Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednaaaa

Czy znacie przypadki że mąż zdradził z inną...

Polecane posty

Gość Takajednaaaa

Jadąc np na zakupy?

Gość gość
Wracajac z pracy, jadac wieczorem po zakupy i jak zona wyjechala na weekend. Ze mna. Przez 2 lata udawal, ze sie rozwiodl, jest sam a zona mieszka w innym miescie :/

no ty. Raczej takie przypadki się niezdarzają. Tak wogóle to co ci przyszło do głowy? Jakieś zdrady? To np. to samo co byś czytała czy oglądała jakieś niewiarygodne bajki. Napij się zimnej wody.

Gość takajednaaaa
A jednak wychodzi na to z to możliwe wnioskując z powyższej odpowiedzi..nie rozumiem jak można być takim gnojem przecież lepiej się rozstać niż żyć w kłamstwie i oszukiwać druga osobę..

Gość gość
Dlatego ja sie rozstalam. Tzn. wiecej go nie chce widziec. Zona nie.

Gość gość
Zdrady nie są, az tak typowe teraz.Raczej wkoło niezgodne życie w małzenstwie i rozwody. Tylko wam w głowie zdrady i nic wiecej

Gość takajednaaaa
Nie sądziłam że faceci tak potrafią robić niby na zakupy a jedzie do innej..chyba mało znam życie ale już dalej tak nie mogę mam podejrzenia wobec mojego męża

Gość gość
Kto ma nature wrodzoną do zdradzania, bedzie robił to zawsze.To bardzo nieliczna grupa ludzi, reszta zyje sobie zyciem takim jaki przynosi im los.

Gość gość
Chyba macie za spokojne zycie i nudzi sie wam , nawet chlopy nie chca was zdradzac, bo nie sa glupi wiedza co ich czeka pozniej - koszmar zycia.Mezczyzna to jedyne stworzenie , ktore ma rozum i mysli.

Gość gość
Znam gościa który między zakupami a domem jechał do burdelu.

Gość gość
Ja nigdy nie zdradzam partnerki z która jestem.Niedoczekanie jej , zeby potem sie na mnie wyzywala.A gdzie duma mezczyzny ? NEVER.

Gość gość
11.57 A ja znam duzo mezczyzn , ktorzy wyjechali za granice i... znikneli , nie ma ich.Zostawili zony , dzieci.I vice versa to samo robia kobiety.Przykladow mozna by mnozyc setki

Gość gość
O zagranicy to nawet nie wspominaj, sam trochę jeżdżę i co tam się wyprawia to głowa mała a dotyczy to facetów jak i kobiet.

Gość gość
Znajac kobiety mozna by tak powiedziec w ich imieniu; Zeby ten maż chociaż mnie zdradził , a tu nic ! Ale nuda !

Gość takajednaaaa
To wytłumaczcie mi dlaczego unika seksu? Czasami daje mi do zrozumienia że fajne są np. 17 itp niby w zarcie ale daje mi to do myślenia. W normalnym małżeństwie jest seks,sama go inicjuje ale wychodzę na jakos niewyżyta a on przeważnie idzie spać bo zmeczony itp. czy normalny facet tak miewa??

Gość gość
Ja wiem bo bylem , mezatki w busie omal mlodemu chlopakowi szortow nie sciagneły , tak sie podnieciły

Gość gość
12.04 Nie unika sie seksu z kobieta , z ktora jest ci bosko .Widocznie nie jestes Boska.

Gość gość
takajednaaaa dziś Zależy ile ma lat, jak macie po 20parę lat to trochę dziwne, że unika, jak jest około 35lat to normalne. Facet swój szczy seksualności ma w okolicach 20stki, potem stopniowo opada, seks w tym wieku najbardziej nas jara a zaczyna się tak od 17stki, szkoda, że wy tak nie macie bo wtedy jest najprzyjemniej, młode świeże ciała, buzowanie hormonów. Po 30stce już seks tjuż nie jest taki fajny, no chyba, że z jakimiś małolatami.

Gość takajednaaaa
Skoro tak może nie jest to wolałabym byśmy się rozwiedli mimo wszystko... dlaczego mężczyźni nie potrafią być szczerzy?

Gość takajednaaaa
No wlasnie oboje jesteśmy po 20 dopiero i już takie rzeczy..

wracam do domu- obiadu niema. Wracam do domu- obiadu niema- wracam do domu- obiadu niema. Zjadłem na mieście- wielkie HALO??

Gość halinkabuc
w mojej rodzinie, niewdzięcznik jeden. Urodziła mu troje ślicznych zdrowych dzieci, a on zabawiał się z koleżanką z szkoły. Szkoda słów, a wpadł głupio bo po prostu panna wysłała zdjęcia do kuzynki. Ale szybko dostała rozwód za sprawą Kancelarii Popielarska Buzuk , także polecam, naprawdę sporo wywalczyli, chłopina był w szoku, podejrzewam że do tej pory jest.

Gość dankaa2
Współczuje Ci, strasznie przykra sytuacja. Pewnie przyda Ci się Doradztwo prawne Słupsk http://kancelariazs.pl/ . Wiem, że rozwód może okazać się ciężki i długi, ale życzę Ci cierpliwości. Wiem, że Ci się przyda bo będziesz musiała opowiadać pół swojego życia przed obcymi ludźmi.