Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnastowe

Zdradziłem żonę , problem z kochanką

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy tutaj piszą żeby odszedł od żony .Przecież autor na pewno żonę kocha, ma poukładane życie, dzieci i nie ma zamiaru tego zrobić chodziło mu tylko o seks..

Gość gość
No i następny co miłości nie zna. Przykazań też.,, Folwark zwierzęcy,,? Nie, nie można zwierząt obrażać.

Gość gość
Oczywiście, że powinien odejść od żony. Czy ona Twoim zdaniem powinna być oszukiwana? Już chociażby jeśli chodzi o choroby przenoszone.

Gość gość
Powinno się umowy spisywać chroniące przed zakażeniem.

Gość gość
Wiele kobiet pisze (nawet nie Tutaj, a w innych topikach), Że maja cudownych mężów, ze sa przyjaciółmi, tyle ich łącz, ze ufają mężom bezgranicznie, ze to świetni ojcowie, ze w łożku sie układa... Słowem - dałyby sobie rękę uciąć! Kobiety, zburze wasz piękny obraz - to facetowi nie przeszkodzi, zeby dmuchnąć inna dziurkę na boku! Ile ja mam historyjek! Akurat bliski pracuje jako barman. Na porządku dziennym sa imprezy z gośćmi mniej lub bardziej zamożnymi. Zony i posiadanie dzieci nie przeszkadza im w zdradzaniu. Jak juz sie napiją, bez żenady mówia, ze teraz jadą do agencji, co z tego, ze dziecko rano trzeba zawieźć do przedszkola:-/ przychodzą na imprezy z "przyjaciółkami", potem widze ich na spacerze z żonami i dziećmi... Dzwonią na rokse:-/ ostatni hit - znajomy, młody zonkos, z żona chodzili długie lata i co? Ostatnio przyłapany na imprezie z "koleżanka" i jeszcze mowi do kolegi "mnie tu nie było" (opowiadał mi to).. Takze baby, nie dajcie sie zwieść i nie poświęcacie kończyn, bo zostaniecie kalekami.

Gość gość
Żona Cię wyrzuci, kochanka oleje/mądra kobieta nie weźmie takiego co zdradza, chyba dla kasy na krótko/a problem zostanie z Tobą.

Gość gość
23:02 Uwierz mi chłopie, że gdybym dowiedziała się lub miała podejrzenia ze mój mnie zdradza, nie byłabym z nim. nawet nie obejrzała bym się na niego.

Gość gość
23:08 jestem baba:D ale Ty mądra kobieta.

Gość gość
Popieram. Co Ci po osobie, której nie można ufać. Szkoda życia, jest tylko jedno.

Gość gość
To jeszcze ja z 22:02 i dalej - kiedys zapytałam chłopaka, czy jego koledzy byli wierni dziewczynom - odpowiedział, ze kazdy zdradził:-/ tak samo i kiedys tutaj trafiłam na topik dziewczyny, pisała, ze jej chłopak bez ogródek powiedział, ze kazdy, ale to kazdy z jego kolegów zdradza dziewczynę:// z mężami nie jest lepiej..

Gość gość
Może nie jestem na te czasy, ale to dobrze, dla mnie liczy się wyłączność Tak po prostu Żal mi tych kobiet, które decydują się na złudne szczęście ja mam wszystko albo nie mam nic A do tej pory mam wszystko i niech tak zostanie :)

Gość gość
Zdradzającemu drzwi się otwiera i mówi - droga wolna, nie wracaj, bo nie masz po co.

Gość gość
23.15 tak powinno być, wszystko albo nic, myślę podobnie, zadnych kompromisów w tym.

Gość gość
23:17 Gdyby każda tak robiła faceci by nie zdradzali

Witam, zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc. Dziś przez przypadek natknelam sie na platforme, która pozwala w łatwy sposób zarobić bardzo dobre pieniądze. Nie mogę się przekonać czy to ,,fake" czy to faktycznie działa ponieważ żeby wypłacić zarobione przeze mnie pieniądze (150$ maxymalnie 1h pracy )muszę jednorazowo do programu zaprosić 40 osób. Tu moj prośba jeśli ktoś sam będzie chciał sprobować zapraszam http://wcmoney.club/9853999540527/ Z góry dziękuje! (nie jest to SPAM jestem osobą prywatną)

Gość gość
Jakby mąż mnie zdradzał to i tak bym z nim była przynajmniej miałabym seks z głowy a tak to muszę się zmuszać do tego...

Gość gość
Świnia zawsze będzi świnią,ta co zdradz i ta co mu daję wiedząc że żonaty albo że sama jest mężątką,takiego badziewia nie brakuje,wystarczy spojrzeć na ryj i już widać co to to jest warte.Oni mają na twarzach wipisane QQ-stwo.