Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam poczatki zylakow pajaczki widoczne zyly na nogach

Polecane posty

Gość gość

jak zyc....jestem zalamana.... zegnajcie spodnice ;/ A nie mam nawet 40 lat. czy ktoras tez ma taki defekt? juz nei mowie o facetach bo oni dzis zwracaja uwage na wszytsko ;/

Gość gość
skad to chuyu wiesz, tak widoczne massz kamerki?

Gość gość
Najpierw sprawdz czy nie masz problemow z krazeniem (idz do lekarza pierwszego kontaktu, on cie skieruje do specjalisty) . Jesli to cos powazniejszego to najpierw trzeba wyleczyc. Po wyleczeniu lub gdy to jest tylko kosmetyczny problem - usunac. Mnustwo gabinetow kosmetycznych tym sie zajmuje. Google: usowanie pajaczkow na nogach

Gość gość
A chodzilas często w szpilkach? Tak to się kończy...

Gość gość
Wiem bo babka przez neta zapodałą że kupujesz Lioton 1000. Nie żryj tyle tych hormonó bo to one powodują pajączki i żylaki. Zmień ginekologa bo ta twoja cie faszeruje tabletami anty juz za długo !!

Gość gość
nie pale, nie biore hormonow, buty na obcasie 8 cm owszem..... ale z przerwami. nie mam nadwagi i chdodze na spacery. a zmiany sa.... probowalam usunac laserem, niezbyt dobre efekty to dalo. na zyly poza tym nie pomoze laser. :(

Gość gość
Biore hormony z małymi przerwami od 5 lat i widze zmiany na nogach :( musze zmienic gnekologa bo mnie tabsami faszeruje moze eksperymenty na mnie prowadzi

Gość gość
Laser na nogi jest nieskuteczny. Spruboj skleroterapie - mi pomogla i znowu moge nosic sukienki. A nogi w szpileczkach wygladaja ladniej - dlatego nosze

Gość gość
up :(

Gość gość
uwarunkowania genetyczne te robią swoje, dostałaś nie chciany prezent+długie stanie+nie wygodne buty ( gamonie zawsze mają wyświechtane porady- nie warto tracić czasu na słuchanie ich )

Gość gość
podobno nie mozna cwiczyc na nogi na silowni z tym problemem :(

Gość gość
nie bralam nigdy tabsow ale lata rurki nosilam zakladalam noge na noge, szpilki 8 cm praca w polu stojaca bieganie uwielbiam byc w ruchu. o laserze slyszalam ze zniknie w jednym miejscu a odbuduje sie w drugim.. to co robic?

Gość gość
Zamykanie naczynek laserem lub zastrzyk ze sterydu u każdego inny efekt znajoma bardzo chwali pozbyla sie

Gość KONTROLLKA
ja szczerze polecam ci laser harmony xl który usunął mi oprócz naczynek także rumień na twarzy (masakra co ja z tym miałaaaam..) Laser uszczelnil mi naczynka, dlatego jest taki swietny efekt. Polecam! Zajrzyjcie tutaj: https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/laser-harmony-xl/

Dobrze, że zaczęłaś już działać, bo takie pajączki z czasem się rozszerzają. :/ Ja bym ci polecała laserowe zamykanie naczynek : ) Jest bardzo skuteczne, a efekty widać bardzo szybko.

Gość Nina Kowalska
Na żylaki dobra jest skleroterapia, tylko trzeba trafić w profesjonalne ręce. Polecam Ci Lux Med na Puławskiej - tam wykonuja ten i wiele innych zabiegów dzięki którym pozbędziesz się kompleksów.

Gość gość
Ja poddałam się zabiegowi skleroterapii w klinice Horizon Medical Center w Warszawie i bardzo jestem zadowolona, ponieważ w końcu pozbyłam się naprawdę uporczywego problemu. Dlatego dziewczyny, nie ma sie co wstydzić i rezygnować ze spódnic czy sukienek tylkko trzeba to wyleczyc raz a porzadnie ;) nie ma sie co zalamywać!

Gość gość
No miałam podobny problem ale byłam już na 3 z 5 zabiegów w klinice dr Michajłowskiego w Gdańsku i jestem szczęslwia że wreszcie mam normalne nogi;/ mimo tego za mam dopiero 41 lat to od naczynka mialam straszne i tez sie wstydzilam chodzic bez rajstop w spodnicach ;/ to był zabieg laserem quadrostar pro yellow - troche długa nazwa ale wlasnie snietne na nogi i nie tylko

Gość gość
to rodzinne uwarunkowania i niewiele co da na to