Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy mieć nawyki starokawalerskie

Polecane posty

Gość prawi 121
owszem ide na łatwizne , ale nie jestem fleją .,,. Jakbym byl fleją to nie wycieralbym ptaka w papier po każdym sikaniu

Gość prawi 121
jasne ze mój ptak nie nadaje sie do obciągania po 2 dniach od prysznica , ale z majtek przynajmniej mi nie śmierdzi tak jak ludziom którzy nie urzywają papieru po sikaniu tylko otrzepują penisa .,,. A otrzepywanie to za malo , papier to podstawa trzeba przylozyc kawalek papieru do zoledzi ,.,. Widac na papierze slad moczu

Gość prawi 121
używają sa rózne rodzaje kawalerów , .,,. niektózy Są niechlujni, ale są też praktyczne cwaniaki

Gość prawi 121
ja naleze do praktycznych cwaniaków wszytko po to by urwać kolejną sekunde którą zmarnowałbym gdybym był w związku siedzialbym jak panienka po 30 minut dziennie w lazience.,,. A tak myje zeby 2 razy dziennie trace na to 5 minut i nie przesiaduje jak wariat w ubikacji prysznic 3 razy w tygoniu mi wytarcza

Gość gość
prawi 121 - rzygam :D

Gość gość
Ja też rzygam.

Gość gość
Na szczescie zaden zwiazek ci nie grozi, mozesz spac spokojnie i nadal oszczedzac czas, wode i mydlo. Luzik :) Wiesz, normalnie ludzie zwykle myja sie przed i po seksie, wiec prysznic wieczorem i rano to raczej norma. Rozumiem tez, ze nie uprawiasz zadnych sportow, nie meczysz sie fizycznie i jestes typowym suchoklatestem-stulejem spedzajacym zycie przed komoem. Jeszcze napisz, ze mieszkasz z mama :D

Gość prawi 121
mydla nie oszczedzam bo za kazdym razem raze m jak jestem w lazience to myje rece myje rece okolo 10 razy dziennie najbardziej zalezy mi na oszczednosci czasu .., Siedzenie w lazience jest nudne ,,.,.

Gość prawi 121
Rozumiem tez, ze nie uprawiasz zadnych sportow biegam po 5 km dziennie , ale ,.,. glownie robie to jak jest cieplej ..,Zima tylko spaceruje by sie nie rozchorować robie takie spacery po okolo 4 km ,.,. 40 minutowe tylko 5 razy w tygodniu

Gość prawi 121
ale ja nie robie fizycznie wiec sie nie poce ..,

Gość gość
Wyobrażacie sobie biegać spocic się i nie umyć albo umyć dopiero po 3 dniach? Jezu :D

Gość gość
Dobra, to jakis psychol bezrobotny, dajcie spokoj. Nie karmmy trolla. Kto normalny n*******la o sobie kilkanascie postow i ciagle to samo :D

Gość prawi 121
psychol to cie zrobił

Gość gość
Idź grzyba umyj lepiej.

Gość prawi 121
ssij moje jaja lepiej Mozesz mnie pocałować w pompke ,. To ja tu dyktuje warunki w moim zyciu hehe Nie placisz mi rachunkow twoje zdanie nic nie znaczy,.,. Mozesz co najwyzej mi obciągnaćć

Gość gość
xgdfgdfgdf

Gość kloc 10X dziennie
myje doope tylko raz w tygodniu, czy to mało?

Gość gość
jestem singlem i lubię pierdzenie i dłubanie w nosie.