Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wkurzałoby Was, gdyby Wasz chłopak lub mąż biegał?

Polecane posty

Gość gość

Mój wstaje codziennie o 5 rano i biega 10km, już nie mogę wytrzymać.

Gość gość
Wkurzałoby mnie. Nie jestem zwolenniczką tej mody na bycie fit. Lubię życie w stylu la dolce vita, wspolne śniadania, leniwe poranki, dobre obiady, kolacyjki. Oczywiście bez przesady w drugą stronę, bo nie chciałabym żeby moja rodzina była otyła.

Gość gość
Ja też nie lubię facetów którzy prowadzą sportowy tryb życia, wolałabym takiego co wstaje rano zakłada garnitur, ładny, drogi zegarek, jedzie do pracy nowym samochodem, wraca do domu, do obiadu zdejmuje tylko marynarkę, ja siadam w długiej sukience i razem jemy obiad, tak to sobie wyobrażam:)

Wkurzałoby mnie, gdyby codziennie chodził na piwo. Nie miałabym nic przeciwko temu, że dba o zdrowie i kondycję. Ostatecznie to też korzyść dla Ciebie :) Zawsze możesz pobiegać z nim, to naprawdę wyzwala mnóstwo radości.

Gość gość
Mój biega, wracając robi zakupy, przygotowuje śniadanie i budzi mnie kawą do łóżka. Nie przeszkadza mi to zupełnie.

Gość gość
gość dziś - nie wiesz, że do stołu się marynarki nie zdejmuje? Każdy mężczyzna, który chodzi w garniturze o tym wie.

Gość gość
dużo ludzi biega i nie dla mody na "bycie fit", tylko po to, żeby nie tyć, dla siebie, nie dla szpanu. W zimie lepiej sobie odpuścić, jeśli jest smog, można iść na basen albo poćwiczyć w domu, ale trzeba się ruszać koniecznie. Jak w pracy głównie siedzisz i mało ruchu to trzeba jakoś uzupełnić, żeby nie zdziadzieć