Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No co tam stare pannice? Nie chcecie podrywac facetow, ani zapraszac na randki..

Polecane posty

Gość gość
Coś bym wam powiedział ale dzisiaj mi się nie chce gadać.

Gość gość
Carycka, myślę, że z takim intelektem to on może co najwyżej wyrwać sztachetę z płotu u siebie na wsi

Gość gość
porozmawiać to ja mogę z kimś kto ma minimum intelektu i kulturę. Takim jak ty to nie grozi.

Gość gość
A jak ktos jest starym kawalerem to co wtedy ma zrobic?

Gość gość
Stare panny az piane tocza z frustracji, bo ktos im prawde prosto w stare oczy powiedzial! :D a prawda jest taka, ze dzis malo ktory facetvpodrywa, wiec albo to wy bedziecie podrywac, wyznawac milosc i zapraszac na randki,,albo skonczycie jako stare panny! :D

Gość gość
buhahaha, wymyśl synek coś nowego bo nudzisz....

Gość gość
19:26 tu nie ma nic nowego stara panno. Tu jest oczywista oczywistosc, ze jesli to ty nie poderwiesz, to nie bedziesz miala chlopa i bedziesz stara panna! :D

Gość gość
A kto powiedział, ze każdy i każda musi kogoś mieć? I ze szukanie nie wiąże się z ryzykiem odrzucenia? Dorosnijcie.

Gość gość
jego nikt nie chce.A dorosnąć nigdy nie dorośnie, bo mamusia go bieda zupką karmi.Przecież nikt takiego nie zatrudni.Ani to mądre, ani kulturalne.No może kible sprzątać, bo dla niego to swojskie otoczenie

Gość gość
niech będzie stara nie stara, panna nie panna. Ale faktem jest że starym pannom nie przeszkadza to ze są starymi pannami, a starym kawalerom przeszkadza to że są starymi kawalerami, a ponadto przeszkadza im to, że starym pannom nie przeszkadza że są starymi pannami ....uff :D

Gość gość
gość dziś niech będzie stara nie stara, panna nie panna. Ale faktem jest że starym pannom nie przeszkadza to ze są starymi pannami, a starym kawalerom przeszkadza to że są starymi kawalerami, v Mi nie przeszkadza staro kawalestwo i stare pany tez mi nie przeszkadzaja. Moze kiedys sobie jakas poderwe jesli bedzie okazja. Tylko jak taka poderwac to na razie nie wiem.

Gość gość
niedlugo walentynki

Gość gość
po choooy odpisujecie temu jepniętemu trollowi, półgłówki? :O OLAĆ trola i tyle 🖐️

Gość gość
Każdy facet, który mi się podobał, zarywał do mnie pierwszy. Na szczęście takie peezdy jak ty autorze, są w mniejszości :)

Gość gość
"stara panna" to już archaizm, lamusie. Dzisiaj nie ma starych panien, są jedynie singielki. W tym wiele z wyboru. Nie każda kobieta potrzebuje męskich gaci do szczęścia.

Gość gość
Która mi przyśle walentynke na walentynki.

Gość gość
coś mi się wydaje, że te tematy o podrywaniu przez kobiety zakłada ten michałek co miał jobla na punkcie dziewic - ten sam agresywny ton...

Gość gość
może ty mi przyslesz walentynke ?

Gość gość
"Chcialyscie rownouprawnienia? No to k***a jazda nas podrywac!" x Równouprawnienie to tylko i wyłącznie równość wobec prawa i strefy publicznej, ptasi móżdżku. "Równouprawnienie oznacza prawną równość różnych podmiotów prawnych w ramach określonego systemu prawnego." Osobiste relacje damsko-męskie czy te rodzinne to już strefa prywatna każdego człowieka, nie ta publiczna.