Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostaję dziwne listy. Anonimy...

Polecane posty

Gość gość
dla średniej klasy hakera to chyba nie problem

Gość gość
Tylko kto by chciał mi się włamać na maila i po co ktoś miałby to robić?

Gość gość
łykacie to jak młode pelikany.

Gość gość
ktoś kiedyś się w tobie podkochiwał ale nie miał odwagi i ma troche nie równo pod sufitem. Teraz pisze listy.

Gość gość
Takiej fabuły by się sam Hammett nie powstydził. To prowo.

Gość gość
Autorko powinnas pisac kryminaly. Nie dawno pisalas jak to ktos do drzwi puka. Za duzo filmow ogladasz.

Gość gość
Dziewczyna ma bujną wyobrażnię - dobrze że przynajmniej ma talent do kryminałów a nie do innych rzeczy jak niektóre tutaj:)

Gość gość
No i jak miałabym to gdzieś zgłosić jak nikt by nie potraktował tego serio. :o

Gość gość
dobrze powiedziane.

Gość gość
Autorko, wystarczy, ze masz Fb. W tej dobie naprawdę nietrudno znaleźć człowieka. Moze jemu do namierzenia ciebie wystarczył adres mail? Tej osoby, co sie uczepily, ze to na pewnie ktos z pracy - przecie autorka pisze, ze mieszka w mieście innym niz rodzinne, wiec skąd ktos z pracy miałby wiedzieć o jej sprawach sprzed 5 lat?:O

Gość gość
gość dziś Policja potraktuje to serio o ile powiesz że się boisz dziewcyno nie roumiesz? Nie jesteś sama, jak sie boisz wracaj do rodziców tego nikt ci nie bedzie miał za złe po co tam siedzisz sama w tym miescie? Rozmawiałas z rodzicami? rodziną? Laska pomysl troche ile ty masz lat? Pewnie ze 20cia bo normalna dziewczyna dawno by to zgłosiła. Tylko nie wiadomo czy temat to nie jest prowokacja czy jest bo jak nie to tutaj serio nie ma co się smiać i ja sie z ciebie nie smieje jestem facetem. Po prostu wracaj do rodzinnego domu,zmien prace na jakaś inną w tamtym miejscu,sama jak palec w dużym mieście i do tego listy od jakiegoś swira:( Masz chłopaka wogóle? Powiedziałaś mu o tym?

Gość gość
Możesz mnie u siebie zatrudnic. Zostane twoim osobistym ochroniarzem i pomocnikiem. Stawke uzgodnimy na miejscu ale bez obaw. Dogadamy sie jakos. To piszesz sie na to?.

Gość gość
żenada - ona sie boi a wy twierdzicie że to prowo zal mi was Jakiś zbok w kalesonach i swetrze w romby wypisuje pierdoły ale dla was tutaj wszystko to prowo

Gość gość
Tylko, że ja nie posiadam konta na FB. Ja mieszkałam w innej miejscowości rodzinnej, w innej studiowałam, a w jeszcze innej mieszkam obecnie i pracuję. Mam 26 lat więc nie jestem jakoś bardzo młodziutką osóbką. W tej chwili zaczęłam pracować nad doktoratem, poza tym dostałam pracę w dość prestiżowym miejscu więc zależy mi na niej.

Gość gość
Nie mam chłopaka.

Gość gość
Możliwe, ze to prowo. Niemniej jednak - nie wiem czy te listy zostałyby potraktowane jako prześladowanie. Nie sa groźbami, nie sa wulgarne, nikt nie wyczekuje pod oknem autorki, nie wypisuje po kilkaset SMS dziennie.

Gość gość
gość dziś Czemu akurat w kalesonach i swetrze w raby?. Kalesony jeszcze zrozumiem bo zima jest ale tego swetra to juz nie. Ps. Rozbawilas mnie.

Gość gość
niemniej jednak zgłosić na policji nie zaszkodzi

Gość gość
ou wykształcona samotna kobieta interesu... A z czego masz ten doktorat?

Gość gość
gość dziś Bo w swetrach w romby chodziły kiedyś takie stare obsr ane żule, Zenki,Mariany ,Janusze i pijaki z wąsem. Nawet kononowicz chyba taki miał

Gość gość
Przepraszam, ale nie chciałabym tutaj bardziej istotnych rzeczy o sobie zdradzać. Jestem załamana bo nic z tego nie rozumiem, nie wiem co mam o tym myśleć. Zero w tym logiki i nie wiem kogo mogłabym podejrzewać?

Gość gość
Wiecej

Gość gość
Czego?

Gość gość
Jestes partyjna?

Gość gość
kocham cie.

Gość gość
UFO?

Gość gość
Chcę konto opróżnić

Gość gość
Niektore osiedla w miasteczkach specjalizuja sie w nekaniu obcych osob,ktore zmienily miejsce zamieszkania. Nie zawsze osoby nekane przez ..... od razu zglaszaja na policji. Dlaczego?? Po prostu na podstawie obserwacji zbieraja fakty ,by udowodnic nekanie,przesladowanie.