Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony kobietami z neta

Czemu dziewczyny po spotkaniu bez powodu zrywają kontakt?

Polecane posty

Hej! Umówiłem się w ostatnim miesiącu z dwiema dziewczynami poznanymi przez internet. Pani nr 1. Lat 33, prawniczka, mieszka sama, robi też doktorat z prawa, podróżowała po świecie, itp. itd. Mówi, że ma jeszcze czas na związki, zakładanie rodziny itp. Szczupła, wysoka, długie czarne, kręcone włosy. Zjedliśmy kolacje (oczywiście ja płaciłem), wypiliśmy drinki itp. Nie przyklejałem się do niej itp itd. Po spotkaniu pisaliśmy, ale następnego dnia już nie odpisywała, nie odbierała telefonów. Pani nr 2 lat 27. Po technikum, dużo pali, tatuaże, blond tlenione włosy, pracuje na kuchni w McDonald's. Sama sobie kupiła piwo (nie chciała, żebym ja za nią płacił), Po spotkaniu rozmawialiśmy przez telefon, smsy itp. itd. Następnego dnia też. 3 dnia zablokowała mój nr, nie odpisuje, nie odpowiada (nr zablokowany-bo jest sygnał jeden i zaraz zajęte, dzwoniłem z zastrzeżonego cały czas sygnał i nie odbiera). O co chodzi? Może nie jestem fotomodelem, ale wydaje mi się, że jak kobieta nie chce kontaktu powinna zwyczajnie napisać, a nie po prostu nie odzywać się albo blokować nr. Ani przepraszam, ani dziękuje ani nawet spieeerdddalaj. Nie dziwie się, że wielu kolegów za żony szuka Ukrainki.

Gość gość
Faceci właśnie tak spiertalają cichcem.

Gość gość
a ty jakiś niedojepany jestes, że wydzwaniasz jak jakiś psychol jak ktos ci przestaje odpisywać?

Gość gość
Akurat prawniczka poszła z tobą na randkę bo jeszcze uwierzę

Gość gość
P*****l je, one tylko bolca szukają.

Gość gość
widocznie po prostu w realu jesteś beznadziejny i tyle. Wolałbyś prosto w oczy to usłyszeć?

Gość gość
Chłopie nie pasowales ani jednej ani drugiej. Nie wszystkim musimy pasować - od tak po prostu.

Gość gość
powiedz jakiej wiadomosci oczekujesz od nich? "przestań do mnie pisać, nie podobasz mi się" ? nie chcą z tobą utrzymywać kontaktu, pogódź się z tym

Gość gość
A myślisz że ukrainka by nie zwiala? Ja studiuję z taką jedną Irina lat 23 i jakiś Polak bez studiów i brzydki zaczął się do niej podpierniczac , to mu powiedziała wprost żeby ja zostawił w spokoju i żeby za nią nie chodził bo wezwie policje

Gość gość
Widocznie jesteś nic nie wart , prawniczka to była sknera która chciała obiad za darmo ,a ta po technikum chociaż dała ci do zrozumienia ze nie chce żebyś za nią płacił bo jeszcze będziesz coś wymagal

Gość gość
A co miały ci wprost powiedzieć że jesteś obleśny ?tak to jest jak się wstawia zdjęcia które mają mają wspólnego z rzeczywistoscia

Gość gość
Jak jesteś ofiarą ,która szuka w necie zamiast zagadać na imprezie albo w teatrze ewentualnie w kościele to masz za swoje

Gość gość
W necie też można poznać ale coś sobą trzeba reprezentować widocznie gość jest beznadziejny

Gość gość
zrywają kontakt - NIE BEZ POWODU :D powód jest taki że cię nie chcą.

Tak sobie pomyslalem, ze moze to chodzi o moje hormony??? Mam taka przypadlosc ze podczas zdenerwowania poca mi sie stopy i jadra. Ogolem pot przybiera zapach wedzonej makreli. Pytalem endokrynologa co moge z tym zrobic to kazal mi intensywnie dlubac w nosie kiedy się pocę wówczas to zablokuje te receptory potowe. Jak myślicie może to nie odpowiadało tym kobietom. Z drugiej strony mysle, ze powinny być wyrozumiałe dla mnie. Prosze o wasze opinie moi kochani.

