Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nibiru się zbliża..

Polecane posty

Gość gość

Jesteś jednym z Nich.. pamiętaj o tym :)

Gość gość
https://youtu.be/sL1Foq6GcbM Zaginiona księga Enki vol.1 Polecam całą serię, normalnie szczęka opada! :) Na tych sumeryjskich tablicach są wyryte wszystkie odpowiedzi.. Odpowiedzi, które nurtują ludzkość, od kiedy ta zapomniała co tak naprawdę się wydarzyło:). Przynajmniej jeśli chodzi o naszą planetę oraz gatunek ludzki.. :) Natomiast zaskakujące jest to, że oni tzn. Anunnaki wcale nie robią z tego tajemnicy, nie ukrywają tego, a wprost przeciwnie chcą byśmy to wiedzieli, uważam, że oni wierzą, że w tym tkwi siła, wiedząc skąd pochodzimy, będziemy wiedzieli dokąd zmierzać i po co..;):) A jeśli zapytasz to w takim razie dlaczego jeszcze się nie ujawnili? powiem ci, że już niebawem, ponieważ ich planeta Nibiru, ogłoszona ostatnio przez NASA naszą zaginioną dziewiątą i mityczną planetą X, która defacto istnieje i zatacza eliptyczne kręgi wokół naszego słońca w przeciwnym kierunku do całego układu słonecznego raz na ponad 3tysiące la, teraz zbliża się do nas :) :) :) Hurra!!! Nie wiem dlaczego ale bardzo się cieszę :):D Aha jak wiadomo Pluton został wykluczony jako "nasza" 9 planeta, ponieważ jest kilka tys. podobnych do niego tworów, asteroid, które musielibyśmy uznać za planety :D :)

Gość gość
no dobrze, zbliża się, ale jak długo jeszcze się zbliża i gdzie jest jej cel?

Gość gość
Nie wiem dokładnie właśnie, muszę to zbadać :) A jaki mają cel? Trzeba będzie ich zapytać.. :) Myślę, że bardzo nas pokochali i że będą chcieli nam pomóc w tym, by złagodzić konflikty i pokonać głód, biedę i leczyć choroby. Między innymi.. Opowiedzą nam o wszechświecie, jak funkcjonuje, a może udostępnią jakaś dobrą technologię do podróży międzywymiarowych..:) Poczujemy się całkowicie inaczej niż do tej pory czuła się nieświadoma ludzkość, albo ta część wyszydzana z powodu podobnych przekonań..;) Myślę, że Anunnaki zwariują, gdy usłyszą naszą muzykę..:) będzie im się podobało.. bardzo :)

Gość gość
Anunnaki zawsze schodzą na Ziemię, gdy znajdują się w pobliżu. Tak jest napisane. Dali nam nasiona roślin jadalnych i gatunki zwierząt. Może tym razem dadzą nam napój długowieczności..:P