Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Nikola?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny odkad pamietam chcialam dac corce na imie Nikola, ale teraz widze straszna nagonke na to imie, ze patologia tak daje i wgl. Boje sie, ze dziecko ucierpi, albo ja bede zalowac, bo na pewno bedzie mi przykro jak bede czytac czy sluchac takich opinii. Rozumiem, ze komus sie moze nie podobac, ale czy na prawde patologia tak daje na imię? Prosze was o opinie bo zwariuje, bo coreczka rodzi sie za okolo 2 tygodnie :(

Gość gość
Niestety, ale takie daje patola i z patolą się kojarzy. Mi się zawsze podobało Wiktoria, ale tego też dużo w patoli.

Gość gość
Autorko poszukaj na tym forum tematów o imieniu Nikola-załamiesz się , do tego to imię już trafiło do popkultrury-zgadnij czemu ??

Gość gość
No niestety, z własnego doświadczenia widzę że imiona typu Dzesika, Nikola czy Brajan nadają ludzie o nieciekawy statusie. Poczytaj artykuły o nieszczesciach typu dziecko wyszło w kapciach zima, rodzice pijani-na ogół to dziecko to właśnie jakaś Nikola... Jest to krzywdzące, bo to ładne imie choć mi się podoba jako meskie... Lubię Nikole Ristanovskiego i Djuricko, fajni aktorzy.

Gość gość
Nikola bardzo ładne. Dla mnie okropne są Helena, Antonina, Barbara i takie starsze. Ale Nigdy bym nie powiedziala, ze z patologii. Mieszkala obok mnie rodzina patologiczna i dzieci mialy na imie Marek, Maria, Natalia, Kacper, Marika, Kacper a pozniejsze juz nie wiem bo sie wyprowadzilam a miala po mojej wyprowadze jeszcze 5 dzieci. Takze kazdy daje jak lubi. Nie ma tak ze kazda Nikola to patologia.