Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy po 30.

Polecane posty

Gość gość

jestem po 30. i nigdy nie miałem dziewczyny. Wziąwszy pod uwagę osoby, które są skrajnymi sierotami, a nie tylko miały dziewczyny, ale i założyły rodziny, czuję się jak ostatni śmieć. Nie wiem już jak mogę to zmienić. Co radzicie?

Gość gość
Załóż sobie konto na jakimś portalu randkowy i spróbuj poumawiać si na randki.

Gość gość
a w jakiej grupie wiekowej mógłbym szukać? Bo w moim wieku, to już kobiety mają dużo większe doświadczenie i zupełnie inne problemy i sprawy.

Gość Gośćnastówę
Nie miałeś bo jest tego powod ale jaki?na 99 procent masz małego ptaszka i wstydzisz się że cię panna wyśmieje jak wystawisz jej wróbelka na pośmiewisko 1 procent że jesteś wyjątkowo paskudny bo i są brzydkie kobiety które też faceta potrzebują i tacy ludzie się wiążą ze sobą brzydal z brzydulą średniacy z przeciętnymi a atrakcyjni z d**eczkami i cóż przegrałeś życie

Gość gość
niestety, ale zdziwię Cię, jestem przeciętny z urody i też średnio wyposażony przez naturę.

Gość gość
To zależy jaki wiek Cię interesuje. Jest dużo kobiet w Twoim wieku które są wolne ale jeśli nie przeszkadza Ci różnica wieku możesz szukać młodszych.

Gość gość
mi nie przeszkadza, ale tym młodszym raczej będzie przeszkadzać, bo one jak szukają starszych to już raczej doświadczonych.

Gość gość
A dobra kobieta doceni Twój brak doświadczenia. Ja dałabym wszystko by mój facet nie miał żadnej przeszłości bo jego była ciągle zatruwa nam życie.

Gość gość
12:34: a ile masz lat?

Gość gość
Może Cię zaskoczę. Mój partner a już mąż za 3 tygodnie ma 36 lat, Ja mam 22 i świata poza sobą nie widzimy ale wolałabym bym nie musiała ciągle mieć w myślach jego byłej.

Gość gość
Nie chcę dołować, ale w internecie jak w życiu - ludzie którzy nie mają powodzenia w rzeczywistości nie mają powodzenia na portalach. Co nie znaczy, że nie warto próbować

Gość gość
już zdołowałaś. Zresztą nie mam jakoś przekonania do szukania na portalach, chyba trudno tam coś konkretnego trafić.

Gość gość
12:36: no widzisz, ale on miał wcześniej dziewczyny, co jest zresztą zupełnie normalnie w tym wieku.

Gość gość
Trochę smutne że tak myślisz. My z narzeczonym właśnie tam się poznaliśmy i nikogo lepszego bym sobie nie wyobrazila. Jesteśmy ze sobą już rok a za 3 tygodnie bierzemy ślub, jesteśmy w trakcie zakupu domu i myślę o dzieciach. Może tylko my mieliśmy takie szczęście.

Gość gość
Sluchaj. Sama jestem kobieta po 30 co tylko i tez zero doswiadczenia. Ale szukam usilnie: portale, fora, szybkie randki. Cos tam sie zaczelo dziac. Mysle ze jest wiele kobiet bez doświadczenia, a to tylko dziala na plus bo razem je zdobedziecie:).Powodzenia. Najtrudniejszy pierwszy krok, potem z gorki. Wiem co mowie bo sama sie kilka miesiecy temu przelamalam:)

Gość gość
Zrobisz jak uważasz. Jeśli będziesz się tylko dołować i siedzieć w domu to zostanie tak do śmierci i będziesz umierać w samotności.

Gość gość
może, bo podobno w necie można trafić głównie na jakieś nieciekawe przypadki.

Gość gość
bez przesady, po 30 niewiele jest kobiet bez doświadczenia.

Gość gość
W tym wieku traci się wiele możliwości i zostań tylko Internet. Gdybyś miał 16 lat mógłbyś pójść do klubu i byś na pewno kogoś znalazł a jak teraz pójdziesz to co tam zrobisz ? Tak jakbyś do przedszkola przyszedł.

Gość gość
dlaczego jakbym do przedszkola przyszedł. Mam dopiero 32 lata, to nie jest przecież jeszcze nie wiem jak zaawansowany wiek. Niepełnoletnich raczej chyba w klubach nie ma.

