Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Zaraz zacznie mi grozić , wyzywać i wylewać pomyje czy jakoś tak bo zbiera odchody w wiaderku aby kochance na łeb wylać xxxxxx Grozisz to ty każdemu i wyzywasz jak tylko ktoś nie pisze po twojej myśli śmierdząca kochanico oblana pomyjami. Zasrałaś własne prowo, bo za bardzo się zawzięłaś na żonę i męża. Mało się nie zesrałaś, zeby rozwalić rodzinę, a teraz chcesz alimenty wyższe niż facet zarabia + dom jego żony. Lecz chory łeb prymitywna babo. :D

Gość gość
Tylko po co wydawał się z nimi że je miał te 3 lub 4 kobiety. Jakby się bał żony to by nigdy żadnego smsa nie odczytała .

Gość gość
Żona nadal wypina po 4 kochankach. xxx Ty byś wypinała nawet i po 40 gdyby tylko on ciebie chciał :D

Gość gość
Nasza gwiazda rynsztoka odszczekała na wezwanie ;) Pozdrawiam resztę towarzystwa i zwijam żagle ;)

Gość gość
gość dziś Żona nadal wypina po 4 kochankach. xxx Ty byś wypinała nawet i po 40 gdyby tylko on ciebie chciał smiech.gif X Jego żona tez ;)

Gość gość
dziś Sama siebie pozdrawiasz? :D To faktycznie źle już z tobą. Karetka z białym kaftanem jedzie? :D

Gość gość
Współczuję żonie takiego drania ,masakra,to s******l żona to się go boi pewnie i tyle.

Gość gość
gość dziś gość dziś Żona nadal wypina po 4 kochankach. xxx Ty byś wypinała nawet i po 40 gdyby tylko on ciebie chciał smiech.gif X Jego żona tez xxx Ale on chce żonę, a nie ciebie, taki mały szczegół :D

Gość gość
o co wy się kłócicie?:)

Gość gość
dziś teraz żony ci żal? :D Nie rozwalisz małżeństwa bo za głupia jesteś ściero :D

Gość gość
To lepiej dla mnie, ze mnie nie chce. Po 40 kochankach to już duże prawdopodobieństwo AIDS , niech żona ma ta satysfakcję .

Gość gość
dobrzę że się nie ożeniłem tylko zostałem księdzem,mama mnie ostrzegała przed kobietami

Gość gość
to prawda że jak się chce włożyć dziewicy przed ślubem to mały troll majtol umieszczony w jej pipce odgryza pindolka?

Gość gość
No to odpieprz się od niego i jego żony. Zajmij się ułomnym bękartem.

Gość gość z krzaków
ty nie byłaś dziewicą. miałaś rozklapcioche :D

Gość gość
córoo koryntu,pomiocie nienawistnego Belzebuba, co wodzisz synów Adama na pokuszenie zamilcz niech twa sztańska mowa ladacznicy sprawi że ci jezyk uschnie

Gość gość z krzaków
pamiętasz jak mi ciągnęłaś klęcząc przede mną ?

Gość gość
No i tak to jeden psychol cały wątek do poziomu rynsztoka sprowadził.

Gość gość
no tak,bo wcześniej to niby była dyskusja na poziomie:)

Gość gość
kochanko a rimming lubisz robić? jakby co to sam grażynę zostawiam i jadę z kwiatami

Gość gość
gość dziś gość dziś Myślisz , ze US będzie interesował sie błędami ortogtaficznymi na donosie? Dowalą taką karę ze z torbami pojdziesz. Oni tylko czekają na takie donosy xx No to tobie też dowalą. Jak czekają to już piszemy :D

Gość gość
Witam serdecznie poraz trzeci. Szkoda,ze z tak powaznego wątku zrobiła sie jakas dziwna ta rozmowa. Ocenialiście mnie, męza i te drugą a ja tylko pytalam czy wybaczylibyscie. Ona nie odpisała nic. Mąż żaluje ale ma ją gdzieś. Kontaktował sie z nią a ona wg niego twierdzi,ze zadnej kasy nie chce od niego,a cytujac męza "Ja tylko sie boje,ze ona żadnej kasy nie będzie chciała teraz a za 3 lata sie obudzi i zarząda coś wstecz" Nie skomentowałam tego ale po słowach męża widac,że bardzo jej nie cierpi i była to pomyłka:) Wiecie jak mnie to cieszy? Czy któraś kochanka jeszcze uważa,ze jest lepsza niż żona..

Gość gość
ta psychiczna wariatka tak pewnie uważa co skacze po tematach i udaje kochankę

Gość gość
Wiem,ze on nabroił i wg was nie mam godności bo trzy poprzednie też taK bajerował. I z nim zostałam..wtedy to nawet bałam sie zostać sama, ja z 2 dzieci, on sam ,gdzie ja sobie zycie ułoże, dom rozpoczęty, budowa w połowie i co dalej. Oj cięzko było, mąż miał kryzys jakiś, te kobiety to jak sądził, chciał sie jeszcze do 40 wyszumieć i to wszystko. Przeprasza mnie ,obiecalismy sobie wszystko mówić i nie kłamac , nie miec tajemnic. Czy nam sie uda? Jesli ta dziewczyna zniknie z naszego życia na zasze to sie uda.

Gość gość
Głupia jesteś Anka jak kilo gwoździ.

Gość gość
Tak zniknie jak kamfora bo takie twoje życzenie , dziecko też zniknie bo tak sobie wymarzyłaś , jasne ;)

Gość gość
Głupia jesteś Anka jak keramzyt

Gość gość
Anka pożytek z ciebie jak z cycków u wieprza.

Gość gość
szczerego masz faceta skoro mówi ci prosto z mostu ze zdradzał bo chciał się wyszumieć, widać że Cię nie szanuje bo wszystko mu wybaczysz