Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam swoje lata a nie mam w ogóle instynktu macierzyńskiego

Polecane posty

Gość gość

a wy?

Gość bazienka
ja tez, no i?

Gość gość
36 lat i totalne zero instynktu.mysle ze jakbym miala np kilkuletnie dziecko to bym je kochala-z przywiazania ,wiec nie od razu tylko po czasie.do dziecka ktorego nie mam, ale moglabym miec, nic zupelnie nie czuje, jestem w stanie kochac tylko konkretna osobe.ponoc za instynkt macierzynski odpowiadaja hormony w odpowiednich proporcjach, czegos jest u nas za malo a czegos za duzo

Gość gość
To się cieszcie. Ja mam prawie 30lat i okropny instynkt macierzynski. Tzn rozsądek mowi NIE. Jak widze nastolatki to cala krzycze NIE. Ale jak widzę kobiety w ciąży albo bobaski to cos mnie sciska... Wzruszam sie wtedy. Jednak wiem, ze dzieci sa fajne tylko do pewnego momentu. I kolejny punkt nie mam nawet męża, to co tu myśleć o dzieciach.

Gość gość
Nie wszystkie kobiety go mają. W życiu można się spełniać na różne sposoby.

Gość gość
Przegrywy i ich dywagacje :D hahahahaha:D

Gość gość
gość wczoraj za dużo piany w mózgu a za mało mózgu być może, to dosyć częste zjawisko u bab

Gość gość
gość wczoraj wpadnij do mnie na weekend i zrobie ci bejbika, a mąż ci nie potrzebny, to już XXI wiek

Gość bez witamin
gość dziś Nie wszystkie kobiety go mają. W życiu można się spełniać na różne sposoby. Zgłoś te które go nie mają to mają usterke genetyczną albo są zatrute chemią

Gość gość
Musisz wyparzyc krocze goracym psil lojem a instynkt sam pszyjdze

Gość gość
Zyjac w kraju gdzie chca mordowac kobiety uzywajac do tego ciazy....gdzie odbiera sie kobietom ludzkie prawa....gdzie traktuje sie kobiety jak inkubatory ktore po wszystkim trzeba zniszczyc....trudno zachowac potrzebe macierzynstwa i zdrowe instynkty. Polska zabija kobiety, zabija wiec pierwotny instynkt. Nie ma w tym nic dziwnego. Uciekaj do cywilizowanego kraju, po jakims czasie wrocisz do normy i zatesknisz za posiadaniem dzidziuna. Bo psychicznie wyluzujesz, wiedzac ze ciaza nie jest wyrokiem.

Gość gość
I to jest taka rewelacja, ze trzeba o tym pisac na forum? Dziewczyno, czy ty dalas sie oglupic katolickiej ideologii i zacofanej wierze, ze wszystkie kobiety pragna byc matkami? Jedne chca, inne nie, i to zadna nowosc.

Gość gość
Pracuje w przedszkolu i niektorych dzieci wprost nie cierpie a niektore sa kochane ale jakze sie ciesze gdy przychodze do domu i slysze cisze i mam spokoj.

Gość gość
Ja mam 35 lat i też nie, co więcej za dziećmi w ogóle nie przepadam, nie przeszkadzają mi gdzies tam obok, albo przez 30 min, jak mam się którymś zająć na czyjąć prosbe. Ale ani mnie nie rozczulają, ani nie chwitają za serce.

Gość gość
Ja też nie miałam, ale dzieci swoje kocham, nie swiruje z miłości, ale są najważniejsze na świecie. Oj, duże już są, czekam na wnuki i jestem też ciekawa bo instynktu brak.

Gość gość
Nie każda ma.

Gość gość
ja też nie i nie chce dzieci!

Gość gość
Nie każda musimy być matką. W czym problem?