Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłałam maila do niewłaściwej osoby.

Polecane posty

Gość gość
no bo jak koleś trochę cichy,zamkniety w sobie to już dla każdej jest dziwny i że pewnie jakis psychol i świr. Facet pewnie sam ma jakieś problemy stąd jego nastawienie,myslisz że będzie się przejmował twoimi.Dziewczyno ludzie nawet przez minutę nie myślą o tobie,taka prawda sorry,bardziej ich interesuje to zjedzą na sniadanie niż wiadomość o twojej tragedii.

Gość gość
Tego nie powiedziałam, że psychol czy świr. Stwierdzam fakt, że zamknięty w sobie i nieprzyjemny. Tak mi też mówili inni gdy przyszłam tu pracować.

Gość gość
co mówili to mówili...wcześniej nawet nie myslałaś o nim a teraz sie go boisz. to dobra okazja by z nim pogadać i przy okazji naprawdę poznać jaki jest - o ile chcesz bo wg mnie nie ma co robić wielkiej sprawy.

Gość gość
No już trudno, nie cofnę tej wiadomości niestety. Wcześniej był jaki był i to wszystko. Czasami zdarzyło mu się być nawet miłym i się uśmiechnąć. Kiedyś jak zrobiłam pewien projekt to był pod wrażeniem. Jak nie miał humoru i był szorstki to załatwiałam z nim tylko co muszę i tyle. Wygłupiłam się. Już trudno. Poczyta sobie ciekawostek o mnie. :o

Gość gość
on by pewnie wolał byś nagie foty wrzuciła, a ona sie przejmuje że poczyta o niej że ma depresję łaaaaaał nie no temat pierwsza liga Serio każda z was tak ma jak ty wielkie halo,(chrząknięcie) podaj masło.

Gość gość
I jak tam Autorko,mówił Ci coś na temat tego maila ?

Gość gość
Tak... Przyszłam do pracy, on był już przede mną i poprosił mnie na słówko odnośnie tego maila. Powiedział, że gdybym chciała z nim o tym porozmawiać to możemy i to wszystko...

Gość gość
Jak slodko. Popatrz martwi sie, chce Cie wesprzec. Wiesz skoro nie trzyma sie z nikim to wiesz ze nikomu nie powie. Tyle dibrze.

Gość gość
A moze odkryjesz jego nowe oblicze, przyjazne. Jak to mowia....nic nie dzieje sie przypadkowo...

Gość gość
Był całkiem miły jak na niego. Mnie się wydaje, że on sam ma jakieś problemy i dlatego taki jest.

Gość gość
Problemy jak kazdy, moze wieksze niz Twoje...

Gość gość
Możliwe. Coś chyba spowodowało, że taki jest...

Gość gość
Moze porozmawiajcie, spotkajcie sie poza praca. Obojgu dobrze to zrobi.

Gość gość
Myślisz, że to jest dobry pomysł?

Gość gość
Tak. Skoro pytasz to sama sie wahasz i wiesz ze mogloby Ci pomoc.

Gość gość
Prześpijcie się ze sobą i od razu będzie się wam lepiej pracowało. :p

Gość gość
Sama nie wiem. Nigdy nie rozmawiałam o takich sprawach z ludźmi z reala... Z drugiej strony... Skoro już i tak się dowiedział o mnie takich rzeczy. Słabo go znam. Chociaż wydaje mi się trochę podobny do mnie.

Gość gość
Kurcze umow sie na piwo w weekend. Mowie Ci to nie przypadek

Gość gość
I co powiedział? Coś gadał w ogóle?

Gość gość
Tak jak już tu napisałam. Powiedział, że przeczytał tego maila i chociaż wie, że trafił do niego przez pomyłkę to mogę z nim porozmawiać o tym jeśli będę chciała i to wszystko.

Gość gość
Nie wiem jak z nim rozmawiać zbytnio. Gdy jesteśmy razem w pracy w naszym pokoju to nawet jak siedzimy na przeciwko siebie to niewiele rozmawiamy.

Gość gość
No i sprawa zakończona. Po co wciąż rozmyślasz? Przecież cię nie wysmial i raczej dalej nie przekaże chyba że jest podły. A o tym się dowiesz patrząc na relacje innych w pracy.

Gość gość
Nie przekaże tego dalej. Tak myślę.

Gość gość
Czyli seksu nie będzie? :(

Gość gość
Trzeba było od razu wysłać następnego maila z wyjaśnieniem, że poprzedni został wysłany omyłkowo i z prośbą, żeby go wykasował bez czytania. Drugi mail wyjaśniający byłby pierwszy od góry, więc jeśli jest dżentelmenem, to drugi by wykasował i po sprawie. Natomiast jeśliby go przeczytał pomimo wyjaśnienia i prośby o nie czytanie, to i tak trzymałby język za zębami i o niczym z maila nie wspominał, bo byłoby mu głupio, że jednak przeczytał cudzy, jakby nie było, list. Byłoby po sprawie, a ty siedzisz na kafe i deliberujesz. Trudno, stało się, i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie znasz kolesia, nie zależy ci na nim, to co cię obchodzi, co o tobie pomyśli? OLEJ.

Gość gość
PS. No widzisz, nawet wzbudziłaś w nim jakąś sympatię i współczucie tym mailem. Może on jest spoko kolesiem, tylko na zewnątrz taki się wydaje, bo się dystansuje.

Gość gość
Nie wysłałam już drugiego maila... No już trudno, ale jednak widuję się z nim każdego dnia i nawet siedzę z nim w jednym pokoju więc nie chciałabym żeby myślał o mnie źle.

Gość gość
"gość wczoraj może i głupio ale są gorsze problemy,nie ma chyba nic gorszego ni zostac przyłapanym nago przez kolezankę gdy się wychodzi bez ręcznika spod prysznica a ja tak miałem." x No rzeczywiście tragedia, a co, masz małego 'małego'? Ile ty masz lat dziecko?

Gość gość
Szczerze to bałam się dzisiaj pokazać w pracy bo myślałam, że będzie gorzej. Jednak jego reakcja mnie zupełnie zaskoczyła bo podszedł do tego tak normalnie i spokojnie.

Gość gość
Może on też kogoś potrzebuje? Chce pogadać? Spotkaj się z nim prywatnie.