Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie takich troche niesmialych, mniej pewnych siebie facetow?

Polecane posty

Gość gość

wrazliwych, uczuciowych..jakie sa wasze doświadczenia opinie w tej kwestii?

Gość gość
nieśmiały może być nawet lepiej może ale byl nie był chory psychicznie

Gość gość
Lubię. I tyle, nie ma co się rozpisywać :P

Gość gość
Nie znam żadnego takiego bliżej. Serio. Same lwy salonowe zawsze mi się trafiamy :D

Gość gość
* ale byle nie był chory psychicznie chory

Gość gość
Nie można takim ufać ją miałam takiego a po zerwaniu mnie pobił i zniknął bez śladu , taki melepeta jest najgorszy

Gość gość
Kobiety nie lubią niepewnych facetow, bo sie boja ze jak ich ktos napadnie, to bedą musialy go bronic. Przy takich nie czujemy się kobiece

Gość gość
dziś Mów za siebie!!

Gość gość
Nie,nie,nie,nie.Facet ma być facetem nie c**a

Gość gość
Tylko że ten wrażliwy może tylko zgrywac ofiarę tak jak mój a jak mu zawieje wiatr z żagle to się zrobi gorszy niż samiec alfa

Gość gość
Nie bez powodu się mawia " cicha woda brzegi rwie "

Gość gość
Nieśmiałość może mieć swój urok, ale nieśmiałość/śmiałość a odwaga to różne sprawy. Chłopak może być nieśmiały w stosunku do kobiet, ale odważny jeśli chodzi o postawienie się w czyjeś obronie, rzucenie się komuś na pomoc do lodowatej wody itd.

Gość gość
20.53 znam takiego, cichy, skryty, niesmialy a potem zostawil moja siostre dla innej krzywdzac ja przy tym okrutnie psychicznie, szantaz, zastraszanie i nastawianie dzieci przeciwko niej, chcial ją wyrzucic zdomu na bruk. Okropny na takich cichych trzeba uwazac.

Gość gość
Ja też tak uważam w cichych siedzi najgorsze szambo , najpierw mili kochani a później okazuje się że to manipulatorzy , mój mnie straszył samobójstwem udawał ofiarę a na koniec sam mnie zostawił , ale kiedy ja chciałam odejśc to grał na uczuciach i udawał wielce skrzydzonego misia

Gość gość
Najgorsi to są pewni siebie mężczyźni zazwyczaj to oni zostawiają, bija własne kobiety, zdradzają, traktują kobiety przedmiotowo.

Gość gość
Kobiety lubią bad boyów,taki da w mordę dobrze wyd/upczy (a to nie pewne) a na koniec kopnie!

Gość gość
Nieśmiali są spokojni, normalni, szanują kobiety tego nie można pewnych siebie facetach tacy to tylko traktują kobiety jak masturbator.

Gość gość
21:07 Masakra. Gdzie wy takich wynajdujecie psycholi.

Gość gość
Jak jeszcze umie dobrze ugotować i posprzątać, to ideał. Facet ma być dzentelmenem na salonach, kucharzem w kuchni i dziwką w sypialni.

Gość gość
gość dziś Jak jeszcze umie dobrze ugotować i posprzątać, to ideał. Facet ma być dzentelmenem na salonach, kucharzem w kuchni i dziwką w sypialni x hahaha dobre

Gość gość
gość dziś to akurat jest stare powiedzenie o kobietach, a teraz przerobione na użytek tego tematu jako o facecie.

Gość gość
Bo to prawda , niesmiali faceci są często mocno zaburzeni , są gotowi szantażować innych a kiedy mu się znudzi poszukać następnej ofiary która przygarnie " małego misia" przerabialam to , nigdy więcej cichego wycofanego , to był psychol

Gość gość
pierdzielisz. Jednemu pasuje tesciowa a drugiemu synowa.

Gość gość
21:26 Następny nowoczesny się znalazł. Na szczęście są jeszcze normalni faceci na tym świecie, którzy się nie nasłuchali jakichś bzur o równouprawnieniu. Nikt się tak nie zaopiekuje domem jak facet, strażnik domowego ogniska. Natury nie oszukasz.

Gość Psycholog z powołania
Że tacy faceci szantażują i straszą samobójstwem? Pewnie same ich ranicie co prowokuje u nich takie zachowania (u wielu mężczyzn jest to czymś w rodzaju naturalnej reakcji obronnej i nie ma to nic wspólnego z zaburzeniami psychicznymi) . Podejrzewam, ze kobiety, które piszą takie rzeczy same grają na uczuciach takich mężczyzn, a później są zdziwione, że facet reaguje w taki a nie inny sposób.

Gość gość
21:43 Normalna reakcja? Nie ośmieszaj się. Typowo gimbusiarska zagrywka emocjonalnie niedojrzalego faceta. Jak mnie zostawisz to się zabiję. Ojej. Stłaszne.

Gość gość
udają takich a potem okazują sie toksycznymi furiatami i agresorami psycholami

Gość gość
Serio ? Mój nieśmiały mnie straszył samobójstwem wiele razy a kiedy ja raz tak zrobiłam to mnie pobił i wyrzucił z mieszkania ,,to sa zagrywki psycholi

Gość gość
Taki niesmialy probuje rekompensowac swoj ubytek wyzywajsc sie na kobietach. Taki niesmialy ma kompleksy i u wszystkich widzi wine tylko nie u siebie dlatego to tacy psychole. I coś co mnie denerwuje to to, że mezczyzni zakompleksieni czesto mylą mezczyzne pewnego siebie z brutalnym damskim bokserem. Otoz drodzy panowie jestescie w duzym bledzie. Pewny siebie facet nie bije kobiet, bo nie ma kompleksow any wyzywac sie na innych, predzej cichy psychol niz pewny siebie facet.To ci slabi psychicznie przez swa frustracje i bezsilnosc wyzywaja sie na slabszych, dzieciach, kobieta czy nawet zwierzetach bo z silniejszymi od siebie nie sa w stanie wygrac, wiec czepiają sie slabych jednostek.