Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to znieść?

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy dziś w domu jeść obiad zamówiony. Mój ojciec zaproponował oczywiście fast foody. Nie zgodziłam się i zaproponowałam domowe obiady w knajpie a ten nagle zaczął drzeć ryja że nie będzie nic zamawiać a nie dawno gadał że na jedzenie ma pieniądze i chętnie wyda, całą powrotną drogę gadał o kebabach. A teraz nagle obiadu nie będzie bo j****y grubas nie zje fast fooda tylko ziemniaki z koteletem ze zdrową surówką. On się odchudza, ma otyłość 2 stopnia. Sądzi ten kretyn że skoro na piechotę wraca z pracy to może potem żreć fast food i wpieprzać tonę słodyczy i innych śmieci. Jak mieć cierpliwość do tego idioty? Hipokryta chce zamawiać ale skoro grubas nie dostanie fast food to już nie i się obraża jak upośledzony i robi awanturę jak dziecko z autyzmem co nie dostanie lizaka w sklepie, najwidoczniej obędzie się bez obiadu bo jaśnie grubas strzela fochy że nie wpieprzy pizzy. Jak go przekonać by jadł zdrowo i chudł bo nie idzie tego znieść

Gość gość
Wyjdzcie do dietetyka i pozniej zamow w cateringu dietetyczne posilki, wszystkie!