Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampiarka

ON 24 a ona 33 czy to ma szanse na powodzenie?

Polecane posty

Gość Lampiarka

Zakochałam się w chłopaku bo jak inaczej można nazwać faceta w wieku 24 lat, dodatkowo wyglądającego na młodziutkiego nastolatka. W programie ROlnik szuka żony 24 latek spotyka się ze starszą od siebie o 4 lata dziewczyną w życiu codziennym każdy mi mówi zostaw go bo prędzej czy później on cie oleje, zostaw go nie zawracaj nim sobie głowy. Spotykam się z nim od czasu do czasu jest dość pewny siebie póki co nic między nami nie było, ale wiem, że to kwestia czasu. Boje się tego czy angażować się czy 9 lat różnicy między chłopakiem a kobietą to dużo?

Dodam, że jest on osobą ze sporym doświadczeniem z kobietami, tzn, widać że zna się na podrywie, wie jak uwodzić,

Gość gość
znam pare roznica miedzy nimi 13 lat.On 24 ona 37. rozpadlo sie.a byli ze soba 3 lata.

gość dziś nie chce się jakoś tutaj hmmm odmładzać, ale 37 to już blisko 40 a jednak 33 to mniej. To można powiedzieć jeszcze nie tak dużo.

Gość gość
tak tylko, że dla kobiety czas biegnie trochę inaczej, facet w wieku 33 lat ma czas na dzieci, i żeniaczkę ale ty chyba już nie bardzo. Kobieta powinna w tym wieku myśleć bardziej o stabilizacji, i rodzinie a nie zabawach z nastolatkami. Bo jak nazwać kolesia niestabilnie emocjlonalnego, który szuka przygód dla zaliczenia kolejnej laski