Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem śliczna i zgrabna

Polecane posty

Gość gość

Do tego mam majątek po babci, z którego się bez problemu utrzymuje. Faceci za mną latają z wywieszonym jęzorem, ale nie dla psa kiełbasa. Czasami się z nimi umawiam do kina czy do restauracji, ale nic więcej. Oczywiście im bardziej ja olewam, tym bardziej oni się staraja i w końcu zakochują. Ale nic z tego nie będzie, bo postanowiłam do końca życia pozostać dziewicą. Tylko się śmieje z tych desperatow i cieszę, że cale zycie wytrwam w czystości.

Gość gość
chwalisz się ?....czy żalisz że nigdy nie zaznasz rozkoszy ?

Gość gość
I po co ci takie życie bez miłości?

Gość gość
Analnie też?

Gość gość
spadaj debilu do swojej zazdrosnej narzeczonej:P bo jeszcze jej powiem, że cię chcę, to się załamie:P ale oczywiście tak się zabawię ją:P

Gość gość
Chwalę, bo moje życie jest o wiele lepsze od tych, co podporzadkowują je uganianiem się za seksem. A z tą rozkoszą roznie bywa - wystarczy poczytać wypowiedzi mezatek. Niektóre ani razu nie miały przyjemności z seksu, a tylko udaja przed mężem żeby nie sprawić mu przykrości.

Gość gość
Poza tym mam dużo koleżanek, wspaniala rodzinę, ciekawe zainteresowania, jeżdżę na zagraniczne wycieczki.

Gość gość
no i dobrze każdy powinien żyć po swojemu

Gość gość
Dziekuje za mile slowa. A zazdrosnikom i zadrosnicom życzę odnalezienia spokoju w swoim zyciu

Gość gość
A co sobą oprócz przemijającej urody prezentujesz ? Masz jakieś inne wartości ? Ja zauważam tylko że jesteś zarozumiała , pyszna z wysokim mniemaniu o sobie , wykorzystująca krwawicę babci i w dodatku bez pomysłu na resztę życia . No cóż ... żadna partia z ciebie na matkę czy żonę więc lepiej że zostaniesz sama , przynajmniej nie skrzywdzisz żadnego chłopaka.

Gość gość
Ile masz lat autorka?

Gość gość
psychopatę jakiegoś mogłaby skrzywdzić, dlaczego nie?:P

Gość gość
Krwawice babci mądrze zainwestowałam i żyje ze zwrotu z inwestycji. A mój pomysł na życie to spędzać wspaniałe czas z rodziną, uczyć się, rozwijać, podróżować. Teraz na przykład uczeszczam na kurs kulinarny. Poza tym jestem też wolontariuszką w jednej z organizacji pomagajacej osobom starszym i samotnym. Jak to nie jest fajne życie, to nie wiem jakie niby jest. Aha, zapomniałam - takie w którym jest się zdana na łaskę i niełaskę męża.

Gość gość
Natomiast zawsze gdzies jest ukryta prawda.Jesli znajdzie sie Pan ktory uszczęśliwi mnie w sposob Greckiej miłości, wtedy moje serce może powtarzam może dla niego zastuka w rytm miłosnych dzwięków i to nie jest żart. To samo dotyczy dziewczyny,jesli ktoraś obudzi we mnie iskierke namietnego Amora i strzała trafi mnie tak że poczuję motyle w brzuchu a bedzie mi oddana i jej rola skupi się do porannego zadowalania mnie tak jak lubię to któż to wie,może zostanie moją wybranką.Jestem bi więc ani kobiety ani faceci nie są mi obcy. A hejterom mowie wypad

Gość gość
Mój mąż jest dla mnie olbrzymim wsparciem w życiu, ma dobry charakter, jest inteligentny i lubie z nim przebywać, ale twoje życie twój wybór.

Gość gość
więc wypad, co tu jeszcze robisz?

Gość gość
Rodzina żyć wiecznie nie będzie a ty w przyszłości zostaniesz sama jak palec . Ale pochwała dla ciebie za wolontariat , brawo Ty.

Gość gość
Jak jesteś śliczna i zgrabna pokaż zdjęcie, to raczej jakiś prawniczek pisze.

Gość gość
Dobra przyznam sie zartowalam jestem stara biedna zgorzkniala stara panna chcialam tylko was namowic do rozmowy hyhy

Gość gość
Jeśli jest jakiś chetny Pan lub Pani by bliżej mnie poznac to bez fotki nawet nie podchodz. Chce zobaczyć jak wyglądasz i wcale nie muszą być to zdjecia o podłożu seksualnym. Wystarczy zwykła fota,no ale jeśli ktoś bedzie chcial pokazać coś więcej to też go nie skrytykuje za to bo w końcu do odważnych świat należy,czyż nie mam racji?..No własnie,mam:)

Gość gość
Pisze, żeby uświadomić dziewczynom, które tak jak ja nie lubia seksu i tych spraw, żeby nie unieszczesliwialy siebie i nie pakowały się w małżeństwo, bo tak wypada. Można mieć super życie bez męża, ja miałam łatwiej - przyznaję, ale czasem wystarczy ciężko pracować na studiach by osiągnąć niezależność. Oczywiście sytuacje są różne. Polecam też modlitwę, mi bardzo pomaga.

Gość gość
Nie wiem czy chce ciebie zobaczyć potem bęndę miał koszmary.

Gość gość
Proszę przestać się pode mnie podszywac!

Gość gość
Jak któraś jest ładna to się nie wstydzi pokazać zdjęcia, autorka porostu jest zakompleksiona, pewno nawet cycków niema i pupy.

Gość gość
Albo jest taka gruba i niska będzie się turlać.

Gość gość
Ostatnie czego mi trzeba to kolejni adoratorzy z maslanymi oczami. Nie pokaże. Najgorsze jest to, ze ja takim chłopakom od razu mówię, jakie mam zasady, to jeszcze bardziej się nakrecaja. Jakby myśleli że są tacy wspaniali ze przy nich zmienię zdanie

Gość gość
Ostatnie czego mi trzeba to kolejni adoratorzy z maslanymi oczami. Nie pokaże. Najgorsze jest to, ze ja takim chłopakom od razu mówię, jakie mam zasady, to jeszcze bardziej się nakrecaja. Jakby myśleli że są tacy wspaniali ze przy nich zmienię zdanie

Gość gość
Nie pokażesz nie masz co pokazać i tyle, adoratorów możesz co najwyżej pomarzyć. Prawdę znam i ty też.

Gość gość
Następny frustrat z mózgiem zalanym myślami o seksie. Prawdę znam ja i prawdę znasz ty