Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
20:16 sama się do mnie idiotko przyczepiłaś sugeeując ze jestem kochanką wiec jedynie chory łeb masz ty, skoro widzisz wszędzie kochanki to widocznie masz do tego powodu może Cię mąż zdradza i stąd ten jad

Gość gość
takie wyzwiska ze jestem zerem to sobie daruj wywłoko bo mnie nie znasz, wlazłaś szmato i głupio komentujesz i radzisz żeby się dowartościować śmieciu bez poczucia wartości

Gość gość
A gdyby chciał mieć z nią dziecko ale tylko w ukryciu? Ona ma 34 lata,zegara tykal. Autorko nie wierz tak we wszystko co.on mówi

Gość gość
20:16 sama się do mnie idiotko przyczepiłaś sugeeując ze jestem kochanką wiec jedynie chory łeb masz ty, skoro widzisz wszędzie kochanki to widocznie masz do tego powodu może Cię mąż zdradza i stąd ten jad takie wyzwiska ze jestem zerem to sobie daruj wywłoko bo mnie nie znasz, wlazłaś szmato i głupio komentujesz i radzisz żeby się dowartościować śmieciu bez poczucia wartości xxxx Od dawna wszyscy na tym forum wiedzą, że ty tępa wywłoko jesteś zerem i wszędzie widzisz jad oraz zdrady :D a teraz jeszcze okazało się, że cierpisz na manię prześladowczą, głupi k*********e. Lecz chory łeb pusta d***** :D

Gość gość
A gdyby chciał mieć z nią dziecko ale tylko w ukryciu? Ona ma 34 lata,zegara tykal. Autorko nie wierz tak we wszystko co.on mówi x Tak jasne chciał mieć dziecko z dopodajką a teraz tego dziecka nie chce znać i dopodajkę ma gdzieś. Dopodajka chce go wrobić i tyle a ty masz bujną wyobraźnię. Który facet ce mieć dziecko z koorffą i problemy w rodzinie?

Gość gość
Anka skończ to provo

Gość gość
Jeszcze się autorka zdziwi

Gość gość
Ty już nie raz się Anka zdziwiłaś co? ha ha

Gość gość
Po pierwsze nie wiesz czy nie chce znać . Po drugie mało to tak jest ,że ktoś ma rodzinę ale pokocha inna choć nie chce psuć życia swoim dzieciom ...Może ja kochał,może nie chciał skrzywdzić ,skąd u was tak podle myśli ?

Gość gość
Przecie autorka wyraźnie pisała, ze mąż nie chce znać tej baby i jej bękara też. Co ty wmawiasz tu jakąś miłość do kooreffki?

Gość gość
Dziffka chciała złapać żonatego na ciążę ale jej się nie udało. Ot cała prawda

Gość gość
Znowu jad i rynsztok.

Gość gość
Żonaty tak tylko twierdzi ,że nie chce znać,skąd wiesz,może udaje przed żoną ,że ona nic nie znaczyłs,a jednak znaczył a.

Gość gość
Jako facet powiem ,że gdybym był na jego miejscu i bał się zaczynać od nowa ,finanse itd ale kochał te druga kobietę to też był kłamał i ściemnial żonę ,odłożył kasę i za dwa ,3 lata bym odszedł.

Gość gość
Popieram. Choćby zaklinacz koni. Babka miała rodzinę,ale pokochała zaklinacza,koniec końców wybrała rodzinę . Mimo iż kochała tamtego

Gość gość
Dokładnie. Nie wiesz jeszcze co zrobi twój mąż.

Gość gość
Anka głupia ku/rwo dalej ciągniesz to provo? Jakoś do tej pory nie odszedł do ciebie choć go szantażowałaś i na głowie stawałaś. On ma ciebie w dopie wywłoko j*******a i twojego bachora też którego sama nie wiesz z kim masz.

