Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony kobietami z neta

Czemu dziewczyny po spotkaniu bez powodu zrywają kontakt?

Polecane posty

Gość gość
A ja się cieszę że kobiety zaczęły tak postępować do tej pory to był trik facetow takie olewanie po spotkaniu , widać że panie zmadrzaly

Gość gość
Bo żadna normalna kobieta nie umawia się przez internet, tylko desperatki lub jakieś psycholki

Gość gość
Jak ktoś musi szukać w necie to znaczy że ma zaburzenia psychiczne , mój były odgrywał w necie dobrego kochanego miłego ,spotkałam się 3 lata byliśmy parą a mnie zdradzal z łaskami z neta i pobił na odchodne

Gość gość
Oglonie ludzie z neta to przekrój patologii , wśród facetów dominują kolesie na utrzymaniu matki a wśród kobiet matki z dziećmi ewentualnie baranice które nie skończyły szkoły średniej

Gość gość
Normalna osoba która nagle znajduje się wśród tej internetowej patologii zaczyna myśleć że to z nią coś nie tak

Gość gość
Zeżrą,wychleją a facet zapłaci bo tak wypada a potem następny frajer a ona ci powie łaskawie że jej sie nie podobasz. To właśnie polskie baby dlatego panowie kategorycznie nie płacić za kobiety na randkach !

Gość gość
Polskie baby ? Rosjanki wymagaja na pierwszej randce prezentu

Gość gość
A ja Ci powiem tak. Sama chodze na randki i smsowanie co pol h i wydzwanianie przez,faceta po mnie wkurza. Dobra mozna jednego napisac, swa i tyle. A nie 10dziennie. Nie jestesmy w gimnazjum. Mnie to czesto zniecheca, takie nakrecenie u faceta. I sam sie doigrywa -odpisuje ze nic z tego nie bedzie -ja akurat nie ucinam bez slowa. Ale zbyt nachalni nas przerazaja....

Gość gość
Tylko że Rosjanka dostanie prezent to telefon przynajmniej odbierze albo powie prosto w oczy co ma powiedzieć a nie jak Polka ani be ani me ani kukuryku i wyłączy telefon lub zablokuje numer.

Gość gość
Ja nie wyłączam. Mam odwage napisac czy powiedziec ze nic z tego

Gość gość
21:45 Mnie też zrazaja tacy natrętni

Gość gość
No dokladnie. Napisac po ze dziekujesz za,spotkanie itp. A jak odpisze tzn ze jest zainteresowana. I potem dopiero za dzien, dwa,trzy. Trzeba wyczuc. A nie jak ci moi :mysle o Tobie itp. Blagam.....widzielismy sie 2h:)

Ale ja nie pisałem dużo smsów, tylko raptem 2 smsy po spoktaniu... Ja nie bombarduje smsami, nie wyznaje miłości po spotkaniu. Nic od nikogo nie chce, świetnie sobie jakoś sam radzę, chodzi mi tylko o prostą informacje zwrotną.

Gość gość
W internecie kontaktowali się ze mną ludzie na różnym poziomie i gdybym umawiała się z każdym, kto chce to też bym miała takie przeboje albo dużo gorsze. Trzeba jakąś selekcję robić i umawiać się z kimś kto rokuje. Poza tym uważam, że nic strasznego Cię nie spotkało. Randkowanie, to jest jednak wysiłek i dużo osób spotkasz zanim poznasz kogoś, kto będzie pasował. Mężczyźni mają bardzo nieteslistyczne wymagania - dwa spotkania i już dziwi się, że nie było strzału w 10tkę albo przynajmniej bzykania..

Gość gość
Jak bez powodu ? Byłeś obleśny i tyle , nie bądź hipokryta ty też nie raz pewnie odrzuciles kobietę albo wysmiales z kolegami za wygląd , tobie można a komuś nie ?

Gość gość
Moze wlasnie swietnie sobie radzisz sam to mysla sobie: podkope jego ego i nic mu nie napisze chlopak wpadnie w kompleksy? Niech nie mysli sobie ze jest taki cool? Czasem moze to byc manipulacja zebys poczul ze ktos niedostepny to bedziesz silniej wioslowal i owinie Cie wokol palca. Ale jest na to sposob. Po prostu kiedy ktos nie raczy napisac informacji nie mysl o tym tylko tez nie pis i szukaj dalej. Przeciez jesli komus zalezy to odzywa sie. Nie oceniaj tego po prostu olej to

Gość gość
Podstawowe pytanie: na co Ci byla tleniona cygarnica? Szukasz problemow w zyciu? Posluchaj rady kogos, kto juz stracil sporo czasu na zwiazki, randki, netowe tez. Trzy takie spotkania z kolacyjka i drinkami to spokojnie 600-700 zl. Za tyle to masz bez problemu spotkanie z ladna, mloda studentka. Zadnych problemow, rozterek, sama dobra zabawa. Zaliczasz fajna, nowa niunie. Ona zadowolona, Ty masz same mile wspomnienia. Powodzenia :)

Gość gość
bo po prostu mają cie w dooooopie

Ta jedna to już okazało się, że... hmmm zna moją przyjaciółkę, i trochę znajomych. Ta blond malowana. Podobno ich jest w domu dużo, mieszkają na kupie, raczej osiedlowa patologia (ale ona jeszcze pracuje na frytkach, wcześniej sprzątała w Anglii) ... tyle dobrego, że chociaż pracuje.

Gość gość
700 zł za 3 randki zapoznawcze, to lekka przesada. Umawiaj się na kawę / drinka i tylko jeżeli iskrzy proponuj udanie się na lunch / kolację lub kolejne spotkanie. Ja nigdy się nie umawiam od razu na kolację, bo nie chcę utknąć na długo z kimś czyje towarzystwo może okazać się dla mnie męczące.

Gość gość
Nazywasz dziewczynę patologia a ta blondynka chociaż nie chciała żebyś za nią płacił a prawniczka się nazarla za cudze choć ma kasy jak lodu i zadowolona ,ale oczywiście to uczciwa dziwczyna jest patologia

Gość gość
Nie każdy biedny człowiek to patologia , po co się z taką umawiasz jak się z niej wysmiewasz krolewiczu? Trzeba było zaprosić sobie same prawniczki, lekarki ,bankierki albo jakas bukmacherke

Gość gość
Polki nie chca zwiazkow i rodziny. Chca sie bawic i sypiac bez zobowizan z maczo. Polecam Ukrainki na zone i matke dzieci. One chca rodziny, sa opiekuncze, cieple i pracowite. Dla takiej kobiety az chce sie starac.

Gość gość
18:24 sam to wymysliles? Ukraina ma najgorszą dzietnosc w Europie zaraz za Rosja i największy wskaźnik aborcji zaraz za Rosja , nie wiem czy są pracowite czy nie ale z tego co wiem tam jest tak : wypłata żony to wypłata żony a wypłata męża to wypłata wspólna , Polak sknera by na to nie poszedł , z resztą ukrainki i rosjanki często mówią że Polacy są najwiekszymi dusigroszami Europy zaraz po Niemcach

Gość gość
iiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość gość
po pierwsze to tylko dwa spotkania, po drugie - dziewczyna cię odrzuciła, a ty pierwsze co robisz to zbierasz o niej ploty jaką jest patologią...

Gość gość
A ty byś utrzymywał kontakt z brzydką i nudna dla ciebie dziewczyna ?

Gość gość
Oj nie chodziło pewnie o patologie patologie

Gość gość
Ehhh bo ludzie nie mogą na siebie trafić.