Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamstwo ma krótkie nogi

Polecane posty

Gość gość

Jak mam powiedzieć komuś delikatnie że przyłapałem drugą osobę na kłamstwie. Zaznaczę że nie jestem na 100% pewien ale tak mi się wydaje. Dziewczyna opowiadała o sobie że jest w ciąży od 7 tygodni. Za parę dni spytałem czy ma faceta to odpowiedziała że nie bo 5 miesięcy wcześniej rozstała się z nim. Potem wyznałem jej miłość i za jakiś czas przyznała że poroniła. Dodam że w trakcie ciąży pokazywała że się źle czuje, mówiła że wymiotuje czasem po jedzeniu. Drugą opcją jest to że serio była w ciąży a zaszła na jakiejś imprezie, ale pytałem o imprezowanie i mowiła że nie chodzi na nie. Powinienem powiedzieć jej co myślę czy na razie lepiej zostawić temat na później i poczekać jak rozwinie się naszą relacja. Teoretycznie rozmawiamy o wszystkim ale sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć.

Gość gość
Prawda! nie angażuj się za bardzo, ale próbuj co pewien czas zadawać jej te same pytania, zobaczysz czy tak samo odpowie Ja swoją tak złapałem na wielu kłamstwach bo nie pamiętała co wcześniej odpowiadała Jesteśmy po rozwodzie

Gość gość
Niestety ale niektórzy ludzie są podli,dotyczy to obu płci! Każdy ma wady ale trzeba trafić na takiego z którego wadami da się żyć!