Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Ale po co ona ma sie denerwowac w ciazy i wdawac sie w pyskowke? Urodzi, zalozy sprawe w sadzie i tyle. Reszte sad zalatwi.

Gość gość
Poki co kochanka wydaje sie byc inteligenta. Nie daje sie wciagnac w dyskusje i zbednie przepychanki. Prawdopodobnie przejrzala na oczy..

Gość gość
gość dziś Tylko, ze wygląda na to, ze facet kobietę rozkochał a teraz mówi, ze żartował. Każda doznałaby szoku i nie myślała póki co praktycznie. Uniosła się ambicja i tyle. Urodzi, ochłonie i może się zgłosi a może nie. Wiele kobiet woli samodzielnie wychowywać niż czekać na łaskę takiego d.u.p.k.a.

Gość gość
Zgadzam sie w pelni. Szczegolnie ze d.u.p.e.k groszem nie smierdzi

Gość gość
Już dajcie spokój z tym DNA bo to śmieszne. Facet nie ma wątpliwości a Wy macie. Widocznie to nie jest typ kobiety skłonnej do wskakiwania każdemu do łózka, facet starał się widać to wie to najlepiej a o ciąży mógł się dowiedzieć kiedy jeszcze z nią był więc tym bardziej nie ma powodów aby kwestionować. Myśląc kategoriami co poniektórych to zony tez powinny robić badania DNA dzieci z małżeństwa bo nigdy nic nie wiadomo, może to sąsiada albo listonosza ...

Gość gość
Gość 14.59 .Popieram w całej rozciągłości , i powtórzę - dla mnie kwestia ojcostwa dziecka to w zasadzie 100% że jest mężusia . I też się zgadzam z tezą że kochanka najprawdopodobniej głupia nie jest , nie wdaje się w zbędne pyskówki i założy sprawę po urodzeniu dziecka .

Gość gość
No dokładnie. I znam przypadek gdzie facet ściemnial rodzicom kobiety że jest w separacji a przy rodzicach oswiadczal się ....A i tak wrócił do żony. Także jak facet chce zaciągnąć do łóżka to ściemnia Wszystko.

Gość gość
Szkoda że jest pełnoletnią bo by mogła założyć sprawę o wykorzystanie jej

Gość gość
To jak już tak jedziemy po facetach to ja dodam, że znam przypadek, ze facet faktycznie miał kryzys w związku, rozstali się z zona, poznał inna, wielka miłość, nawet ja na dziecko namawiał :P Ale z zona się pogodził, zdecydował wrócić a do kochanki powiedział, ze no chyba rozumie, ze chce być ze swoim dzieckiem ... Dobrze, że kochanka była roztropna i tabletek jeszcze nie zdarzyła odstawić ...

Gość gośćmogila
Zdrade mozna przebaczyc,ale sie nigdy nie zapomni,moj facet siedzial u sasiadki zamknieci byli na klucz,jak ja pukalam do drzwi,wtedy slyszalam smiech,czekalam w milczeniu trzy godziny,przebaczylam jemu,ale pamietam,jej maz pozwalal jej na to,niektorzy preferuja wolne zwiazki

Gość gośćmogila
Ze niby sez mozna oddzielic od miłości,ale ja tego nie moge pojąć,ze ludzie tak moga,widac nie wszyscy

Gość gość
Czy ten facet wie ,że zawracają c gitarę tamtej , marnują c jej czas spieprzyl jej życie ? Czy on ma wyrzuty wobec jej? Z tego co czytałam to ma chyba 33 lata i dziecko ,w tshdj sytuacji dziecko to balast ...Na dwa lata udupiona w domu ,a gdzie tu faceta szukać ...

Gość gość
On został w bezpiecznym związku .

Gość gość
Też jestem ciekawa postaci tej dziewczyny ,dostała list od żony ,w którym jasno napisała kim była dla jej męża ,przygoda i zabawka . A jej sytuacja nieciekawa ,życie pod górkę .

Gość gość
Gość 16.20 . Tak , na pewno wie że jej życie spieprzył . Nie , nie ma wyrzutów sumienia . Jego myślenie jest pewnie takie same jak i żony - oby tylko nic nie wyszło , oby nie płacić alimentów , jak zrobić żeby dzieciak spadku nie dostał , tfu ! ohyda .

Gość gość
I właśnie im na złość dziecko powinno mieć spadek i tyle. Za takie potraktowanie

Gość gość
On nie ma wyrzutów, bo powie, no co sama wiedziała, ze moge sie rozmyslic i wrocic do zony

Gość gość
Dobrze . Wybaczyła bym,ale od tej pory ma chodziły jak w zegarku.

Gość gość
Autorka wątku pewnie się jeszcze kochała z mężem ,obiad mu dała ,nagrodziła za szczerość . Ale są dzieci ,które potrzebują ojca .

Gość gość
normalna kobieta kopłaby go w d**e i niech idzie do kochanki i do dziecka które zrobił

Gość gość 22 55
tak tylko jego żona też na tym ucierpi faceta mi nie szkoda tylko jego żony i chyba też mają dzieci

Gość gość
Mówicie normalna ,a co z jej dziećmi .Też chcą pełna rodxine mieć. A jak dzieci z nim.zzyte? No i ja jako żona na złość tej kochance tym bardziej bym nie dała męża i pokazała że są razem szczęśliwi a ona sama , panna . Żony c,asem na złość nie wywala ja z domu. Po co by ułatwić im szczęście ? Albo jej?

Gość gość
tak, najlepiej niech z nią siedzi dla dobra dzieci i niech zdradza całe życie. Teraz ludzie nie mają żadnych wartości

Gość gość
dla mnie bez sensu trzymać się takiego faceta, dla dzieci zawsze będzie ojcem na pewno bym z takim k****arzem nie siedziała pod jednym dachem

Gość gość
głupotą jest być z mężem na złość kochance:o wywaliłabym na zbity ryj i niech idzie do kochanki i tak na pewno ją też będzie zdradzał wiec po co komu taki śmieć niech się nacieszy

Gość gość
Ale się rozszczekała jakaś kopnięta w zad kochanka. :D Już nie zmyślaj szmaciaro, że ci się żonaty oświadczył przy twoich starych, bo nikt ci nie uwierzy :D

Gość gość
naprawdę wam tak zależy na facetach którzy was zdradzają ze będziecie trzymać się ich rękami i nogami? :D współczuję takiego myślenia i zero godności osobistej

Gość gość
Nie, nie zależy nam, ale oni nie chcą iść do ciebie kochanko.

Gość gość
nie jestem kochanką ani żoną zdradzaną widać prawda w oczy kole

Gość gość
Nie chce iść do kochanki bo nie chce krzywdzić dzieci ,nie pomyślałas? Wiesz jak dzieci przeżywają rozwód? I kto powiedział ,że zostawi kochankę,?