Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnastowe

Zdradziłem żonę , problem z kochanką

Polecane posty

Gość gość
To ty widze jestes wygodnicki bo nie chcesz sie rozwiesc.Bo tak ci wygodnie.Jestes tchurzem i tyle.Nie masz kaca moralnego?????to widac jakim jestes egoista.Mam nadzieje ze zona kapnie sie i zrobi z toba porzadek ,zycze ci tego piekielka!!!!dopiero dowiesz sie co to sa problemy bo jak na razie to masz w zyciu za dobrze i nie umiesz docenic tego co masz.

Gość Gośćnastówę
Jak ja nie chcę żyć z kochanką bo taka to przedzej czy puzniej poleci do innego , taki typ widzę to żonę mam w domu , ładna jest trzeba przyznać , dobrze nam się żyje hoć brakuję mi tego czegoś od niej więc biorę od drugiej . W życiu też trzeba myśleć o sobie . Ja jej daj***ardzo wiele dał bym więcej gdyby chciała bo ja kocham . Dla mnie to tylko sex i nic więcej może jak się obr***** to przestanę ja zdradzać . Może ona się odmieni bo słyszałem że po trzydziestce kobiety mają większe potrzeby w tej kwestii zobaczymy

Gość Gośćnastówę
Ło ło ło nie zesraj się ja tu po radę wpadłem a nie morały

Gość gość
Po co brales te kobiete za zone bylo wziac k***e z drogi co uwielbia seks i mialbys wieksza gwarancje ze to sie zmieni a po co bierzesz cnotki niewydymki a potem placz?Czemu nie wziales kobiety co uwielbia seks????

Gość gość
Pogadaj z żoną i powiedz, że masz kochankę. Jak nie ma nic przeciwko, to pogadaj z kochanką, że się nie rozwiedziesz. Nie wsypie cie u żony, bo ta już będzie wiedziała o sprawie. Jeśli żona zarzada rozwodu, to powiedz kochance, że rozstajesz się z żoną. Czyli po jej myśli będzie. Proste? Proste. Bardzo proszę, strapiony misiu.

Gość gość
A po co tu przyszles? Smiesza mnie kolesie tacy jak ty.jak bzykales k***e to nie pytales nikogo o to czy dobrze robisz.A teraz co tu robisz???mam nadzieje ze ta k***a za to co zrobiles zonie i jej(bo traktujesz ja jak seks maszyne)zrobi ci porzadek w zyciu bo nie zaslugujesz na swoja zone.

Gość gość
No wybrales cnotke by ta nie zdradzala,bo k***y to lubia seks i nie wytrzyma . A DLACZEGO ZONA NIE MOGLABY CIEBIE ZDRADZAC ?skoro ty ja zdradzasz.Jak wasz staz malzenski sie zwiekszy to to ty jej tez mozesz nie pociagac.A nie wpadles na to ze moze jej nie pociagasz lub nie dogadzasz(mimo tego ze uwazasz ze jestes super w te klocki)?????

Gość gość
Żona powinna być w domu, tam jej miejsce. 0 Kochanka i sex maszyna fajnie brzmi, przetłumacz jej delikatnie, ale ustaw na miejscu - w worku, chętna i uległa :)

Gość gość
Wybrales swiadomie cnotke i wiedziales na starcie ze bedziesz po k*****h chodzil co nie????a chodz se ile wlezie az ci huj spuchnie.Co kogo obchodza twoje k***y?????

Gość gość
A meza miejsce gdzie jest????? Przy k*****h????a jak te k***e rzniesz to jak sie czujesz???fajnie????wiedzac ze miala przed toba wielu.?????i jestes dla niej tez zapychaczem,seks fiutem?zamiast wibratora????

Gość gość
Gardzisz k*****i a je rzniesz,a sam jestes taki sam k****asz i nic wiecej.Kurwa na zone sie nie nadaje a k****asz na meza sie nie nadaje.

