Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem śliczna i zgrabna

Polecane posty

Gość gość
Autorka jak myślisz że po pokazaniu swojej nieziemskiej urody rano przed twoim domem stać będą tłumy zakochanych adoratorów to się mylisz, więc pewnie jesteś szkaradna stąd twoje wykręty

Gość gość
Ty tak myślisz ja nie muszę się chwalić przeciwieństwie do ciebie, to jest mała różnica jaka kolosalna.

Gość gość
Chcesz zobaczyc Penisa ?

Gość gość
Jesteśmgołosłowna, ostatecznie każdy może napisać że jest olśniewająco piękny.

Gość gość
Nie chce zobaczyć penisa, fuj A nachalne prośby o foto tylko potwierdzają, co pisze - ze większość ludzi, głównie mężczyzn, jest prosta i tylko żyją myślą o tym jak drugiego człowieka sprowadzić do obiektu, a nie dziecka Bożego. I nie mówcie mi, ze takim nas Pan Bóg stworzył, ze pociąga nas płeć przeciwna- to tylko po części prawda. Bóg dał nam popędy, ale dał nam też wolną wolę, żebyśmy nad nimi panowali.

Gość gość
Ja też jestem wolontariuszem, pomagam ubogim rodziną. Uczę się prywatnie, pracuję i nie szukam nikogo na siłę, wygląd nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Lecz nie mam kaski po babci, na wszystko muszę zapracować sam. Po co się tym chwalić, jestem jaki jestem.

Gość gość
Poza tym wiem co tacy puści Panowie z tym zdjęciem zrobią i grzech będzie też częściowo po mojej stronie.

Gość gość
Rozumiem wszytko to ty jesteś tą nawiedzona co szuka męża ale bez sexu, nawet po ślubie, sex to zło, raz dopuścisz aby ktoś cię zapłodnił. Powodzenia.

Gość gość
19.34- czasami nie chodzi o chwalenie się tylko o uświadomienie innym dziewczynom ze nie muszą całe życie myśleć tylko o tym, że kogo wyjść za mąż, żeby potem oddawać się chorym ządzom swojego męża

Gość gość
Nie, pomyliłeś mnie z kimś innym. Ja w ogole nie interesuje się sakramentem małżeństwa. Ale tamtej Pani życzę powodzenia.

Gość gość
Mój mąż ma zdrowe żądze.

Gość gość
Jak cię gwałcił turami pamiętaj takiego sobie wybrałaś. Nie wszytkie są traktowane jak piszesz wręcz przeciwnie nie mają takich problemów są szczęśliwe.

Gość Ósmy cud świata
Ze mną na pewno nie masz się co równać! :D

Gość gość
Pusta egoistka. Ale pamiętaj los nie rychliwy ale sprawiedliwy. Teraz ty śmiejesz się z facetów którzy 'latają za tobą z wywieszonym jęzorem" jak to nazwałaś a na starość to ty będziesz czekać z wywieszonym jęzorem aż ktoś z litości poda ci szklankę wody.

Gość gość
temat dla idiotów.

Gość gość
19:37. Każdy szuka sobie tego, co uważa za właściwe. Ja szukam spokoju i stabilizacji, nie gonie za niczym. A że rodziny praktycznie nie mam to muszę mieć znajome i znajomych żeby nie zdziczeć..

Gość gość
Uroda przemija zepsuty harakter zostaje. Z baraku laku potem będziesz miała same odrzuty i czar prysł, była księżniczka została kuchta domowa.

Gość gość
Zle was bozia stworzyla,powinnyscie mieć łechtaczke w samym srodku kuciapy to byscie mialy zawsze orgazm,to ze go zadko macie to nie wina facetow:-P

Gość gość
Żle piszesz motylki w brzuchu każda ma jak spotka tego właściwego ja wcale się nie chwale :) nie ma jak coraz starsza zdziwaczała kobieta która nie ma szczęścia, wybaczcie ale dla normalnego z powodzeniem taka jest wybrykiem natury.

Gość gość
Bazienka oczywiście zakładając, że człowiek mówi w 100% tylko kłamstwo. Teraz ludzie mówią raczej jacy są a nie jakimi chcieli by się stać. W czasach wojny wszyscy kłamali, bo wtedy zwykłym gadaniem dało się zajść naprawdę wysoko dlatego to słowa jej babci a nie mamy. Jeżeli kłamca nie ma żadnych korzyści z klamania to nie kłamie.

Gość gość
bazienka twierdzisz że to marne provo, a produkujesz się jak nakręcona

Gość gość
Przyjemność uświadomienia prawdy nawet jak się nie podoba, bożenka i co napiszesz o mnie :)

Gość gość
Dobrze,prosze bardzo bo widzę że większość tu obecnych to zawistni faceci i dziewczyny. Prosze bardzo, bo mam powoli dosyć waszych hejtów,tylko odrazu pisze ze tele nie podaję,to ja wybieram sobie jeśli ktoś mnie zainteresuje i nie proście o to. https://zapodaj.net/f885a0309e8b6.jpg.html

Gość gość
Woo cud i klęska w jednym. Cudem jest babcia a klęską ty. Kto chce jej nr prosze bardzo,ja odpuszczam

Gość gość
Bedac takim zlym czlowiekiem nie mozna miec kolezanek

Gość gość
Myślisz że mnie oceniasz a ja mam zdolności nieprzeciętne wprost od Szatana? teraz żartuje mam.

Gość gość
Bożenka jest przed 50, ma rodzinę dom ale tutaj szuka lepszego szczęścia.

Gość gość
Prosiłam już żeby się pode mnie nie podszywac!

Gość gość
Kto się podszywa piękna i powabna skromna jak w kościele.