Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś ma ładne piersi po karmieniu? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o to że mężowi się podobają czy że nie jest tragicznie. Która z ręką na sercu może powiedzieć że piersi po ciąży i karmieniu niewiele się zmieniły i dalej są ładne i jędrne. A być może są nawet takie co uważają że mają teraz lepsze niż przed? Boję się bo 90% moich koleżanek i znajomych strasznie narzeka na piersi nawet po krótkim karmieniu.

Gość gość
Ja szczerze mam okropne piersi. Dwa wiszące worki jak uszy psa. Mam 28 lat i urodziłam rok temu synka.

Gość gość
Ja mam :) nawet nie chcę nikomu pokazywać bo później bym się nie opedzila :)

Gość gość
Widziałem wiele ładnych piersi matek.

Gość gość
Ja. Mam pełne, jędrne B. Kształt ładny przed ciąża miałam mniejsze ale kształtem i wyglądem sutków zawsze byłam zadowolona. Karmilam 1,5 roku. Mam 28l.

Gość gość
Ja mam brzydkie, takie puste w środku. Uszło z nich życie.

Gość gość
gość dziś Nie ma czegoś takiego jak "B".

Gość gość
17:01 zazdrosnica :-D

Gość gość
gość dziś przy takich malutkich to nic szczególnego (śmieszne, że takie prawie nic to dla ciebie "pełne" :D)

Gość gość
Ja mam troche obwisłe, chociaz nie Karmiłam; duzo przytyłam i z małego rozmiaru stały sie bardzo duże i w miarę gubienia kilogramów i zmniejszania zaczęły wisieć:( chociaz i tak nie jest az tak tragicznie

Gość gość
Nie jest źle - piersi mam ciut większe niż przed ciążą i trochę mniej pełne u góry, miększe. Biust mam nieduży, 65F (przed 65E), nosiłam dobre staniki - może dlatego.

Gość gość
Ja mialam brzydkie juz przed ciaza i takie sa do dzis i tak miala tez koja matka. Ale za to nie miala tak jak i ja rozstepow i ladny brzuch

Gość gość
Trochę kobiet oglądałem z racji wykonywanego zawodu, i moje wnioski są takie - kobiety które karmiły do 22 roku życia mają piękne piersi a potem im poród w późniejszy wieku tym większy wpływ na wygląd piersi.

Gość gość
Moje sie wcale nie zmienily po porodzie i karmieniu piersia. Maz mega zadowolony!!!

Gość gość
Ja przed ciążą miałam 75 e , bardzo urosły jeszcze i po ciąży karmiłam 9 miesięcy. Byłam załamana ich stanem . Potem zaczęłam ćwiczyć biust ( Natalia gacka na yt) i smarowalam kremami ujedrniajacymi i sciagajacymi . Do tego masowalam szorstka rękawica i po jakimś kilku tygodniach powróciły do stanu sprzed ciąży. Nie chodziłam bez stanika w trakcie karmienia . Teraz mam 80 G i nie mam obwislych piersi , mężowi się bardzo podobają. Tylko dużo pracy kosztuje mnie to żeby je w takim stanie utrzymać ciągle kremy , po ćwiczeniach sporo mi się też biust podniósł .

Gość gość
Dodam że to nieprawda że piersi po dlugim karmieniu są wiszące. Po krótszym karmieniu są większe szanse na zwisy bo skóra nie ma jak się przyzwyczaić i jest w gorszej kondycji . Optymalny czas to 1,5-2 lata żeby piersi same wrocily do stanu przed ciąży

Gość gość
moje się praktycznie nie zmieniły, ale ja mam bardzo malutki biust - 70c, i budowę gruczołową (ponoć taki lepiej się "trzyma", nie wiem, czy to prawda?)

Gość gość
gość dziś Ile ważysz? Jeśli nosisz stanik z obwodem 80 to pod biustem musisz mieć 85-90cm. Musisz być otyła więc może dlatego też piersi nie wydają się Ci obwisłe. Schudniesz do 60kg i nagle pusto będzie.

Gość gość
gość dziś gość dziś Ile ważysz? Jeśli nosisz stanik z obwodem 80 to pod biustem musisz mieć 85-90cm. Musisz być otyła więc może dlatego też piersi nie wydają się Ci obwisłe. Schudniesz do 60kg i nagle pusto będzie. XX A słyszalas o ludziach z szeroka klatka piersiową ? I nie kazdy chudnie od cycków.. Ludzi tyle na swiecie, ale ty znasz wszystkich i wszystko wiesz ;) xx Nie jestem autorka postu, mam jedynie podobnie..

Gość gość
gość dziś czyli kulturystka albo zawodowa pływaczka?

Gość gość
gość dziś 80 to jest 36: www.curvykate.com/blog/what-different-back-sizes-look-like/ Nie wiem, jak kobieta miałaby być zbudowana, żeby nie mieć nadwagi, a mieć pod biustem ściśle zmierzone min. 85 cm? Tak chyba: www.theironden.com/wp-content/uploads/2014/10/Rene-Campbell-_tx5h.jpg

Gość gość
Wiesz co... Ja mam ładne. Tzn. identyczne jak przed zajściem w ciążę. Karmilam ponad rok. Po zaprzestaniu karmienia były dziwne, jakby trochę puste, ale minęło kilka tygodni i są jak wcześniej tyle, że ja zawsze miałam raczej mały biust ;)

Gość gość
Tak przytylam mam 80 -85 cm w obwodzie . Nie jestem gruba. 70 -75 Miałam przed ciążą ale wtedy byłam bardzo szczupła. Piersi mam bardzo duże , po porodzie przypalatala się niedoczynność tarczycy i zaburzenia progesteronu więc nie oceniajcie ile mam cm pod biustem . Podałam tylko przykłady na poprawienie wyglądu biustu po karmieniu które mi pomogły

Gość gość
18:54 80 G i 80-82 mam cm pod biustem mierzone .

Gość gość
gość dziś No to raczej obwód 75 powinnaś nosić i odpowiednio przeliczoną miseczkę do tego... Nie podnosi Ci się obwód na plecach? Nie wrzynają ramiączka?

Gość gość
Nie 75 miałam jak byłam bardzo szczupła, może jestem szersza w klatce piersiowej ale zupełnie tego nie widzę. Mam figurę klepsydry , do tego pełne biodra ale nie jestem gruba .

Gość gość
17:05 dla tucznika takiego jak ty to większość jest małe... Zazdrosnico idź pęto opie /r/d/o/l :-D

Gość gość
Mi sie nie zmieniły. Mam rozmiar B, lafne, ksztaltne. Karmilam pierwsze dziecko 1,5 roku, potem przerwa na drugą ciąże i znowu 1,5 roku karmienia. Mam 30lat.

Gość gość
Moje bez zmian, ale mam dość małe, A. Jędrne i kształtne, karmiłam 8 miesięcy.