Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość IQ120

IQ ponad 120, co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość IQ120

nie bardzo widze sens czegokolwiek

Gość gość
Chyba 0,20 ....

Gość gość
połozyc się na prawym boku odczekać 5 min. az całe 120 spłynie na prawo następnie połozyc sie na lewym boku odczekac 2,5 min. wtedy na obie polkole rozłozy sie po 60 i jestes uratowany :)

Gość gość
ja mam ponad 140 Za to życie towarzyskie minimalne, rozmowa klei się od 1,5 promila a od 2,5 jest nawet ok. Zdolności interpersonalne zerowe, inteligencja emocjonalna na minusie. I po co mi to..? Żeby się śmiać z humanistów, że 99,9% tego co mówią to śmieszne p********ie na pograniczu dałna o totalnie niczym...

Gość gość
120? I pytasz na kafeterii co z tym zrobić? Taaaa...

Gość gość
gość wczoraj 99.99% ludności to totalne zjéby nie warte odlania się na nich, ktoś kto ma 140 IQ widzi to jak czarne na białym. Zdolności interpersonalne dla ludzi z wysokim IQ są zbyteczne, bo tylko patologia zajmuje się durnymi spotkaniami aby uchlać ryja

Gość gość
Sprzedaj

Gość gość
Też mam gdzieś tyle bo miałam kiedys nawet badania w poradni i wyszło mi ponadprzecietne. Ale to nie jest IQ jakiegoś geniusza, wiec smieszne sa pytania "co z tym zrobic" ;). Po prostu IQ ponad normę, a jesli chodzi o IQ 100 to chociaż większość ludzi takie ma świadczy to tylko jakimi ludzie są debilami, bo te zadania sa w wiekszosci banalnie proste. Jesteś po prostu dość inteligentna, ale też nie jakoś wybitnie, bo wybitna inteligencja to IQ 150, 160...A i takich ludzi jest sporo.

Gość gość
A poza tym nie każdy nawet wybitnie inteligentny człowiek jest nieobytym towarzysko dziwolągiem z depresją i fobią społeczną. Einstein był podobno bardzo pogodnym człowiekiem, miał poza tym żonę i dzieci, więc nie był totalnym odludkiem.

Gość gość
Maria Skłodowska - Curie też miała męza, a pozniej jakichs kochanków, więc nie była najwidoczniej jakas dziwaczką , ktora się izolowała od świada. Większość wybitnych naukowców miało swoje rodziny czy przyjaciół. NIe wiem ską wziął się mit ,ze inteligentna osoba musi mieć jakieś zaburzenia psychiczne. Wrażliwośc bardziej pasuje do artystów, jesli chodzi o piosenkarzy, czy malarzy np. to sie z tym zgodzę, ale jeśli chodzi o samo IQ to niekoniecznie.

Gość gość
*świata

"Maria Skłodowska - Curie też miała męza, a pozniej jakichs kochanków, więc nie była najwidoczniej jakas dziwaczką , ktora się izolowała od świada." Przecież ona nie tylko nie stroniła od towarzystwa ale była znaną podrywaczką:"D. A czy coś potraficie mimo dużego IQ:D?

Gość gość
czarny ksiezyc, Curie-Sklodowska data i miejsce urodzenia: 7 listopada 1867, skorpionki sa temperamentne..

Gość gość
Poniżej średniej. To nie ciekawie

Gość gość
Doda ma duże coś innego ale nie IQ

Gość gość
Mam 140 i co mam z tym zrobić. .. Dramat...

Gość gość
Po czym to wywnioskowalas autorko? Po teście w Internecie ? hahaha