Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnastowe

Zdradziłem żonę , problem z kochanką

Polecane posty

Gość gość
Gdyby powiedzial kochance ze nie odejdzie od zony nigdy to i kochanka by sie zmyla.fajnie bedzie i zabawnie jak kochanka w ciaze zajdzie.

Gość gość
Fajnie jak kochanka zaciazy ha ha z premedytacja bo i takie sa.To jest ryzyko i to duze.

Gość gość
żony nie kocha ale ma porządek w domu i wyprane gacie a z kochanką nie będzie bo też traktuje ją jak wór na sperme

Gość gość
Czyli autorze jesteś wygodnicki a żona jest tylko gosposią w domu. Może jej też tak wygodnie. Facet jej nie podnieca dlatego jest kłoda a uprawia z nim seks z obowiązku bo przecież to obowiązek żony dawać mężowi.

Gość gość
No i ciesz sie ze swojego szczęścia!! Ha ha ha

Gość gość
co wy mu doradzacie żeby był z nią razem jak on traktują ją jak wór na sperme i k***e tylko. Sam napisał ze taka i tak poleci do innego bo ma ja za nic

Gość gość
Jestes dumny z siebie????jastes super zaradnym gosciem,tak trzymac znajdz se jeszcze kilka kochanek ,ja takrobie i jest git.

Gość gość
15:14 o kochance mowa oczywiście żony tez nie kocha ale jest z nią z wygody

Gość gość
sam tez jest nikim tylko zwyklym ruchaczem nikim ,zerem takim samym jak jego kochanka o której pisze ze jest kurwa ,a myśli ze jest lepszy od k***y a sa m kim jest jak nie kurwiarzem????

Gość gość
rozwiedź się i żyj sam. Dla dobra żony i kochanki

Gość gość
Kurwiarze nikogo nie kochaja bo nie sa zdolni do milosci.kochaja tylko siebie i patrza tylko na siebie by im bylo dobrze.

Gość Gośćnastówę
Dumny może nie ale popęd i testosteron robią swoje . Co do tego czy ją pociągam to się pytałem o ci chodzi czy seks się jej nie podoba? Czy ja się jej nie podobam ? Powiedziała że wszystko jest ok tylko że przecież nigdy nie miała "wielkich "potrzeb a jak się dziecko pojawiło to wg jej nie bawią takie sprawy czyli? Kłoda i zimna ryba w jednym , oczywiście widziały gały co brały ale przed ciążą to staraliśmy się i sex był kilka razy w tygodniu a po już huj prawie wcale . To co mam iść po rozwód ? A mogę , bo za zaprzestanie współżycia sąd śmiało może rozwiązać związek i co? Mam ją z dzieckiem wyrzucić bo dom jest mój przepisany przez dziadka jeszcze przed tym jak się poznaliśmy nic jej winny nie jestem to ja ją utrzymuje nie ona mnie . Kto by na tym gorzej wyszedł . Nie powiem jej że ją zdradziłem bo to ja zrani i H/U/J mnie obchodzi co o tym sądzicie . Widzę że tu same skrzywdzone Panny z dzieckiem

Gość gość
normalny facet w twojej sytuacji rozmawia z żoną jak się nie da to się rozwodzi a potem dopiero ***** k***y

Gość gość
Nie powiem jej że ją zdradziłem bo to ja zrani x Szkoda, że nie myślałeś o tym przed zdradą 🖐️

Gość Gośćnastówę
"kolezanka" kurwą nie jest , nie płacę jej nic jedynie co dostaje to spory kawał h/u/j/a między nogi i jest zadowolona . A wy jak mężowi dupy dacie i za pięć min z tekstem że widziałam takie fajne buty to co ? Ku)r/wa to jest ku/res/two

Gość gość
Ja jako kobieta rozumiem autora.Bo prawda jest taka, ze wiele kobiet przed slubem sypia z kim popadnie i nie potrafi powiedzieć nie, żeby jej facet nie zostawił. A po slubie wychodzi prawda. A tacy jelenie jak autor dają sie nabrać i poważnie zgrzyt zębami.Natomiast Z kobiet, które mają jakieś zasady się śmieją nie zdając sobie sprawy ze to one czesto są wulkanami sexu.

