Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciuszki z motywem postaci z bajek to wiocha?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście mamusie od razu muszą popadać w skrajności. Mam wrażenie że większość matek próbuje leczyć własne kompleksy na dzieciach i ich kosztem się dowartosciowac wydając się w żałosne wojny z innymi madkami. To tyko bluzka helol? Ogarnijcie się głupie bzdzagwy. Autorko ubierz dziecko w to co chcesz, po co ci rady w tym temacie? To tylko kawałek szmaty.

Gość gość
na pewno dobrze pisze bo oglądał psi patrol, weź ty pomyśl trochę i poczytaj co tak na prawdę wyobraźnię rozwija!

Gość gość
Matki z Kafe to patologia wśród matek. Teraz przyj***ly się do bajek. :O

Gość gość
To, że tobie takie ubrania się nie podobają, nie znaczy, że dziecku się tez nie podobają. Dziecko to nie mały dorosły. Będzie miał czas na bure ubrania. Ma prawo do kolorów i do ubrania w to, co jemu się podoba.

Gość gość madka z kafe
Walt Disney to był burak

Gość gość
Ja momentami zgrzytam jak widzę tandetne ciuszki z postaciami z bajek, bo na niektóre naprawdę nie da się patrzeć. Ale są i takie które, jak dla mnie, są do przyjęcia, widać że dobre gatunkowo, nie są pstrokate i z napisami. Nie widziałam jeszcze ładnej bluzki z bajką Cars, ale już z Batmanem czy Gwiezdnymi Wojnami- jak najbardziej. Kiedyś się zarzekałam że nigdy takiej nie kupię, ale jak przypomnę sobie cielęce lata i tęsknotę za bluzką ze Spice Girls, to odpuszczam, wybieram jedynie takie które nie rażą oczu. Chociaż i to jakieś pojedyncze sztuki, butów już takich czy kurtki bym nie kupiła, spodnie ma tylko gładkie, za to jeśli chodzi o majtki czy piżamki, wybiera co lubi. Kolorowe ciuszki nie muszą oznaczać kiczu.

Gość gość
(i coraz większym zeszpecaniem otoczenia, chaosem architektonicznym, postępującą brzydotą przestrzeni miejskiej itd) x Co to znaczy coraz większe zeszpecanie otoczenia? A od kiedy to miejskie otoczenia były piękne i estetyczne? Chyba tylko w filmach. Kiedyś drewniane budynki, rynsztoki, chałupy stawiane bez pozwolenia byle gdzie i byle jak, brzydkie szare kamienice. Centra miast pełne kościołów budowanych w zupełnie różnych stylach architektonicznych (ale to akurat na dzień dzisiejszy zabytki więc pomijamy). Tak było jeszcze sto lat temu w KAŻDYM mieście, nawet w Warszawie i Paryżu, duże miasta to nie tylko piękne uliczki w centrum, ślicznie wymalowane kamieniczki i parki czy ogrody. Potem przyszedł PRL i chaos zamieniono na "estetykę" betonowego kloca. Nigdy nie było pięknie, fragmenty miast owszem ale nigdy na świecie nie istniało miasto 100% zabudowane bez chaosu i estetycznie.