Gość gość
oj bedziesz cierpial z powodu tego grzechu w sumie kazdego grzechu sie cierpi ale im wiekszy grzech tym większe cierpienie i dla tego te z dekalogi sa wyzej punktowane i nagradzane wiekszym cierpieniem niz zwykłe grzechu np nie ustopienie miejsca

Gość gość
Ludzie do tanga trzeba dwojga, ona wiedziała że ma żonę! On ma potrzeby, żonę kocha i jest ok. zapewnia jej byt. Kochanka inną rolę spełnia. Kochanka nie nadaje się na żonę. czy to tak ciężko zrozumieć?

Gość gość
Maz k****asz nie nadaje sie na meza czy to tak ciezko zrozumiec,????

Gość gość
Mezu k****arzu to ze twoja zona z toba nie chce sie bzykac nie oznacza ze ona wierna,tez moze robic ci pororze.Nie ogarniasz tego ze tez jej mozesz nie pociągać i ma kochanka z ktorym bzyka sie jak k***a a toba z musu bo jestes jej mezem????

Gość gość
Eee tam, nie znasz się. z kochankami jest tylko 1 problem żeby nie wyobrazaly sobie za dużo.

Gość gość
Ty nie masz problemu z kochankami ty masz problem ze swoim hujem co w rozporku nie umiesz utrzymac i bzylasz wszystko co na drzewo nie s*******a .Stac cie tylko na takie k***y????

Gość gość
Mam nadzieje ze poznasz smak gniewu swojej zonki.

Gość gość
Oglos sie ze jestes seks robotem ,zobaczysz jakie bedziesz mial branie u pedalow.

Gość gość
Nie wiecie czego potrzebują faceci a na żony się pchacie zresztą autor wie że musi zapewnić żonie i dziecku byt A kochankę ma tylko do zaspokajania potrzeb. czego się pieklicie ?

Gość gość
Jak wynagrodzisz żonie jej zdradę ?

Gość gość
14:47 Będzie jeszcze lepszy w łóżku :)

Gość gość
Jak wynagrodzisz dzieciom zdradę ich matki ?

Gość gość
Dzieci w to nie mieszaj, przecież on nie ma zamiaru odchodzić od rodziny. z kochanką to tylko układ czego nie rozumiesz?

Gość gość
A po co bral cnotke ,wzialby k***e z ulicy to wszystko by mial to co z zona +to co zkochanka?czy ciezko to zrozumiec?

Gość gość
Toz powiedzial ze zona go nie pociaga .Jesli go nie pociaga to zeby na rzesach stawala to i tak nie bedzie juz nigdy go pociagac.Po prostu sie wypalilo ,bo taki k****asz lubi ekscytacje ,swiezosc i tyle.Znudzila sie zonka po prostu.Po prostu to nie musi byc wina zony .Ja nie widze u niego milosci do zony.

Gość gość
Jak wynagrodzisz Bogu zdradę miłości do żony ?

Gość gość
Takich kochanek to on bedzie mial tysiace w zyciu bo jest seksocholikiem a zaslanianie sie żoną jest slabe.Kurwiarze tak maja ze musza bzykac k***y .

Gość gość
Ja mam tylko pytanie co Cię łączy z żona? Że chcesz z nią dalej być? Seks na pewno nie bo pisałeś o tym. Ale dlaczego boisz się odejścia Rozwodu itd? Żona prędzej czy później się dowie. Co zrobi to już jej sprawa. Boisz się podzialu majątku alimentów czy co? Bo nie rozumiem po co Ci taka żona. Masz swoje potrzeby. Nie lepiej poszukać nowej partnerki. To będzie korzyść dla Was obojga. No ona również uwolni się od Ciebie i znajdzie sobie innego faceta z którym będzie szczesliwa.

Gość gość
po co ma się rozwodzić, ma uprane, ugotowane żona pewnie haruje w domu i zajmuje się dzieckiem:D a ten ***** na boku