Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Tomka

Ratunku! Mój nastoletni syn ma okropny trądzik. Gdzie się udać?

Polecane posty

Gość mama Tomka

Mam poważny problem, syn jest w wieku dojrzewania i pojawił się okropny trądzik młodzieńczy. Ja już sobie nie radzę z tym:( Bylismy u dermatologa w przychodni, mierny efekt. Musimy iść koniecznie do jakiegoś na prawdę dobrego gabinetu lub kliniki. Syn się bardzo wstydzi i w szkole odczuwa, że wszyscy się patrzą na niego i wysmiewają. Pomocy........

Gość gość
Powinien miec dobrze dobrane leki, takze poszukaj/popytaj o innego lekarza. Na pewno nie powinien stosować kosmetyków z alkoholem, ani przestarzałych sposobów, typu przebywanie twarzy spirytusem salicylowym:-/ Reklamują w tv Visaxinum, nie wiem czy działa, ale moze warto spróbować? No i leczenie wymaga czasu, wiec nie powinien sie za szybko zniechęcać.

Gość gość
Witam! Polecam kurację izotretynoiną - jedyny w pełni skuteczny lek na trądzik na receptę. Sama miałam taki problem, jak Twój syn. Byłam załamana. :( Izotretynoina mnie wyleczyła! :)

Gość Pomocna Gosia
Jeżeli chodzi o Poznań, to z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim matkom z takimi problemami wieku dojrzewania u dzieci klinike Proderma na Winogradach przy ul. Wyłom. Tam są świetnie wyposażone gabinety , sprzęty wysokiej klasy, kompetentna kadra medyczna, obsługa na wysokim poziomie. Zwłaszcza polecam dr M. Dembińską, doświadczona, kompetentna i przy tym bardzo miła. Spróbujcie!!!

Gość gość
Hej :) Mi pomógł Tetralysal, pełna kuracja. Brałam osłonowe równocześnie i antybiotyk, mega !! tyle kompleksów, czasu i kasy zmarnowałam - a sie okazało, że problem tkwi wewnątrz Sama się kiedyś zmagałam z trądzikiem, to wiem o czym piszecie.. Dziewczyny, trzeba od środka zaleczyć i posprzątać w organiźmie! to przede wszystkim najważniejsze a dopiero potem jakieś maści, smarowidła i inne cuda. Mam jeszcze 3 opakowania Tetralysal 300mg - on jest na recepte tak w ogóle i niechętnie go przepisują - coś w tym jest bo łaziłam po dermatologach i kasa leciała na to albo tamto a potem jeszcze co innego testowali na mnie :-( a ja kupowałam, i płaciłam i frustracja ...wrrr... Tetalysal to strzał w 10tkę !!! skuteczny i silny lek i wreszcie buzia jak za dawnych czasów !! Zostały mi 3 opakowania (bo żem se na zapas zakupiła, ale tfu tfu ostatecznie mi przeszło ) więc jakby co to mogę odsprzedać taniej i ma problem z głowy z receptami i płatnymi lekarzami jakby ktoś chciał to kontakt do mnie - lubiepickawe@wp.pl, zostawcie nr telefonu to sie zsmsujemy, zdzwonimy , mogę wysłać lekarstwa pocztą pozdrawiam nie dajcie się temu dziadostwu !! lubiepickawe@wp.pl