Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki i częste bóle brzucha

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, mam 18 lat(rocznikowo 19), z moim chlopakiem jestem juz kilka miesiecy i regularnie uprawiamy seks, z prezerwatywami lub bez, roznie to bywa. Mój problem pojawil sie w grudniu 2017 roku a mianowicie: moje miesiaczki są raczej regularne czasami tylko jakies -2 dniu lub +2 dni pozniej, w grudniu dostalam okres gdzies okolo 16 i wszystko by bylo dobrze gdyby nie to, że końcem grudnia dostałam 2 okres..bardzo sie przestraszylam wiec zrobilam test ale okazal sie on negatywny, teraz jest 21 stycznia a ja dalej nie dostalam okresu i nie wiem czy powinnam sie go spodziewac od 1 miesiaczki w grudniu czy tej drugiej, towarzysza mi bole brzucha bardzo czesto, raz w tym tygodniu mialam jakies wahania nastroju a oprocz tego innych objawow nie mam, co powinnam zrobic? Nie bylam jeszcze nigdy u ginekologa, z mama nie rozmawiam na tego typu tematy(mamy slaby kontakt), nawet jej nie mowilam o tych dwoch miesiaczkach jednego miesiaca, to ciaza czy jestem na cos chora?Co polecacie zrobić?

Gość gość
Najpierw test, później wizyta u ginekologa, nie ważne, jaki wynik testu. Może trzeba będzie iść do endokrynologa. Nie jesteś przesadnie chuda? Nie odchudzałaś się zbyt intensywnie ostatnio?

Gość gość
nie odchudzam sie, nie jem zbyt dużo, juz nawet zaczelam sie zastanawiac ze moze to ze stresu czy coś