Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna z włosami na klacie jest obrzydliwy

Polecane posty

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam, ze faceci ktorzy sie gola to ciotki. Wygladaja jak ciotki i sie tak zachowuja, kobietom sie podobaja prawdziwe klaty owlosione. Zal d**e sciska wydepilowanym!!! Kobiety wola zarost tam a nie gola klate z pryszczami i krostami, fuj!!!

Gość gość
Odnośnie argumentu, że tylko geje się depilują - naprawdę, spocone, polepione włosy na całym ciele nie są jakimś szczególnym dowodem męskości. Podobnie zresztą jak brudne lub obgryzione paznokcie, nieuprane ubrania, nieumyte zęby i śmierdzące pachy. Panowie, już czas się za siebie zabrać, już czas! http://kobieta.gazeta.pl/kobieta_ekstra/1,155242,14626739,Przykro_mi_panowie__ale_z_wlosami_precz.html

Gość gość
Do 20:26 Nie podszywaj się pod kobietę. Prawdziwym kobietom poodbają się mężczyźni z wydepilowaną klatą bo jest to męskie i seksowne. Fuuj z włosami na klacie nie obrzydzajcie kobiet.

Gość gość
To jest wg ciebie kryterium oceny prawdziwej kobiecości? Czy kobiecie się podoba taki czy inny typ mężczyzny?

Gość gość
Ja mam 15 cm długości włosy na klatce piersiowej i na plecach i niczego nie depiluję. Takim mnie Bóg stworzył i takim umrę.

Gość gość
mój facet ma owłosioną klatke i plecy, nie widac tego mocno bo włosy sa jasne. jest czystym pachnacym facetem i niesamowicie mnie kreci to jego owłosienie :)

Gość gość
Męskie są szerokie ramiona i wydepilowana klata

Gość gość
Ja caly czas pisze jako kobieta bo jestem kobieta!! Od pol godziny tu pisze i jestem kobieta, wiec nie wmawiaj mi. Tylko c***y sie gola, wydepilowani to kryptogeje. Kobietom sie nie podobaja golowasy c***owaci.

Gość gość
Ja tez jestem kobieta i tez uwazam, ze owlosieni sa mescy, a wydepilowani to ciotki. Fuj! Tylko prawdziwy facet sie nie wydepiluje

Gość gość
Włosy na klacie obrzydzają kobiety nie znam ani jednej która by wolała mężczyznę z włosami na klacie chyba że brudaska ktora się nie depiluje i śmierdzi na kilometr.

Gość gość
jestem kobietą i nie podobają mi się włosy na klacie

Gość gość
Prawdziwa kobieta która dba o siebie woli mężczyzne z wydepilowaną klatą i nigdy nie zaakceptuje brudasa z włosami na klacie.

Gość gość
A tobie glowa smierdzi i jest brudna bo masz na niej wlosy? Co za prostactwo intelektualne, idz sie lecz na nogi bo na glowe za pozno. Nogi tez sobie golisz? Hahah i fapie do facetow na plakatach :D hahaha

Gość gość
Co ma owłosienie do męskości no właśnie tak też mogę napisać że owłosienie u kobiety jest kobiece

Gość gość
Ci z wydepilowanymi klatami gola sobie tez nogi i rece, haha ale wiocha. Wies tanczy i spiewa, jeszcze sobie rajstopy ubierajcie i miniowy :D pseudofaceci szpilki tez nosicie ?? Malujecie sobie wydepilowani usteczka szmineczka? Hahha zenada

Gość gość
Gdyby mój chłopak miał włosy na klacie to bym go wszelkimi sposobami błagała żeby ją depilował. Włosy na klacie to jedna z trzech rzeczy, które są dla mnie najbardziej obrzydliwe u faceta (gorsza jest tylko nadwaga, a zaraz za owłosioną klatą są wąsy.

Gość gość
włosy na klacie to oznaka niedbalstwo i brak higieny

Gość gość
Blagaj go tez wszelkimi sposobami zeby nogi golil, bo kazdy kto goli klate, goli tez nogi. Kazdy kto goli klate maluje sie i nosi rajstopy

Gość gość
Ci z ogolona klatka nosza stringi i rajstopy i tancza na rurze :D :D

Gość gość
fuuuuj ja bym zwymiotowała jakbym miała dotknąć faceta z włosami które przypominają włosy łonowe obrzydliwy widok

Gość gość
gość wczoraj Jeśli owłosienie jest mocne, to rzeczywiście... ale takie mniej jest dla mnie całkiem w porządku usmiech.gif Wygoleni kojarzą mi się z metro, albo homoseksualistami, nie przepadam. x j.w.

Gość gość
Ja na szczescie nie musze jako kobieta dotykac ogolonych facetow, bo oni wola innych facetow :D wstretne paskudne golowasy ktore fapia do innych facetow, ohyda. Nogi tez sobie pewnie gola

Gość gość
Co wy z tymi wlosami na klacie ? Zapraszam na dzial Zdrowie i uroda .

Gość gość
paskudne brudasy z włosami na klacie

Gość gość
Kobiety które lubią owłosionych mężczyzn same się nie golą. Ciągnie swój do swego i tylko dzikuski które same mają busz pod ciuchami takich wybierają :(

Gość gość
Kazdy, kto od teraz wyzwie i obrazi facetow z wlosami na klatach badz ogolonych, jest zakompleksionym przegrancem zyciowym. Jezeli ktos teraz tak zrobi, napisze pelen nienawisci komentarz o osobach inaczej wygladajacych, jest zakompleksinym przegrywem, ktory ma kompleksy na punkcie swojej klaty. Ciekawe, czy ktoras strona pierwsza obrazi druga, jesli tak bedzie, to jest przegrywem opisanym powyzej. Kropka.

Gość gość
Nie ma to jak się przytulić do meżczyzny bez tych ohydnych kłaków <333

Gość gość
Faceci z wlosami na klacie sa paskudni, obrzydliwi.

Gość gość
Nie ma to jak się przytulić do meżczyzny bez tych ohydnych kłaków <333

Gość gość
Faceci z wlosami na klacie sa paskudni, obrzydliwi.