Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa ma pretensje że na dzień babci jej nie odwiedziliśmy awantura w domu

Polecane posty

Gość gość

Pojechałam z synem do mojej mamy. Posiedzieliśmy tam pół dnia i wróciliśmy do domu. Wiadomo że po takim posiedzeniu, nie chce się już dalej jechać. Wróciliśmy pół godziny temu do domu, syn ogląda już film w piżamie, ja sobie wzięłam długą kapięl, dzwoni nagle mój mąż gdzie ja jestem bo on jest u swojej mamy i myślał że jak będziemy wracać to wpadniemy do niej z życzeniami. Co z tego że ona jest po drodze? Jest niedziela ja chciałam mieć też trochę czasu dla siebie. Powiedziałam mu że jak coś to mogę w ciągu tgodnia wpaść do niej na chwilę ale już dzosoal nie bede nigdzie wychodziła i się rozłaczy lam. Teściowa do mnie dzwoniła ale olałam. Mam ją w d***e.

Gość gość
Masz syna , kiedyś twoja synowa potraktuje cię w ten sam sposób albo jeszcze gorzej ...

Gość gość
jej ale menda z ciebie chyba że dziecko nie chciało jechać ale z twojej wypowiedzi wynika że to ty nie lubisz treściowy

Gość gość
Prowokacja.. A jak nie to trzeba było nie siedzieć pół dnia u matki tylko jechać też do drugiej babc****i/ii/zda jesteś nie synowa

20 40 Co to mam być to chamstwo powinaś zajechać i się normalnie wyrażaj to nie dzień dla ciebie tylko dla babć i dzidziusiów ja dzieci do swojego taty woze a jak nie mmam czsu to muj monz mi mo że to 2 wsie dalej a z teścimi mieszkamy wiec też pressent cudowne wnuczki dali i na cmentarz jecze zdonzylim do mojem mamy a cmentarzz w Eczmiadyniu jescze gości sa z Polski i zdązyłam a ty durna godzina 17 jescze u was to nie mogłas wnucka do tej babci zaprowadzić w ygodniu to dnia babci nie ma to sie tej biednej kobiecie synowa trafuła

Gość gość
I czym ty się tutaj chwalisz ? Tym że jesteś wredną osobą , egoistyczną jędzą , która nie szanuje nawet matki własnego męża

Gość gość
Jak będzie ci dane zostać babcią,to nie licz na uwagę synowej,bo zapowiadasz się na teściową-flądrę do kwadratu.

Gość Jakie to żenujace
Pamiętaj ze zło powraca.tobie synowa (jeśli kiedyś będziesz taka miała) tez odpłaci tym samym.Zero szacunku dla babci twojego dziecka.Gdzie ty się wychowywałaś?Dziadostwo nic więcej.

Gość gość
No tak do swojej matki pojechała, a do teściowej to już nie. Mąż powinien ci wpier..lić i to porządnie. Trzeba było wpaść chociaż tylko na chwilę z życzeniami. Jesteś złą matką i nie powinnaś mieć dzieci. Pamiętaj karma wraca.

Gość gość
Jesteś złą kobietą:(

Twój syn też ożeni się i twa synowa cie dobże traktować nie bedzię bendziesz cierpieć nie bendziesz wnuków widziec bo ciebie syn nie obroni bo go tego nie nauczyłas bendziesz sama nawt w dzień babci

Gość gość
Brak słów!

Ormiańscy menżczyzni są wspaniali ale Polscy to nie wiem co oni w głowach mają ta baba poprostu tragicznie traktują własciwie swa drugą mamę i mame tego pana za take coś to należą sie przeprosliny a nie taka warjatka kompie się jescze a w kościele byłas chociaż wszysko zdonzyć mozna

Gość gość
Idiotka! Pamiętaj karma wraca!

Gość gość
Niedługo założy temat "Teściowa nie była na dniu dziecka" :)

Gość gość
nie zdziw się jak teściowa oleje twoje dziecko na "zajączka", dzień dziecka i przy innej okazji. I powie, ze "ona chciała mieć niedzielę dla siebie i jej się nie chciało".

Gość gość
zachowałas sie tragicznie

Gość gość
ja tez bede miec syna i swoja tesciowa traktuje dobrze bo wiem ze wszystko co jej wyrzadze to do mnie wroci. do ciebie tez wroci zlo jakie zadalas swojej

Gość gość
Kto wymyślił te durne święta,w które składa się WREDNE życzenia:)