Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SłodkaAnia1985

Mój syn ubiera się jak kobieta!

Polecane posty

Mam tylko jednego 12 letniego syna. Sama wychowuje syna gdyż mój mąż ze mną się rozstał. Przejde do sedna... ostatnio zauważyłam że ktoś mi podbiera rajstopy i staniki. Nie mam męża więc wina spadła na syna. Pewnego dnia wyszłam wcześniej z pracy otworzyłam drzwi po cichu i zamarłam .. widzę mojego syna ubranego w sukienkę stanik obcasy figi. On pobiegł do pokoju i zaczął płakać. Spytałam go po co przebierał się w moje ciuchy. On odpowiedział że z ciekawości. Powiedział mi później że chciałby abym pozwoliła mu chodzić w sukniach,spódniczkach,bluzkach,stanikach,obcasach a TAKŻE W MOJEJ SUKNI ŚLUBNEJ lub bym mu kupiła oraz żebym mu robiła koki i różne kobiece fryzury i malować mu rzęsy paznokcie w domu a gdy będziemy wychodzić to będzie normalnym chłopakiem. Spytałam po co mu malowanie paznokci. Odpowiedział by mieć więcej takiej kobiecości. I tu jest pytanie. Czy mam pozwolić mu ubierać się w damskie ubrania? Błagał mnie przez 3 dni o to. Koleżanka z pracy mi powiedziała żebym go przebrała za dziewczynę na miesiąc i żeby chodził w damskich majtkach,rajstopach i gorsecie do szkoły a w domu chodził w sukienkach lub spódniczce (powiedziała żeby był bardziej kobiecy nie dawaj mu spodni ) peruce, i na szpilkach. Pomóżcie!!!!!!!!!!

Gość gość
5/10, bo nawet śmieszne.

Gość gość
Badz bardziej tolerancyjna! Na zachodzie to zupelnie normalne. Nie po to feministki walcza o.rownouprawnienie i tolerancje by popsuc to polska nietolerancyjnoscia. Jak pisalam na zachodzie to normalne u mezczyzn a wiadomo, ze mezczyzni z zachodu europy sa wzorem do nasladowania dla naszych panow Polakow.

Gość ja_Dyzio
to nie jest Twoja wina, że urodził się z pewną 'plamką' na mózgu, którą nawet za pomocą lasera nie można usunąć , medycyna nadal jest za słaba na takie działania , czyli masz syna, który zwyczajnie lubi się stroić i ubierać jak kobieta i co z tego ? to nie jest nigdzie zabronione, nie ma takiego zakazu nawet w polskiej Konstytucji , a zatem pozwól, zobacz jak będzie się zachowywał w realu , na spacerze po parku lub na zakupach w markecie, weź kamerę, nagraj film , niech wskoczy w szpilki i sukienkę , pokaż , jak się wykonuje make-up , faktycznie w krajach zachodnich istnieje taka moda, że faceci w wieku szkolnym idą do szkoły w spódnicach lub sukienkach , nasi pradziadowie śmigali w kiltach, w Szkocji są szkoły, gdzie wpuszczają tylko w kiltach , tam nadal wołają 'wolność dla jąder' , nie robiłbym z tego powodu problemu, niech wskakuje w spódnicę lub kilt

Gość gość
zapisz go na kurs samoobrony , tam z rówieśnikami poćwiczy szkołę walki a jednocześnie zapisz go na naukę jazdy konnej . Powiedz mu że to dla jego dobra by stał się prawdziwym mężczyzną .

Gość gość
Bedzesz miec syna PEDALA !!! nie wstyd cie ??? powinnas mu rozwalic morde za sam zapytanie czy mogie chodzic w babskich ubraniach benda go ladowac w o***t i w morde obys suko zdechala za wypuklenie takiego kundla jak go zobacze kiedys na drodze w damskim ubraniu to mu rozwale morde !!!!!!

Gość ja_Dyzio
mylisz pojęcia, facet w sukience lub w spódnicy i wyglądający jak dziewczyna lub dorosła kobieta wcale nie musi być PEDAŁEM , znawcy tematu inaczej nazywają ten proceder, jest jakiś procent facetów, tacy się urodzili, że lubią 'przebieranki' w kobiece ciuchy ale od facetów uciekają na kilometr , w drugą stronę, kobiety też się takie rodzą, że upodobniają się do facetów, to działa na dwie strony ale wobec kobiet 'innych' to Świat jest bardziej tolerancyjny

Gość gość
Oby zdechl twoj wypukleniec