Gość gość
To nie jest bez powodu. Powód jest taki, że nie są zainteresowane i nie chcą dalszych kontaktów. Mało osób powie prosto w oczy, trochę więcej powie przez telefon, jeszcze większy odsetek napisze, a pewnie najwięcej po prostu będzie wygaszać kontakt. Tak to wygląda i nie tylko w internecie. I to chyba zazwyczaj działa w obie strony, chyba zwykle obie strony wiedzą, że się nie klei i nic z tego. Mnie się nigdy nie zdarzyło wyzwaniać do kogoś kto mnie nie chciał, to wrażenie zawsze jest wzajemne. Nie zdarzyło się też, żeby ktoś mnie olał po udanej wg mnie randce.

To może przez ten zapach i dłubanie w nosie?

Gość gość
"wydaje mi się, że jak kobieta nie chce kontaktu powinna zwyczajnie napisać, a nie po prostu nie odzywać się albo blokować nr. Ani przepraszam, ani dziękuje ani nawet spieeerdddalaj." - hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, dobre, to samo myślę o męskiej części tego łez podołu :D!!!!!!!!! hahahhhahahahahah!!!

Słuchajcie a może powinienem umawiać się z facetami? Facet też ma dziurkę i można się do niego miło przytulić a nie są tacy wybredni. Co o tym sądzicie moi drodzy?

Gość gość
W necie jest większa możliwość poznania takich napalonych psycholi jak autor i księżniczek z drewna , w realu jak kogoś widzisz pierwszy raz to chyba wiesz czy chcesz to kontynuować albo wogole zaczynać bo widzisz tą osobę w realu ,nie ma zwodzenia

Gość gość
Dokładnie tak samo robią faceci

Gość gość
pewnie jesteś z tych, co jeszcze wypisują "Dlaczego się nie odzywasz???" :D

Gość gość
9:36 złoty tekst desperatow :D

Wyglądam normalnie, jeżdżę starszym autem klasy premium (BMW E39, rocznik 2003, zwykły silnik benzynowy), pracuje, nie palę, dbam o siebie (siłownia), ubieram się w markowe ciuchy i stosuje dobre perfumy. Ale nie jestem jakiś, że się wywyższam czy coś. Kiedyś jak się spotkałem z kimś to po prostu dziewczyna napisała "nic z tego nie będzie, możemy najwyżej się przyjaźnić" - ta przyjaźń trwa do dzisiaj...

Gość niesmaczony kobietami z neta
A może trzeba być fotomodelem albo jeśli nie jest się fotomodelem to bardzo bogatym (lub mieć mega bogatych rodziców)... Ja już nie wiem sam. Natomiast w wakacje byłem na Ukrainie, to miałem tam pozytywne odczucia co do kobiet, w 2 tygodnie usłyszałem więcej komplementów niż rok w Polsce. Z jednej strony kobiety narzekają na brak facetów - z drugiej wydziwiają i szukają ideału lub... damskich bokserów i później płaczą na form, że facet alkoholik, pijak, nierób itp.

Gość gość
Bo teraz większości kobiet brakuje kultury i cywilnej odwagi, by zakończyć znajomość tak, jak dobre wychowanie nakazuje. I wcale nie trzeba przy tym być chamskim, tylko delikatnie powiedzieć ''przez kwiatek'' i po sprawie, nikt nie cierpi.

Gość gość
Natomiast w wakacje byłem na Ukrainie, to miałem tam pozytywne odczucia co do kobiet, w 2 tygodnie usłyszałem więcej komplementów niż rok w Polsce. xxx Ukrainki interesowne są, nie ma się z czego cieszyć.

Gość gość
Mam dokładnie takie same doświadczenia co do mężczyzn Możliwe są 2 opcje: albo nie jesteśmy szczegolnie atrakcyjni, albo ludzie umawiajacy się na randki z neta już są na tyle zmęczeni tym umawianiem, ze już im się nie chce wkładać wysiłku w odpisywanie, dobre maniery itp. Możliwe, ze obydwie opcje naraz. Jest też możliwość, ze jesteś zbyt nachalny - ale na to musisz sam sobie odpowiedzieć. Potok sms-ów po spotkaniu bardzo zniechęca.

Gość gość
Ukrainki cię komplementuja bo to tak jakby Norweg przyjechał do polski , one widzą że ty masz do zaoferowania więcej niż ukraiński rodak ,z czego się cieszysz ? Że pijawy cię komplementuja ?

Gość gość
10:00 faceci robią tak samo a nawet dużo częściej od kobiet ;)