Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niesprawiedliwy wyrok sądu !!

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciała bym wam opowiedzieć o niesprawiedliwym wyroku dotyczącego mnie . Wzniosłam sprawe do sądu po rozstaniu z ojcem mojego syna o władze rodzicielską gdyż rozstałam sie przez to że brał narkotyki i omało mnie nie zabił moja mama była przeciwko temu zebym go zostawiała bo miałam pieniadze i wszystko moja mama wiedziałą o tym że on narkotyki bierze , zerwałam kontakty z moją matką i byłym partnerem bo chcieli mi syna zabrać po 2 miesiącach znalazłam partnera i odbyła sie sprawa ja wchodze na rozprawe a tam moja matka przeciwko mnie z ojcem mojego dziecka wiadomo nikt nie powiedział że jestem zła matką tylko że dobra ale jedno co moja matka powiedziała to to ze ona sie zajmie moim synem i ojciec mojego syna bedzie lepszym w wychowywaniu jego bo ja sie z jakims niewłaściwym meszczyzną zwiazałam na pierwszej rozprawie doszło do tego ze miałam syna oddać wyrok nieprawomocny odbyła sie nastepna rozprawa ze mam syna oddac ojcu gdzie sie znim nie widział pare miesiecy bo ani nie płacił na niego ani nie dzwonił mineło od tego czasu juz 8 miesiecy dziecko ojca nie widziało pół roku bo dzwonił tylko jak wygrał sprawe a od 8 miesiecy niedostałam grosza na dziecko i mam syna mu oddac udowodniłam w sadzie że mnie pobił przez swiadków ze brał narkotyki ze zaraz potym rozstaniu ma kobiete a wczesniej sie wypierał że niema ze dziecko zanieczyszczało sie na wiesc o tym ze ma isc do ojca psycholog opinie wypisał że dziecko niechce isc do ojca bo jest zwiazany zemna kurator był na odwiedzinach wypisął ze niema podstaw do odbierania mi syna ale sad mnie k***a wogóle niesłucha zgłosiłam sprawe do ministerstwa i rzecznika dziecka Powiedzcie mi co sądzicie o tej sprawie

Gość gość
Acha i chciałam tu zaznaczyć że nie oddałam syna do tej pory bo to jest skandal ja nic nie zrobiłam żeby mi dziecko zabrali

Gość gość
może przecinki i kropki byś powstawiała, co?

Gość gość
Sądy i urzędnicy mają takie podejście że szkoda gadać, nie wiem skąd u nich takie zamglenie umysłowe, ale byłam w podobnej sytuacji gdzie to policjanci próbowali mi wmówić nieprawdę i jedynie stowarzyszenie www.uczciweprawo.pl wyciągnęło do mnie pomocną dłoń żeby pomóc mi wygrać z tą biurokracją.