Gość gość
Zrobisz jak uważasz. Są tam raczej dziewczyny w przedziale 16-24. Moim zdaniem klub to nie najlepszy pomysł bo zazwyczaj są tam puste dziewczyny. Zależy jakiej chcesz, jeśli chcesz ułożyć sobie życie to ne polecam, jeśli chcesz seksu to idź na d***** a jeśli wiesz sam najlepiej co chcesz zrobić to rób a nie piszesz tu.

Gość gość
Nie przesadzajcie, sa kluby 30+'Z reszta nikt nie ma wieku wpisanego na twarzy. Ja tez mam 32 a podobno nie wygladam. Uwierz mi ze,sa kobiety bez dosw. Sama do nich naleze i znam 3inne

Gość gość
W klubach są normalni ludzie. Ja tam poznałam ludzi typu - nauczyciel, piłkarz, manager czegoś tam, inż czegoś tam itd. Opinie ludzi, którzy nigdzie nie chodzą.. Przepraszam za dołowanie. Teraz konstruktywne. Musisz mieć dobry profil - dobre foto i tekst. Nawet jak nie wiesz jak się za to zabrać, to w necie są tysiące porad na temat jak to zrobić, więc jak ktoś ma w profilu "jestem jaki jestem" to jest tragedia, bo znaczy, że nawet nie potrafi korzystać z informacji i wyciągać wniosków. Dobre zdjęcie- nie musisz być misterem, ale niektórzy mają tak fatalne foty, że szok podkreślające wszystkie wady. Nie pisz wiadomości typu "cześć", nikt na to nie odpowie, już lepszy jakiś gotowiec na pierwszą wiadomość. Nie bądź nachalny, agresywny, nie rób z siebie ofiary losu, odmowę przyjmij z klasą, czyli żadnego "powodzenia w poszukiwaniu księcia". Zawsze ktoś może do Ciebie wrócić i jednak się spotkać, zresztą facet, który ma powodzenie nigdy nie zareaguje agresją czy sarkazmem na odrzucenie na portalu, więc stwarzaj pozory;) Nie żal się, że nie ma normalnych kobiet etc. Generalnie szukanie faceta / kobiety, to "praca", trzeba poświęcić temu trochę czasu, pisać, przeglądać profile, a później chodzić na spotkania, z których w większości nic nie wyniknie i to jest normalne.

Gość gość
Jako korzystajaca z takich portali moge powiedziec ze wazniejszy jest opis faceta niz zdjecie. Najgorsi sa Ci, którzy maja wpisane jak napisano wyżej"jestem jaki jestem" albo "trudno pisac o sobie".Czyli nudziarze, ktorzy w 5zdaniach nie potrafia nic o sobie napisac. Brak hobby i zainteresowan to tez u mnie wada. Ja tez patrze na wyksztalcenie, mam z tym problem bo wiem ze nie powinnam przez to oceniac ludzi, wiec minimalne minimum srednie chociaz. Ale jak ktos mi pisze "z kond" jestem to mam ochote odpisac ze z innej planety. Zwykle nie odpisuje juz nic....a wtedy faceci ze ich olewamy. Ale prosze....ortografia to podstawa.

Gość gość
Dodam jeszcze, że jeżeli masz normalną pracę i wyglądasz tak, że nie straszysz, to jak będziesz szukał, to na pewno znajdziesz. Jednak ponieważ dużo tutaj takich panów, to trzeba powiedzieć, że jeżeli nie pracujesz i jesteś 30+ na utrzymaniu rodziców, to nawet nie masz po co zakładać konta, tylko musisz się wziąć za siebie. Jeżeli jednak zarabiasz choćby minimalną, to nie ma problemu.

Gość gość
Dokładnie, normalna. Bo jesli ja slysze ze ktos pracuje dorywczo majac 32 lata bo no jest ciężko o pracę to sorrki. Mam ochote wstac i wyjsc z randki. A ostatnio z jednym sie umowilam z portalu i tak mi powuedzial.

Gość gość
nie było mnie trochę, sorry. Może się wygłupię, ale właśnie pracuję dorywczo, nie uważam, że jestem przez to zerem, śmieciem czy kimś takim. 2 lata temu straciłem pracę i od tamtej pory nie znalazłem nic sensownego, więc pracuję dorywczo, bo lepiej to, niż nic nie robić. Nie siedzę i nie narzekam, jaki świat jest zły.

Gość gość
zresztą absolutnie bym tego na pierwszym spotkaniu dziewczynie nie mówił ani pewnie nawet na drugim.