Gość gość
wczoraj tak wmawiaj sobie d****** że coś znaczyłaś ha ha

Gość gość
21:11 Wszyscy to ciebie j***li każdy kto chciał d****o

Gość gość
gość dziś 21:11 Wszyscy to ciebie j***li każdy kto chciał d****o xxxxx Nie ubliżaj porządnym ludziom wściekła k***o j****a przez każdego chętnego lumpa. Ty wytarzany worku na spermę, zalany prze żonatego i olany komisyjnie ciągniesz d***** to prowo, siedzisz tu od rana do nocy, smarujesz posty i wyzywasz żonę - niewinną kobietę, bo masz k***o we łbie gowno zamiast mózgu. Jesteś dla wszystkich pośmiewiskiem sfrustrowany śmieciu p********y którego nikt nie chce. :D

Gość gość
nie szczekaj bo szczekasz jak suka :D puszczalska d***** zajmij się mężem bo zacznie tez wkładać w inne

Gość gość
Anka ty ku/rwo je/ba/na zrób badania DNA a nie wciskasz ludziom swój pomiot ku/re/ws/ki. Co boisz się szmato badań? Bez badań DNA to każdego w dope możesz cmoknąć psychiczny kaszalocie z patologii.

Gość gość
gość dziś nie szczekaj bo szczekasz jak suka puszczalska d***** zajmij się mężem bo zacznie tez wkładać w inne xxxxx Do budy k***o i nie szczekaj, bo kopa w pysk zarobisz, a od cudzego męża się odp*****l d***** śmierdząca. Gdzie twój partner? Wrócił do domu, że tak ujadasz na żony? :D

Gość gość
Pewnie już twój mężuś wkłada w jakąś wtedy gdy w domu na kafe siedzisz to pieprzy jakąś kochanke

Gość gość
Witam serdecznie. Jako żona czuje satysfakcję,że nie odszedł. To nieprawda ,że oni nigdy się nie rozwodzą. Jak chcą to odejdą. Mój mąż wstydzi się tej kobiety i ciąży i sam nazwał go ,,obciachem,, i jego porażka życiowa. Wątpię ,że kiedykolwiek tknie ja ponownie,jestem o to spokojna.

Gość gość
Masz chory łeb głupia k****, wszędzie widzisz tylko zdrady, roochańsko i kochanki. Mój mąż jest w domu, razem ze mną. Wziął zaległy urlop i śmieje się z ciebie ułomna d****** :D

Gość gość
Witam. Mąż strasznie to przeżywa ,wstyd mu ,jest załamany alimentami,użył słowa ,, obciach,,

Gość gość
Z dnia na dzień rośnie we mnie satysfakcja ,że ta dziewczyna ma zj****e życie i być może nigdy nie wyjdzie za mąż ,nie ulozy sobie życia ,a co sie wstydu naję na wsi . Jej mi nie żal ,cieszy mnie jej nieszczęście ,a mąż jak raz wroku odwiedzi dziecko to i tak jej nie tknie bo nazwał ją ,, obciachem,,

Gość gość
ja pier....co za kretynka....to weź idiotko puść tego swojego męża, niech narobi więcej dzieci innym kobitom, ale Tobie powie że to taaki obciach, że zaciążyły i że Ciebie kocha naprawde :D:D kuźwa żal tylko tych dzieci, waszych i kochanki....bo wasze małżeństwo to jedna wielka patola a nie związek partnerski i miłość. a dzięki takim laskom bez godności i honoru, puszczających płazem każdą zdradę męża...oni żon nie szanują i zdradzać będą dalej. Twój mężulek, uwierz mi że dotknąłby kochanki, jeszcze nie raz, a inną, kolejną - bankowo. Gatuluje autorko. Ale ktoś kto wybiera życie w bagnie, nie dziwne że będzie mówił, że jest ok i że pachnie.

Gość gość
Patologia to jesteś ty k***o p********a przez każdego co ciągnie to prowo, a nie małżeństwo.