane o co chodzi: www.youtube.com/watch?v=lh7xKY1fHSo www.na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2012/03/zakadamy-biustonosz-cz-ii-przewodnik.html I idę o zakład, że jak zamiast 80B założysz np. 70E to efekt będzie taki: www.na-ostatnia-haftke.blogspot.fr/2011/02/maa-metamorfoza-czyli-jak-przesiadam.html

Gość gośćlaura
Mam ladne piersi,po karmieniu doszly do normy

Gość gość
Karmimy się z moją Amelką już 29 miesięcy i nie zamierzamy przestać. Nieistotny jest wygląd cysiów, najważniejsza funkcją jest dawanie mleczka a nie Jędrność i ładny wygląd. Jeśli jakaś matka tego nie rozumie to nie powinna mieć dzieci egoistka jedna. Cycusie są stworzone do karmienia bobaska niestety gołe baby bez godności z bilborodów robią swoje i potem mężowie oglądają p****le i chcą zebyśmy goliły nasze morelki.

Gość gość
ja zawsze miałam brzydkie piersi.. a po karmieniu..dwa naleśniki ohyda.. zazdroszczę tym kobietom, które mają ładne i okrągłe piersi , nawet po karmieniu, potem koleżanka poleciła mi klinikę https://mediartclinic.pl/ no i poszłam tam powiększyć sobie piersi (nie dużo) żeby były po prostu jędrniejsze i teraz kompleksów nie mam, więc jesli macie możliwości to sobie pomóżcie :) :)