Gość Gośćnastówę
Ku/r/wy na etacie żonki

Gość gość
Gośćnastówę dziś Dumny może nie ale popęd i testosteron robią swoje . x To nie popęd i testosteron ale złe duchy, które Cię do tej zdrady popchnęły. Gdyby to był tylko "popęd i testosteron" to byś swoją żonę, którą "kochasz?" tak rozbudził, że chciała by sama częściej niż Ty mógłbyś.

Gość gość
Jak ty sie troszczysz o zone o boze jakis ty wspanialy.powiedz jej prawde ,bedzie tak uczciwej.wiedziales ze kloda i sie z nia ozeniles? Po co zeby ja zdradzać.Nie chciales k***y na zone bo by ciebie zdradzala niedajboze ale ty to juz mozesz zdradzac zone bo nie rozumiem?ona tez nie chce zapewne meza k****arza.

Gość gość
Gośćnastówę dziś x Mylisz miłość z handlem. Może dlatego Twoja żona się na Tobie poznała i ją odrzuca od bliskości z Tobą? W sumie się nie dziwię. Z takim wulgarnym egoistą kto by chciał ?

Gość gość
Kazda klode da sie rozbudzic ,wiem co mówie bo tez mbiej potrzebuje.Madry mąż wie jak to zrobic.a ty wolisz isc na łatwiznę.Twoj problem.lubisz sobie zycie komplikowac.

Gość gość
No toz pisalam ze skoro zony to tez k***y bo daja nie za darmo.to prosciej byloby wziac za zone k***e goraca z ulicy i mialbys full wypas 2 w jednym a moze i wiecej.zone i kochanke w jednym=k***e gorącą

Gość gość
Gośćnastówę dziś Jeśli żona ma swoje potrzeby to naturalne, że mówi mężowi a on stara jej nieba przychylić i ona stara się dla niego robić by jemu było dobrze. Tak jest kiedy jest MIŁOŚĆ w małżeństwie. Czego u Ciebie raczej nie widać. I żony do Ciebie nie ciągnie. Zainteresowałeś się w ogóle dlaczego? Może jest przemęczona? Albo może o nią odpowiednio nie dbasz? Może mając małe dziecko jest niedospana? itd. Problemy seksualne rozwiązuje się wspólnie razem w małżeństwie a nie oskarża o bycie zimną rybą i zdradza z koleżanką. Takie podejście to jest najgorsze dno.

Gość gość
Jak tam kochanka ?powiedziala juz zonie?ze jest w ciazy???

Gość gość
Autor napisal ze skoro kochance nie placi za seks to nie jest k****.a jak zona chce nowe buty to jest jakby k***a bo dostaje buty.Autorze to tobie bardziej sie oplaca ta kochanka bo daje za darmo a zona tylko wiecznie cos od ciebie chce.Rozwiedz sie to i zaoszczędzisz.

Gość gość
takie kochanki to są zwykłe k***y mają potem na sumieniu żonę takiego mężusia, chociaż gdzie tam one sumienia nie mają. Kochankami wszyscy gardzą nawet żonaci mają je za wody na sperme

Gość gość
*wory

Gość gość
Ciekawe dlaczego zona tak nie szaleje za swoim kochajacym mezusiem idealem ???moze sie jej znudziles???

Gość gość
Gośćnastówę dziś Rozbijasz swoją własną rodzinę zdradą. Zobacz jakie skutki dla Twojego dziecka i Twojej żony i dla Ciebie to przynosi: Demons of Sex - fr. Peter Glas, exorcist https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU x Nas to może nie obchodzić. Ale jeśli jesteś MĘŻCZYZNĄ prawdziwym, któremu zależy na swojej żonie i własnym dziecku to powinno to Cię obchodzić. 🌻 Idź do szczerej spowiedzi. I wtedy poczujesz różnicę. Żona powinna również poczuć różnicę, że jej mąż się zmienił. I zamiast egoizmu ma miłość w sercu do niej. I zamiast przekleństw ma słowa błogosławieństwa swojej żonie i dziecku i sobie.

Gość gość
Tak bardzo gardza k*****i ale laza bzykac!ha ha to kim sa te lajzy w postaci meza?takimi samymi worami.